(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!


TRCT CENTRUL DE PRESA MEDIA
Nume Pct
1.TEATRUL de REVISTA `Constantin Tanase` Bucuresti in premiera la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
2.Ziua_Mondiala a Teatrului, instituita de ITI- 27.03.1961  
3.Alexandru_Arsinel premiat la Gala Premiilor UARF -Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film Romania 2019  
4.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
5.Nepotii lui Tanase fac zilele frumoase! Cronica de Teatru la Revista Teatrala Radio  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE la TRCT 28.01.2019  
7.Vasile_Muraru si Valentina Fatu Invitati la Teo Show 23.01.2019  
8.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
9.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat de Presa  
10.Galerie Foto la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
11.Galerie Video la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
12.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
13.TRCT PREMII, DISTINCTII  
14.Ziua_Mondiala a Cartii- Congresul General UNESCO 23.04.  
15.Istoric Arhiva de Aur Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  
16.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
17.Ziua_Mondiala a Presei Libere, proclamata de Adunarea Generala a ONU 20.04.!  
18.Vasile_Muraru si Teatrul de Revista C-tin.Tanase Articole in Presa  
19.Teatrul de revista `C-tin. Tanase te invita sa castigi o invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
20.Distributie Spectacole la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori, Solisti TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Ansamblul Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati la TRCT SPECTACOLE FOTO  
..continua..

Contact Webmaster
       Home/Prima pagina   | Subiect urmator  

Adrian_Enache Biografie, Curriculum Vitae, solist la TRCT


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Adrian Enache Biografie

Adrian Enache este un cântăreț român de muzică pop și show-man.

S-a născut la Galați, pe data de 12 iunie 1966. A urmat cursurile Școlii nr. 6 și ale Liceului Al. I. Cuza din Galați. Este absolvent al Institutului Politehnic, secția Metalurgie, având diplomă de inginer. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor.

Perioada ROCK:
În perioada studenției, Adrian Enache a făcut parte din două trupe rock înființate la Galați, respectiv 6200 și Phoebus. Cu trupa Phoebus, din care a făcut parte și chitaristul Nicu Patoi, a câștigat nenumărate premii la festivalurile și manifestările de gen din țară, din acea perioadă. Tot în acei ani, primeşte oferta băieţilor din legendara trupă Compact pentru a deveni solistul lor vocal, însă Adrian refuză dorind să-şi finalizeze studiile la facultate.

Debutul muzical:
Adrian Enache debutează la Festivalul Mamaia în anul 1989, însă nu obține niciun premiu fiind descalificat din competiție, pentru că stilul său muzical mai occidental nu se potrivea cu rigorile regimului comunist instaurat în România până în anul 1990.

În anul 1990, Adrian Enache participă din nou la Festivalul Mamaia și obține locul al II-lea după Laura Stoica, ce a fost considerată, ani la rând, cea mai bună voce a muzicii românești.
În anul1992 este deja curtat de televiziunea națională pentru că melodia „Moartea mea e dragostea” compusă pentru el de compozitorul Dani Constantin devine hit. Regizorul TVR s-a deplasat personal la Galați, unde locuia Adrian, ca să filmeze videoclipul piesei. Melodia a fost inclusă în acel an pe o compilație alături de alți artiști în vogă la vremea aceea.
În 1994, este angajat la Teatrul „Toma Caragiu” din Ploieşti. Aici îi întâlneşte pe Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioae cu care formează o perioadă bună de timp un trio muzical foarte solicitat.
În 1995, Adrian Enache prezintă emisiunea pentru copii „Tip Top Minitop” și, datorită ratingului foarte mare pe care îl înreigistra emisiunea în acel an, popularitatea artistului crește seminificativ.

Primul album și marea întâlnire cu Tom Jones:
În 1996, reprezintă România la Festivalul internaţional de Muzică „Cerbul de Aur” de la Braşov. Cu această ocazie îşi lansează primul album „E o nebunie” și şampania care îi poartă numele. De asemenea, tot atunci, se lansează cartea al cărei erou este, respectiv „A alerga după o stea”. Prima cupă de șampania care îi poartă numele o ciocnește chiar cu Tom Jones, idolul său, prezent atunci, în calitate de invitat la festival. Tom Jones l-a ascultat pe Adrian Enache cântând și a rămas impresionat de vocea artistului român.
În 1997, câştigă premiul II la Festivalul Internaţional Pamukalle din Turcia. Un an mai târziu, tot la acelaşi festival cântă ca invitat şi are ocazia de a deschide recitalul idolului său, Tom Jones.

