(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!
 20.01.2019 - Nepotii lui Tanase Pe urmele tatalui: fetita de doi ani a Andreei Balan s-a cerut pe scena teatrului! (Libertatea.ro)
 19.01.2019 - Festivalul `Florin Bogardo`, proiectie internationala, un eveniment emblematic gazduit de Teatrul Tanase (UltimaOra.ro)
 17.01.2019 - Nepotii lui Tanase invitati la emisiunea Star Matinal la Antena Stars TV, impreuna cu Alin Gheorghisan, regizorul spectacolului
 13.01.2019 - NEPOTII LUI TANASE PREMIERA spectacolului cu vedete si copiii lor, MicroREVISTA pentru tineret, regia Gheorghisan Alin (Uniunea Ziaristilor Profesionisti)
 11.01.2019 - Nae_Alexandru ,Cristian Simion, Gheorghisan Alin despre Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Viata ca un cabaret la Canal 33
 07.01.2019 - Vasile_Muraru interviu Libertatea.ro `Nu stie ce inseamna o vacanta exotica! Se relaxeaza la manastire!`


CENTRUL DE PRESA /MEDIA TRCT
Nume Pct
1.Vasile_Muraru si Valentina Fatu Invitati la Teo Show despre spectacole pregatite iubitorilor de teatru 23.01.2019  
2.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `Constantin Tanase` Comunicat de Presa  
3.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
4.Galerie Foto TRCT  
5.Galerie Video TRCT  
6.Teatrul de Revista C.Tanase Premii, Trofee, Distinctii  
7.Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Ziua Mondiala a Cartii 23.04.  
8.Arhiva Presa (Ziua Mondiala a Presei Libere 20.04.)  
9.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
10.Distributie Spectacole, Comunicate  
11.TRCT Recenzii Recomandari Cronici Testimoniale  
12.Teatrul Tanase Evenimente Castiga o Invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
13.Alexandru_Arsinel director TRCT Articole in Presa 2013-2018  
14.Vasile_Muraru actor, director TRCT Articole in Presa  
15.Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 in Presa 2013-2017  
16.Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 TRCT in Presa 2007-2012  
17.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2010-2014  
18.Vasile_Muraru si Nae Lazarescu (30.01.1940-19.12.2013) in Presa  
19.Alexandru_Arsinel Director adjunct TRCT Articole in Presa 2009-2012  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori, Solisti (Ziua Mondiala a Teatrului 27.03.)  
2.Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati la TRCT  
..continua..

Contact Webmaster
  Home/Prima pagina   | Subiect urmator  

Adrian_Enache Biografie, Curriculum Vitae, solist la TRCT


Reddit
Digg It
Tumblr

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Adrian Enache Biografie

Adrian Enache este un cântăreț român de muzică pop și show-man.

S-a născut la Galați, pe data de 12 iunie 1966. A urmat cursurile Școlii nr. 6 și ale Liceului Al. I. Cuza din Galați. Este absolvent al Institutului Politehnic, secția Metalurgie, având diplomă de inginer. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor.

Perioada ROCK:
În perioada studenției, Adrian Enache a făcut parte din două trupe rock înființate la Galați, respectiv 6200 și Phoebus. Cu trupa Phoebus, din care a făcut parte și chitaristul Nicu Patoi, a câștigat nenumărate premii la festivalurile și manifestările de gen din țară, din acea perioadă. Tot în acei ani, primeşte oferta băieţilor din legendara trupă Compact pentru a deveni solistul lor vocal, însă Adrian refuză dorind să-şi finalizeze studiile la facultate.

Debutul muzical:
Adrian Enache debutează la Festivalul Mamaia în anul 1989, însă nu obține niciun premiu fiind descalificat din competiție, pentru că stilul său muzical mai occidental nu se potrivea cu rigorile regimului comunist instaurat în România până în anul 1990.

În anul 1990, Adrian Enache participă din nou la Festivalul Mamaia și obține locul al II-lea după Laura Stoica, ce a fost considerată, ani la rând, cea mai bună voce a muzicii românești.
În anul1992 este deja curtat de televiziunea națională pentru că melodia „Moartea mea e dragostea” compusă pentru el de compozitorul Dani Constantin devine hit. Regizorul TVR s-a deplasat personal la Galați, unde locuia Adrian, ca să filmeze videoclipul piesei. Melodia a fost inclusă în acel an pe o compilație alături de alți artiști în vogă la vremea aceea.
În 1994, este angajat la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti. Aici îi întâlneşte pe Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioae cu care formează o perioadă bună de timp un trio muzical foarte solicitat.
În 1995, Adrian Enache prezintă emisiunea pentru copii „Tip Top Minitop” și, datorită ratingului foarte mare pe care îl înreigistra emisiunea în acel an, popularitatea artistului crește seminificativ.

