(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!


TRCT CENTRUL DE PRESA MEDIA
Nume Pct
1.TEATRUL de REVISTA `Constantin Tanase` Bucuresti in premiera la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
2.Ziua_Mondiala a Teatrului, instituita de ITI- 27.03.1961  
3.Alexandru_Arsinel premiat la Gala Premiilor UARF -Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film Romania 2019  
4.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
5.Nepotii lui Tanase fac zilele frumoase! Cronica de Teatru la Revista Teatrala Radio  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE la TRCT 28.01.2019  
7.Vasile_Muraru si Valentina Fatu Invitati la Teo Show 23.01.2019  
8.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
9.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat de Presa  
10.Galerie Foto la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
11.Galerie Video la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
12.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
13.TRCT PREMII, DISTINCTII  
14.Ziua_Mondiala a Cartii- Congresul General UNESCO 23.04.  
15.Istoric Arhiva de Aur Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  
16.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
17.Ziua_Mondiala a Presei Libere, proclamata de Adunarea Generala a ONU 20.04.!  
18.Vasile_Muraru si Teatrul de Revista C-tin.Tanase Articole in Presa  
19.Teatrul de revista `C-tin. Tanase te invita sa castigi o invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
20.Distributie Spectacole la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori, Solisti TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Ansamblul Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati la TRCT SPECTACOLE FOTO  
..continua..

Contact Webmaster
       Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Alexandru_Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` 2014


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
TumblrIn premierã, la Targul Internațional GAUDEAMUS, Editura ALL a lansat de cãtre volumul „ALEXANDRU ARŞINEL. Și a fost mana lui Dumnezeu...”, o carte – mãrturie scrisã de Oana Georgescu

„Imi doresc nespus ca toți aceia care vor citi aceastã carte sã mã cunoascã și mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arșinel, actorul de teatru și de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci așa, ca pe un om ca toți oamenii. Vreau sã mã cunoașteți exact așa cum sunt eu și la fel cum sunteți dumneavoastrã” - mãrturisea Alexandru Arșinel in prefaţa cãrţii.

Cea de-a XXI –a ediţie a Targului de Carte Gaudeamus 2014 a gãzduit, la stand-ul editurii ALL lansarea uneia dintre cele mai aşteptate apariţii editoriale: cartea „ALEXANDRU ARŞINEL. Și a fost mana lui Dumnezeu...” de Oana Georgescu. O carte – mãrturie, un omagiu adus de marele actor Şcolii Romaneşti de Medicinã in general şi tuturor medicilor la care a apelat de-a lungul timpului, in special.
Gazdã a fost Viorel Zaicu, director Editura ALL.

Majoritatea medicilor i-au devenit şi i-au rãmas prieteni, iar printre aceştia se numãrã şi „personajele” principale ale acestei cãrţi: Prof. Dr. Mihai Lucan şi echipa sa de la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj (Dr. Ciprian Lucan, Dr. Adrian Bãrbos ş.a.), Prof. Univ. Dr. Monica Pop manager general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, Dr. Vasile Ciubotaru (Șef Secție Neurochirurgie III, Spitalul Clinic de Urgențe „Prof. Dr. Bagdasar-Arseni” București), Dr. Bogdan Stãnescu, medic chirurg endocrinolog, Col.(r) Dr. Dumitru Ivașcu, medic cardiolog și psihiatru, Dr. Dan Luscalov, fostul director al Agenţiei Naţionale de Transplant, actual coordonator al Centrului Regional de Transplant Transilvania.

