(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.03.2018 - Cristina_Stamate -spectacolul unei vieti, intr-o carte autobiografica la Editura Orizonturi, distribuita de Adevarul
 23.02.2018 - Alexandru Arsinel Video Interviu Detalii nestiute despre Stela Popescu! Antena Stars / A1.ro
 23.02.2018 - Istoric Actorul Constantin Tanase `Pleaca ai noatri, vin ai nostri /Iarasi am votat ca protii` Articol in EuropaFM.ro
 22.02.2018 - VIVAT REVISTA Spectacol oferit in Campania Uniter Artistii pentru Artisti la TRCT /Articol EuropaFM.ro
 21.02.2018 - Teatrul de Revista Constantin Tanase Interviu Al.Arsinel la ProTV Amintiri de neuitat si premiera recenta E spectacol in oras
 18.02.2018 - Vasile_Muraru si-a gasit perechea: sa mori de ras, nu alta, cand ii vezi impreuna! (Autor Marina Almasan, Femeide10.ro)
 15.02.2018 - Adevarul INTERVIU VIDEO Alexandru Arsinel, la 78 de ani, dupa ce a traversat cel mai greu an din viata


CENTRUL DE PRESA /MEDIA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
2.Galerie Foto TRCT  
3.Galerie Video TRCT  
4.Teatrul de Revista C.Tanase Premii, Trofee, Distinctii  
5.Arhiva Presa (Ziua Mondiala a Presei Libere 20.04.)  
6.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
7.Distributie Spectacole, Comunicate  
8.Recenzii Recomandari Cronici Testimoniale  
9.Evenimente Castiga o Invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
10.Alexandru_Arsinel director TRCT Articole in Presa 2013-2018  
..continua..


TRCT ECHIPA
Nume Pct
1.Echipa Actori (Ziua Mondiala a Teatrului 27.03.)  
2.Echipa Artisti Solisti Muzica (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestra  
6.Echipa Biografii, CV  
7.Artisti Invitati  
..continua..

Contact Webmaster


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Alexandru_Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` 2014

In premierã, la Targul Internațional GAUDEAMUS, Editura ALL a lansat de cãtre volumul „ALEXANDRU AR¬INEL. Și a fost mana lui Dumnezeu...”, o carte – mãrturie scrisã de Oana Georgescu

„Imi doresc nespus ca toți aceia care vor citi aceastã carte sã mã cunoascã și mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arșinel, actorul de teatru și de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci așa, ca pe un om ca toți oamenii. Vreau sã mã cunoașteți exact așa cum sunt eu și la fel cum sunteți dumneavoastrã” - mãrturisea Alexandru Arșinel in prefa■a cãr■ii.

Cea de-a XXI –a edi■ie a Targului de Carte Gaudeamus 2014 a gãzduit, la stand-ul editurii ALL lansarea uneia dintre cele mai a║teptate apari■ii editoriale: cartea „ALEXANDRU AR¬INEL. Și a fost mana lui Dumnezeu...” de Oana Georgescu. O carte – mãrturie, un omagiu adus de marele actor ¬colii Romane║ti de Medicinã in general ║i tuturor medicilor la care a apelat de-a lungul timpului, in special.
Gazdã a fost Viorel Zaicu, director Editura ALL.

Majoritatea medicilor i-au devenit ║i i-au rãmas prieteni, iar printre ace║tia se numãrã ║i „personajele” principale ale acestei cãr■i: Prof. Dr. Mihai Lucan ║i echipa sa de la Institutul Clinic de Urologie ║i Transplant Renal Cluj (Dr. Ciprian Lucan, Dr. Adrian Bãrbos ║.a.), Prof. Univ. Dr. Monica Pop manager general al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, Dr. Vasile Ciubotaru (Șef Secție Neurochirurgie III, Spitalul Clinic de Urgențe „Prof. Dr. Bagdasar-Arseni” București), Dr. Bogdan Stãnescu, medic chirurg endocrinolog, Col.(r) Dr. Dumitru Ivașcu, medic cardiolog și psihiatru, Dr. Dan Luscalov, fostul director al Agen■iei Na■ionale de Transplant, actual coordonator al Centrului Regional de Transplant Transilvania.