Ascensiunea continuă:
În 1998 participă la Selecţia Naţională a Concursului „Eurovision” alături de un grup de solişti interpretând piesa „E, e, e iubire”, fiind aproape de a reprezenta România la această competiție europeană. Melodia devine unul din şlagărele anului, prezente alături de hituri ale unor trupe aflate în acel an pe val (K1, Genius, Double D) la secțiunea Șlagăre a Festivalului Mamaia. Nu este singura melodie cu care Adrian Enache se regăsește printre piesele prezente la secțiunea Șlagăre a festivalului amintit, ci și cu “Ești o simplă amintire”.
În 1999, lansează al doilea album din carieră, intitulat “Nebun după FeMeI”, ocazie cu care este declarat cea mai bună voce masculină. În același an, se angajează la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” din București, la sugestia directorului Alexandru Arșinel.
În 2001 la Festivalul Internaţional „Vocile Asiei” din Kazahstan câştigă locul al III-lea şi premiul pentru cea mai bună voce masculină din concurs.

Showman în spectacole:
În 2002, debutează ca actor deţinând un rol principal în muzicalul „Nota 0 la purtare” cu care obţine un mare succes. De atunci este distribuit în majoritatea spectacolelor de la teatru datorită calităţilor sale de showman. În același an lansează al treilea album intitulat „O singură noapte”, ocazie cu care își schimbă radical stilul, la recomandarea celor de la casa de producție Roton. Vulcanicul și temperamentalul artist, devine romantic și extrem de sensibil, look care îl prinde foarte bine, dovadă fiind succesul înregistrat. Albumul a fost lansat în urma trofeului câștigat la Festivalul Mamaia, secțiunea Creație, pentru melodia care dă titlul discului (muzica: Andrei Kerestely/t: Zoia Alecu)
În 2005 pleacă în primul turneu din Israel, împreună cu colectivul teatrului de revistă Constantin Tănase, pentru a susține o serie de concerte românilor dn diaspora. Showurile susținute de Adrian Enache se bucură de succes și mediatizare din partea presei românești din Israel.
În 2006, cântă alături de Orchestra Bucharest Symphonic Pops, în spectacolul de Crăciun intitulat Proms of Delight.
În 2007, Adrian Enache prezintă emisiunea “Furori” de la Kanal D produsă de Valeriu Lazarov. În vara aceluiaşi an, Adrian Enache prezintă la acelaşi post de televiziune emisiunea “Stare de show”.

Performanțe notabile cu Naționala de fotbal a artiștilor:
În 2013, Naționala de fotbal a artiștilor, din care face parte și Adrian Enache, câștigă titlul de vice campioană mondială la Campionatul Mondial de Fotbal dedicate Artiștilor care a avut loc la Soci, Rusia. Pentru Adrian Enache succesul și mai mare se petrece pe scenă, pentru că la spectacolul susținut de artiștii-fotbaliști români, are ocazia de a cânta alături de Bonnie M
În 2014, Naționala de fotbal a artiștilor câștigă titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de Fotbal dedicat artiștilor, care a avut loc la Moscova.

Ascensiunea continuă:
În 2014, are loc primul turneu în Statele Unite ale Americii pentru Adrian Enache, împreună cu alți câțiva artiști din România.
În 2014, Adrian Enache susține un concert 100% live alături de orchestra condusă de Ionel Tudor la Festivalul Internațional de Muzică George Grigoriu; concertul de peste 90 de minute se bucură de succes uriaș la public.
DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

  • Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`


Imagine
Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Adrian Enache Biografie, Curriculum Vitae, Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina   | Subiect urmator TopAdrian_Enache interpret, aniversare ziua de nastere 12.06. La multi ani!

ADRIAN_ENACHE Spectacole FOTO GALERII

Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)

Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media