(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Alexandru_Arsinel ,Emilia Popescu, Anastasia Lazariuc la `O data-n viata` TVR 23.03.2012


Emilia Popescu, Anastasia Lazariuc şi Alexandru Arşinel,
emoţionaţi dupã experienţa de la „O datã-n viaţã”

Vineri, 23 martie 2012, invitaţii în emisiunea Iulianei Tudor au fost Emilia Popescu alãturi de Laura Lavric (Moldova), Anastasia Lazariuc şi Maria Cârneci (Muntenia) şi Alexandru Arşinel şi Florin Mariş (Ardeal). Pentru vedetele invitate la show experienţa de la „O datã-n viaţã” a fost cu atât mai autenticã cu cât Emilia Popescu, Anastasia Lazariuc şi Alexandru Arşinel au fost acompaniaţi de Orchestra „Lãutarii” din Chişinãu, condusã de Nicolae Botgros, iar responsabili pentru paşii de dans au fost cei de la Ansamblul „Doina Dunãrii” din Giurgiu.
Deşi Anastasia Lazariuc a fost singurul invitat obişnuit cu portativul, atât Emilia Popescu cât şi Alexandru Arşinel au fãcut din problele muzicale momente de arhivã pentru TVR. Proba de dans a fost mai dificilã pentru cei trei invitaţi, însã, deşi au pierdut numãrãtoarea paşilor din coregrafie, cu toţii au improvizat.

Pentru proba practicã Iuliana Tudor şi echipa emisiunii le-au pregãtit, cu adevãrat, câte o surprizã celor trei vedete.

Astfel, Alexandru Arsinel împreunã cu Florin Mariş au avut la dispoziţie un sac întreg de fulgi pentru a umple o pernã, Emilia Popescu şi Laura Lavric au mânuit roata olarului, iar Anastasia Lazariuc şi Maria Cârneci au avut la dispoziţie un minut pentru a pune la loc roata unei biciclete. Mai mult decât atât, proba celor trei invitaţi a fost validatã de Iuliana Tudor, care, ajunsã lângã bicicletã, a verificat stabilitatea roţii, urcându-se pe şa. Mai mult curaj a avut Laura Lavric, care a şi dat o turã de platou, însã finalul a fost undeva… în orchestrã. La propriu! Pentru cã interpreta s-a dezechilibrat şi a cãzut în braţele maestrului Nicolae Botgos.

EMILIA POPESCU: „Nu joc cu amatori!”
Emilia Popescu a fost impresionatã de emisiunea „O datã-n viaţã” şi, dupã show a fost provocatã sã rãspundã la întrebarea „Ce n-aţi face nici mãcar o daã-n viaţã?”: „Nu joc cu amatori! E din ce în ce mai complicat! Însã cred cã tocmai performanţa pe scenã este cea mai frumoasã declaraţie de dragoste pe care o fac publicului meu. Si am acceptat invitaţia pentru aceastã emisiune tocmai pentru cã este un show realizat de profesionişti. Cea mai grea probã a fost dansul, pentru cã am avut extrem de puţin timp la dispoziţie sã învãţãm coregrafia. A fost o searã frumoasã. Mi-a fost dor de TVR, întotdeauna îmi este, pentru cã de aici am plecat. Însã emisiunea Iulianei Tudor a fost un prijej minunat de a reveni. Îl cunosc de mult timp de dl Alexandru Arşinel, însã cu Anastasia Lazariuc m-am întâlnit pentru prima datã şi chiar ne-am împrietenit în culise. Cine ştie, poate vom şi colabora cândva. Iatã cã «O datã-n viaţã» este şi sursã de inspiraţie pentru întâlniri artistice. M-am bucurat mult şi cã am fost iniţiatã în tainele folclorului de cãtre dna Laura Lavric, care este senzaţionalã pe scenã”.

ANASTASIA LAZARIUC: „Cred cã m-a urmãrit şi familia mea, de la Monaco”
Anastasia Lazariuc a acceptat prezenţa la emisiunea „O datã-n viaţã”, deşi, de ceva timp, declinã invitaţiile altor televiziuni: „Nu mã regãsesc în multe dintre emisiunile difuzate acum de televiziunile româneşti. Îmi plac spectacolele adevãrate, fãrã cancan-uri şi episoade de senzaţional nejustificat. Sunt tot mai puţine astfel de programe şi de aceea prefer sã nu mai apar. În plus tot mai puţine radio-uri îmi difuzeazã muzica, din aceleaşi considerente”. Cu toate acestea, vedeta are în continuare grijã de imaginea ei: „Nu fac nimic special, cred cã este de datoria fiecãrei femei sã fie atentã la imaginea ei. Eu am un stil sãnãtos de viaţã pe care l-am adoptat în timp. Acest lucru o învãţ şi pe fata mea, deşi ea nu a înţeles de la început importanţa unei alimentaţii sãnãtoase. Dar suntem apropiate şi ne sfãtuim. Cred cã s-a uitat şi în aceastã searã la emisiune, de acolo de unde este cu familia – la Monaco”.

ALEXANDRU ARŞINEL: „E Postul Paştelui. Sã fim mai buni!”
Alexandru Arşinel a fost impresionat de poveştile de viaţã prezentate la emisiune: „M-au impresionat toate cele trei cazuri sociale. E Postul Paştelui. Sã fim mai buni cu oamenii care au nevoie de ajutorul nostru. Sper ca românii sã ajute, sã doneze, sã demonstreze cã n-au uitat ce înseamnã bunãtatea. Dincolo de componenta socialã care m-a impresionat foarte mult la acest spectacol de televiziune, mi-a plãcut fiecare probã în parte, deşi, recunosc, cel mai greu mi-a fost sã dansez. Dar a fost un rol care sper cã le-a plãcut telespectatorilor”.

O DATÃ-N VIAŢÃ, un SEZON DE NOTA 10, vineri, ora 21.00 la TVR 1 cu IULIANA TUDOR

www.iulianatudor.ro/ Emilia Popescu, Anastasia Lazariuc şi Alexandru Arşinel,
emoţionaţi dupã experienţa de la „O datã-n viaţã”

DETALII SPECTACOLE CLICK PE SECTIUNEA DORITA

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

  • Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro

  • Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro

  • Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro


Imagine
Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro
Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro
Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro
Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro
Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro
Alexandru Arsinel la `O DATA-N VIATA` TVR1 foto iulianatudor.ro

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020