O parte dintre aceşti medici, alãturi de personalitãți ale vieții cultural-artistice, sportive și medicale au ţinut sã fie prezenţi la lansarea cãrţii, eveniment care a adunat la standul editurii ALL un public numeros: Prof. Univ. Dr. Monica Pop, Dr. Vasile Ciubotaru, Dr. Bogdan Stãnescu, Col.(r) Dr. Dumitru Ivașcu, Vasile Muraru, directorul artistic al Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase” alãturi de actorii Alexandru Lulescu, Valentina Fãtu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru, Monalisa Basarab, Raluca Guslicov, soprana Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii şi regizorul Cristian Mihãilescu, scriitorul Aurel Storin, cel care pregãteşte cu editura ALL lansarea unei cãrţi dedicatã cuplului Stela Popescu – Alexandru Arşinel, vedeta TVR Iuliana Marciuc, Octavian Ursulescu, textiera Carmen Aldea Vlad, scenograful Theodora Dinulescu, trupa ALESIS (Alina şi Romeo Negoiasã), Florentin Marinescu, preşedintele F.R. de Arte Marţiale ş.a.

Sugestive sunt cuvintele actorului Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”...
„Aceastã carte este un Omagiu pe care am dorit s-al aduc Școlii Romďż˝nești de Medicinã in general și tuturor slujitorilor sãi, de ieri, de azi și de maine, in special. Este o Reverențã in fața oamenilor in halate albe care sunt și rãman OAMENI – medici, chirurgi, anesteziști și membri ai echipelor lor –, care i#539;i redau necondiționat SÃNÃTATEA și VIAȚA.
Cu sau fãrã voia noastrã, la un moment dat, destinul ne poartã cãtre un moment de inspirație a unui medic, cãtre mďż˝na lui DUMNEZEU, care ne ingãduie sã ne mai bucurãm de ceea ce EL a lãsat pe pãmďż˝nt mai frumos, VIAȚA…
Și lor, PERSONAJELOR principale ale acestei cãrți, le dedic acest volum care inseamnã un imens MULȚUMESC. Nu mi-ar ajunge nici mãcar o altã viațã sau mai multe vieți sã rostesc ďż˝ncontinuu acest cuvďż˝nt care ďż˝nseamnã atďż˝t de mult pentru oricine, dar mai ales pentru PACIENTUL Alexandru Arșinel. Acela care a preferat dintotdeauna sã apeleze numai la medicii romďż˝ni și sã se interneze și sã se opereze numai ďż˝n clinici și spitale de stat din Romďż˝nia!
Dupã ce veți fi citit aceastã carte, vã veți convinge incã o datã ce oameni grozavi sunt acești medici. Admir sacrificiile pe care leau fãcut pentru a ajunge pďż˝nã aici, le respect munca depusã, probitatea profesionalã și seriozitatea, dãruirea, vocația și pasiunea pentru meseria aleasã din tot sufletul lor.
Le-ați cunoscut POVEȘTILE de VIAȚÃ, le-ați deslușit parte dintre ganduri și secrete, vi sau confesat, așa cum probabil nu au mai fãcut-o, dar ați avut ocazia sã aflați și ADEVÃRUL dezvãluit chiar de ei! ADEVÃRUL despre problemele medicale grave pe care le-am avut, asemeni oricãrui om – deși pentru unii, un artist nu are voie sã se ďż˝mbolnãveascã și nici dreptul sã incerce sã se facã bine–, dar și despre modul ďż˝n care acești medici mi-au redat SÃNÃTATEA… Pentru mine, EI au dat uneori mďż˝na cu DUMNEZEU !
SÃNÃTATE !!! Asta este tot ceea ce vã doresc și Dumneavoastrã! Credeți-mã, oameni buni, știu foarte bine ce ďż˝nseamnã sã ai parte de SÃNÃTATE ! Sau sã nu ai… Aceasta este singura urare pe care o fac nu de acum, ci mult mai de demult tuturor celor apropiați mie”.


„Cazul Arșinel“ a fãcut multe valuri in presa romaneascã din toamna lui 2013. Dar cum au stat lucrurile cu adevãrat puteți afla numai din aceastã carte-mãrturie ďż˝n care vã vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viața. Şi, veți afla din aceastã carte și de ce crede Alexandru Arșinel cã a fost mďż˝na lui Dumnezeu.