Primul album și marea întâlnire cu Tom Jones:
În 1996, reprezintă România la Festivalul internaţional de Muzică „Cerbul de Aur” de la Braşov. Cu această ocazie îşi lansează primul album „E o nebunie” și şampania care îi poartă numele. De asemenea, tot atunci, se lansează cartea al cărei erou este, respectiv „A alerga după o stea”. Prima cupă de șampania care îi poartă numele o ciocnește chiar cu Tom Jones, idolul său, prezent atunci, în calitate de invitat la festival. Tom Jones l-a ascultat pe Adrian Enache cântând și a rămas impresionat de vocea artistului român.
În 1997, câştigă premiul II la Festivalul Internaţional Pamukalle din Turcia. Un an mai târziu, tot la acelaşi festival cântă ca invitat şi are ocazia de a deschide recitalul idolului său, Tom Jones.

Ascensiunea continuă:
În 1998 participă la Selecţia Naţională a Concursului „Eurovision” alături de un grup de solişti interpretând piesa „E, e, e iubire”, fiind aproape de a reprezenta România la această competiție europeană. Melodia devine unul din şlagărele anului, prezente alături de hituri ale unor trupe aflate în acel an pe val (K1, Genius, Double D) la secțiunea Șlagăre a Festivalului Mamaia. Nu este singura melodie cu care Adrian Enache se regăsește printre piesele prezente la secțiunea Șlagăre a festivalului amintit, ci și cu “Ești o simplă amintire”.
În 1999, lansează al doilea album din carieră, intitulat “Nebun după FeMeI”, ocazie cu care este declarat cea mai bună voce masculină. În același an, se angajează la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” din București, la sugestia directorului Alexandru Arșinel.
În 2001 la Festivalul Internaţional „Vocile Asiei” din Kazahstan câştigă locul al III-lea şi premiul pentru cea mai bună voce masculină din concurs.

Showman în spectacole:
În 2002, debutează ca actor deţinând un rol principal în muzicalul „Nota 0 la purtare” cu care obţine un mare succes. De atunci este distribuit în majoritatea spectacolelor de la teatru datorită calităţilor sale de showman. În același an lansează al treilea album intitulat „O singură noapte”, ocazie cu care își schimbă radical stilul, la recomandarea celor de la casa de producție Roton. Vulcanicul și temperamentalul artist, devine romantic și extrem de sensibil, look care îl prinde foarte bine, dovadă fiind succesul înregistrat. Albumul a fost lansat în urma trofeului câștigat la Festivalul Mamaia, secțiunea Creație, pentru melodia care dă titlul discului (muzica: Andrei Kerestely/t: Zoia Alecu)
În 2005 pleacă în primul turneu din Israel, împreună cu colectivul teatrului de revistă Constantin Tănase, pentru a susține o serie de concerte românilor dn diaspora. Showurile susținute de Adrian Enache se bucură de succes și mediatizare din partea presei românești din Israel.
În 2006, cântă alături de Orchestra Bucharest Symphonic Pops, în spectacolul de Crăciun intitulat Proms of Delight.
În 2007, Adrian Enache prezintă emisiunea “Furori” de la Kanal D produsă de Valeriu Lazarov. În vara aceluiaşi an, Adrian Enache prezintă la acelaşi post de televiziune emisiunea “Stare de show”.

Performanțe notabile cu Naționala de fotbal a artiștilor:
În 2013, Naționala de fotbal a artiștilor, din care face parte și Adrian Enache, câștigă titlul de vice campioană mondială la Campionatul Mondial de Fotbal dedicate Artiștilor care a avut loc la Soci, Rusia. Pentru Adrian Enache succesul și mai mare se petrece pe scenă, pentru că la spectacolul susținut de artiștii-fotbaliști români, are ocazia de a cânta alături de Bonnie M
În 2014, Naționala de fotbal a artiștilor câștigă titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de Fotbal dedicat artiștilor, care a avut loc la Moscova.

Ascensiunea continuă:
În 2014, are loc primul turneu în Statele Unite ale Americii pentru Adrian Enache, împreună cu alți câțiva artiști din România.
În 2014, Adrian Enache susține un concert 100% live alături de orchestra condusă de Ionel Tudor la Festivalul Internațional de Muzică George Grigoriu; concertul de peste 90 de minute se bucură de succes uriaș la public.
DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

  • Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`


Imagine
Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina   | Subiect urmator TopAdrian_Enache interpret, aniversare ziua de nastere 12.06. La multi ani!

ADRIAN_ENACHE Spectacole FOTO GALERII, INTERVIURI

Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)

Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media