O parte dintre ace║ti medici, alãturi de personalitãți ale vieții cultural-artistice, sportive și medicale au ■inut sã fie prezen■i la lansarea cãr■ii, eveniment care a adunat la standul editurii ALL un public numeros: Prof. Univ. Dr. Monica Pop, Dr. Vasile Ciubotaru, Dr. Bogdan Stãnescu, Col.(r) Dr. Dumitru Ivașcu, Vasile Muraru, directorul artistic al Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase” alãturi de actorii Alexandru Lulescu, Valentina Fãtu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru, Monalisa Basarab, Raluca Guslicov, soprana Felicia Filip, directorul general al Operei Comice pentru Copii ║i regizorul Cristian Mihãilescu, scriitorul Aurel Storin, cel care pregãte║te cu editura ALL lansarea unei cãr■i dedicatã cuplului Stela Popescu – Alexandru Ar║inel, vedeta TVR Iuliana Marciuc, Octavian Ursulescu, textiera Carmen Aldea Vlad, scenograful Theodora Dinulescu, trupa ALESIS (Alina ║i Romeo Negoiasã), Florentin Marinescu, pre║edintele F.R. de Arte Mar■iale ║.a.

Sugestive sunt cuvintele actorului Alexandru Ar║inel, directorul Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”...
„Aceastã carte este un Omagiu pe care am dorit s-al aduc Școlii Rom´┐Żnești de Medicinã in general și tuturor slujitorilor sãi, de ieri, de azi și de maine, in special. Este o Reverențã in fața oamenilor in halate albe care sunt și rãman OAMENI – medici, chirurgi, anesteziști și membri ai echipelor lor –, care i#539;i redau necondiționat SÃNÃTATEA și VIAȚA.
Cu sau fãrã voia noastrã, la un moment dat, destinul ne poartã cãtre un moment de inspirație a unui medic, cãtre m´┐Żna lui DUMNEZEU, care ne ingãduie sã ne mai bucurãm de ceea ce EL a lãsat pe pãm´┐Żnt mai frumos, VIAȚA…
Și lor, PERSONAJELOR principale ale acestei cãrți, le dedic acest volum care inseamnã un imens MULȚUMESC. Nu mi-ar ajunge nici mãcar o altã viațã sau mai multe vieți sã rostesc ´┐Żncontinuu acest cuv´┐Żnt care ´┐Żnseamnã at´┐Żt de mult pentru oricine, dar mai ales pentru PACIENTUL Alexandru Arșinel. Acela care a preferat dintotdeauna sã apeleze numai la medicii rom´┐Żni și sã se interneze și sã se opereze numai ´┐Żn clinici și spitale de stat din Rom´┐Żnia!
Dupã ce veți fi citit aceastã carte, vã veți convinge incã o datã ce oameni grozavi sunt acești medici. Admir sacrificiile pe care leau fãcut pentru a ajunge p´┐Żnã aici, le respect munca depusã, probitatea profesionalã și seriozitatea, dãruirea, vocația și pasiunea pentru meseria aleasã din tot sufletul lor.
Le-ați cunoscut POVEȘTILE de VIAȚÃ, le-ați deslușit parte dintre ganduri și secrete, vi sau confesat, așa cum probabil nu au mai fãcut-o, dar ați avut ocazia sã aflați și ADEVÃRUL dezvãluit chiar de ei! ADEVÃRUL despre problemele medicale grave pe care le-am avut, asemeni oricãrui om – deși pentru unii, un artist nu are voie sã se ´┐Żmbolnãveascã și nici dreptul sã incerce sã se facã bine–, dar și despre modul ´┐Żn care acești medici mi-au redat SÃNÃTATEA… Pentru mine, EI au dat uneori m´┐Żna cu DUMNEZEU !
SÃNÃTATE !!! Asta este tot ceea ce vã doresc și Dumneavoastrã! Credeți-mã, oameni buni, știu foarte bine ce ´┐Żnseamnã sã ai parte de SÃNÃTATE ! Sau sã nu ai… Aceasta este singura urare pe care o fac nu de acum, ci mult mai de demult tuturor celor apropiați mie”.


„Cazul Arșinel“ a fãcut multe valuri in presa romaneascã din toamna lui 2013. Dar cum au stat lucrurile cu adevãrat puteți afla numai din aceastã carte-mãrturie ´┐Żn care vã vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viața. ¬i, veți afla din aceastã carte și de ce crede Alexandru Arșinel cã a fost m´┐Żna lui Dumnezeu.

