(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Adrian_Enache Articol Confluente.ro `Nu se poate un Adrian Enache batran` 03.10.2014
Nu se poate un Adrian Enache batran

Existã o întrebare inspiratã de efervescenţa şi vulcanismul pe scenã al artistului Adrian Enache: de ce umbra se-aşterne plat şi inert în spatele unui obstacol, de ce obstrucţioneazã lumina în lucrarea ei de întindere şi lãrgire a drumului privirii, de ce foaia de umbrã ascunde lumea, pe când suliţele luminii îi descoperã mãreţia?! Totodatã, de ce stânca tace şi-i rece a dezolare şi moarte pe când furtuna zguduie a vivacitate şi trezire din împietrire; de ce-n copacii pãdurii domneşte tumultul vieţii şi-n iarbã vieţuiesc gâze? Rãspunsul e aproape: din unul şi acelaşi motiv din care Adrian Enache strãluceşte şi clocoteşte pe scenã, motivul unei energii inepuizabile, unei vârste fãrã ani, unui har nesecabil!  

Întreaga lui viaţã artistul nu a mers pe sub o altã umbrã decât pe sub umbra virtuţilor care-i a celor puţini şi nici pe sub alt soare decât cel al tuturor?! Numai cã umbra virtuţilor, pe artist îl umbreşte nu-l întunecã, iar soarele îl îmbracã în luminã nu-l arde! Un artist este vrednic de umbra virtuţilor când urcã, nu când coboarã şi când trepideazã, nu când se odihneşte la umbrã.  

Artistul Adrian Enache este propulsat de propria-i energie descãtuşatã în uragan, la umbra virtuţilor, are praf de puşcã în voce, iar scena de sub picioare e mare înfurtunatã. Despre aceasta, prezentatorul Octavian Ursulescu avea sã consemneze într-o carte album dedicatã artistului de fanii entuziaşti în jurul Ioanei Matfeev, fanã cu multã afectivitate şi prin aceasta, disponibilitate de colaborare la alcãtuirea prezentãrii de faţã: „Apariţia pe scenã a lui Adrian Enache este ea însãşi un spectacol, face toţi banii, cum se spune!

Mergeţi sã-l vedeţi într-una din montãrile de la Teatrul de revistã «Constantin Tãnase», unde realmente strãluceşte, este pus în valoare, se simte în elementul lui, pentru cã Adrian Enache trebuie lãsat sã facã tot ce vrea, ce simte, îndemnat sã se dezlãnţuie, neînchistat în reguli, rigori, limite. Meritã sã vedeţi cum oameni în vârstã nu se mai pot stãpâni, se ridicã în picioare, bat din palme, cântã cu el, sunt antrenaţi într-o frenezie a cântului.

Adrian Enache este, hotãrât lucru, show man-ul total, cântã, danseazã, se unduieşte din şolduri, genunchii parcã o iau razna, dar ştiu foarte bine ce au de fãcut. Urmãriţi-l cu atenţie şi veţi constata cât de elegantã este mişcarea sa scenicã-modernã, dezlãnţuitã, dar perfect coordonatã, gânditã pânã în cele mai mici detalii. Am fost şi rãmân un fan necondiţionat al lui Elvis Presley, de aceea îl vãd uneori parcã reîncarnat în gãlãţeanul acesta chipeş şi plin de vervã, niciodatã încruntat, ursuz.

Enache are charismã, transmite optimism şi bucurie, el nu înşiruie niciodatã câteva melodii şi atât, cum fac alţii, ci transmite o stare - una de bine, de fericire, de relaxare. Impresionant este şi faptul cã el abordeazã un repertoriu extrem de vast, putând cânta absolut orice, de la rock and roll, romanţe, piese orientale, canţonete, balade pop la muzica clasicã, nemaivorbind cã show-ul sãu scenic este unul copleşitor, nu apuci sã respiri, eşti ţinut permanent în şocuri electrice: imitã instrumente, cântãreţi indieni, se ascunde dupã copaci ca în «O floare şi doi grãdinari», spune bancuri, dialogheazã cu publicul. Din acest punct de vedere, Adrian Enache trebuie neapãrat vãzut la un eveniment special, o aniversare sau chiar o nuntã”. 
Tot interviul >>
http://confluente.ro /Adrian Enache nu se poate un Adrian Enache batran (03.10.2014)
DETALII SPECTACOLE

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

BILETELE se pot CUMPARA ONLINE direct pe site-ul nostru

http://bilete.teatrultanase.ro/Step10_ChooseShow.aspx


sau direct de la Casa de Bilete (Telefon 021.315.56.78 si Mobil: 0762.251.366) a Teatrului de Revista `Constantin Tanase` (Sala SAVOY) - Bucuresti, Calea Victoriei nr.33, program zilnic orele 09 - 19.

  • Adrian_Enache Articol de Aurel Zgheran `Nu se poate un Adrian Enache batran` Confluente literare 10.03.2014

  • Adrian_Enache Articol de Aurel Zgheran `Nu se poate un Adrian Enache batran` Confluente literare 10.03.2014

  • Adrian_Enache Articol de Aurel Zgheran `Nu se poate un Adrian Enache batran` Confluente literare 10.03.2014


Imagine
Adrian_Enache Articol de Aurel Zgheran `Nu se poate un Adrian Enache batran` Confluente literare 10.03.2014
Adrian_Enache Articol de Aurel Zgheran `Nu se poate un Adrian Enache batran` Confluente literare 10.03.2014

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020