Despre autoare:
Oana Georgescu este Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase“, specialist in Relații Publice și Comunicare, scriitor, jurnalist, realizator TV, profesor, organizator de evenimente, impresar artistic, consilier de imagine. A absolvit Facultatea de Chimie a Universitãții din București și mai multe cursuri postuniversitare de specialitate. Este membrã a Asociaţiei Romane de Relații Publice, a Societãţii Ziariștilor din Romďż˝nia și a Asociației Presei Sportive din Romďż˝nia.
Este autoarea a mai multor cãrți dedicate personalitãților cultural-artistice și a fost recompensatã de-a lubgul carierei cu Premiul pentru „cel mai valoros reprezentant al tinerei generații de jurnaliști“, Premiul Special „Paco Rabanne“ pentru „cea mai bunã cronicã a unui Festival Național de Modã“, Premiul pentru „cel mai bun reportaj TV al anului“ decernat de Uniunea Europeanã de Motociclism, Premiul Publicului la “Salonul Naţional de Fotografie Turisticã”, Premiul pentru Publicisticã acordat de Forumul Muzical Roman, Premiul pentru Fotoreportaj (Expediţia RAPAPATATIERRA 2011 - “Pe urmele marilor cãlãtori şi exploratori romani, Emil Racoviţã şi Iulius Popper”) acordat de Asociaţia Naţionalã a Scriitorilor şi Jurnaliştilor ďż˝n Turism, Trofeul „Romďż˝nia 2000“ pentru „rezultate remarcabile in cariera de jurnalist, scriitor și specialist PR” ș,a.

Informaţii de contact:
Oana Georgescu
,
PR&Secretar Literar Artistic Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase”
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838;
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com
CLICK DESCHIDERE>>> ALBUMUL FOTO<<<
ALEXANDRU ARSINEL lansare carte `Si a fost mana lui Dumnezeu` www.teatrultanase.ro

DETALII SPECTACOLE -CLICK PENTRU MAI MULTE FOTO:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` (autor Oana Georgescu) 22.11.2014. Evenimente

 • Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Oana Georgescu si Vasile Muraru, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Lulescu, Oana Georgescu, cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Prof. Dr. Mihai Lucan si Alexandru Arsinel, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Dr. Bogdan Stanescu, medic primar chirurg endocrinolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Dr. Vasile Gheorghe Ciubotaru, medic primar neurochirurg, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Dr. Col (r). Dumitru Ivascu, medic primar cardiolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel si Dr. Adrian Barbos, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Prof. Univ. Dr. Monica Daniela Pop, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel si Dr. Ciprian Lucan, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare carte Gaudeamus


Imagine
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` (autor Oana Georgescu) 22.11.2014. Evenimente
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` (autor Oana Georgescu) 22.11.2014. Evenimente
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Oana Georgescu si Vasile Muraru, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Oana Georgescu si Vasile Muraru, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Lulescu, Oana Georgescu, cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Lulescu, Oana Georgescu, cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Dr. Mihai Lucan si Alexandru Arsinel, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Dr. Mihai Lucan si Alexandru Arsinel, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Bogdan Stanescu, medic primar chirurg endocrinolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Bogdan Stanescu, medic primar chirurg endocrinolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Vasile Gheorghe Ciubotaru, medic primar neurochirurg, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Vasile Gheorghe Ciubotaru, medic primar neurochirurg, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Col (r). Dumitru Ivascu, medic primar cardiolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Col (r). Dumitru Ivascu, medic primar cardiolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Adrian Barbos, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Adrian Barbos, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Univ. Dr. Monica Daniela Pop, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Univ. Dr. Monica Daniela Pop, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Ciprian Lucan, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Ciprian Lucan, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare carte Gaudeamus
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare carte Gaudeamus

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopAlexandru_Arsinel de la Dolhasca pe… Calea Victoriei` Lansarea cartii la Targul Gaudeamus 24.11.2012

Alexandru_Arsinel `Si a fost mana lui Dumnezeu`de Oana Georgescu Interviuri Europa FM 21.11. 2014.Media

Oana_Georgescu Premiul de excelenta GAUDEAMUS acordat de Forumul Muzical Roman 2014

Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media