Despre autoare:
Oana Georgescu este Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase“, specialist in Relații Publice și Comunicare, scriitor, jurnalist, realizator TV, profesor, organizator de evenimente, impresar artistic, consilier de imagine. A absolvit Facultatea de Chimie a Universitãții din București și mai multe cursuri postuniversitare de specialitate. Este membrã a Asocia■iei Romane de Relații Publice, a Societã■ii Ziariștilor din Rom´┐Żnia și a Asociației Presei Sportive din Rom´┐Żnia.
Este autoarea a mai multor cãrți dedicate personalitãților cultural-artistice și a fost recompensatã de-a lubgul carierei cu Premiul pentru „cel mai valoros reprezentant al tinerei generații de jurnaliști“, Premiul Special „Paco Rabanne“ pentru „cea mai bunã cronicã a unui Festival Național de Modã“, Premiul pentru „cel mai bun reportaj TV al anului“ decernat de Uniunea Europeanã de Motociclism, Premiul Publicului la “Salonul Na■ional de Fotografie Turisticã”, Premiul pentru Publicisticã acordat de Forumul Muzical Roman, Premiul pentru Fotoreportaj (Expedi■ia RAPAPATATIERRA 2011 - “Pe urmele marilor cãlãtori ║i exploratori romani, Emil Racovi■ã ║i Iulius Popper”) acordat de Asocia■ia Na■ionalã a Scriitorilor ║i Jurnali║tilor ´┐Żn Turism, Trofeul „Rom´┐Żnia 2000“ pentru „rezultate remarcabile in cariera de jurnalist, scriitor și specialist PR” ș,a.

Informa■ii de contact:
Oana Georgescu
,
PR&Secretar Literar Artistic Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase”
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838;
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com
CLICK DESCHIDERE>>> ALBUMUL FOTO<<<
ALEXANDRU ARSINEL lansare carte `Si a fost mana lui Dumnezeu` www.teatrultanase.ro

DETALII SPECTACOLE -CLICK PENTRU MAI MULTE FOTO:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` (autor Oana Georgescu) 22.11.2014. Evenimente

 • Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Oana Georgescu si Vasile Muraru, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Lulescu, Oana Georgescu, cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Prof. Dr. Mihai Lucan si Alexandru Arsinel, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Dr. Bogdan Stanescu, medic primar chirurg endocrinolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Dr. Vasile Gheorghe Ciubotaru, medic primar neurochirurg, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Dr. Col (r). Dumitru Ivascu, medic primar cardiolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel si Dr. Adrian Barbos, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Prof. Univ. Dr. Monica Daniela Pop, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel si Dr. Ciprian Lucan, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`

 • Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare carte Gaudeamus


Imagine
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` (autor Oana Georgescu) 22.11.2014. Evenimente
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare la Targul de carte `GAUDEAMUS` (autor Oana Georgescu) 22.11.2014. Evenimente
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Oana Georgescu, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Oana Georgescu si Vasile Muraru, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Oana Georgescu si Vasile Muraru, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Lulescu, Oana Georgescu, cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Lulescu, Oana Georgescu, cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Dr. Mihai Lucan si Alexandru Arsinel, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Dr. Mihai Lucan si Alexandru Arsinel, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Bogdan Stanescu, medic primar chirurg endocrinolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Bogdan Stanescu, medic primar chirurg endocrinolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Vasile Gheorghe Ciubotaru, medic primar neurochirurg, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Vasile Gheorghe Ciubotaru, medic primar neurochirurg, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Col (r). Dumitru Ivascu, medic primar cardiolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Dr. Col (r). Dumitru Ivascu, medic primar cardiolog, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Adrian Barbos, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Adrian Barbos, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Univ. Dr. Monica Daniela Pop, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Prof. Univ. Dr. Monica Daniela Pop, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Ciprian Lucan, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel si Dr. Ciprian Lucan, Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU`
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare carte Gaudeamus
Alexandru Arsinel Cartea `Si a fost mana lui DUMNEZEU` lansare carte Gaudeamus

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopAlexandru_Arsinel de la Dolhasca pe… Calea Victoriei` Lansarea cartii la Targul Gaudeamus 24.11.2012

Alexandru_Arsinel `Si a fost mana lui Dumnezeu`de Oana Georgescu Interviuri Europa FM 21.11. 2014.Media

Oana_Georgescu Premiul de excelenta GAUDEAMUS acordat de Forumul Muzical Roman 15.12.2014

Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2018
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media