(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


Directorul Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, Alexandru Arsinel, a primit Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP, eveniment care s-a desfasurat luni seara la Ateneul Roman.

`Multumesc publicului care de ani de zile ne da posibilitatea sa nu fim desfiintati asa cum au fost desfiintate alte teatre din Romania sau asa cum s-a încercat, la un moment dat, sa eliberam bugetul Romaniei începand cu artistii neamului. Într-un tarziu le-a venit mintea si pentru o perioada acesti minunati oameni care sunt artistii au fost, într-o oarecare masura, salvati. Multumesc pentru aplauzele cu care m-ati primit si pentru premiul acordat` - a spus vizibil emotionat Alexandru Arsinel.

Sa nu uitam sa amintim si faptul ca pe 15 decembrie 2010, tot la Ateneul Roman, cuplul de actori Stela Popescu - Alexandru Arsinel a fost distins cu TROFEUL Galei `10 PENTRU ROMANIA` 2010 la categoria ACTORI. Acestia s-au aflat pentru cea de-a 6-a oara pe podiumul prestigiosului clasament, dupa ce anul trecut au fost votati si în top-ul `Cei mai de încredere romani` alaturi de Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi. `APLAUZE, APLUZE` este cea mai noua premiera a Stagiunii 2010-2011 a Teatrului de Revista `Constantin Tanase` Aniversarea si este dedicata celor peste 30 de ani de cariera ai celebrului cuplu de actori.

La categoria `Teatru` distinctia a fost acordata `Festivalului International Shakespeare`, eveniment desfasurat sub genericul 'Constelatia Hamlet' si `dedicat în totalitate celui mai important text al literaturii dramatice universale`. Premiul i-a fost înmanat lui Emil Boroghina directorul evenimentului, actor, regizor si director al Teatrul National din Craiova,. Lungmetrajul `Autobiografia lui Nicolae Ceausescu` (regia Andrei Ujica), pelicula care în luna noiembrie a primit premiul pentru cel mai bun documentar est-european la cea de-a XIV-a editie a Festivalului International de Film Documentar de la Jihlava (Cehia), a fost premiatul Categoriei `film`.

La categoria `Cultura` premiul a fost primit de Dan C. Mihailescu, profesorul Vasile Astarastoaie a primit Premiul pentru `Stiinta si Viata`, iar la categoria `Contributie la dezvoltarea societatii` a fost premiat profesorul Ovidiu Nicolescu.

La categoria `Sport` premianti au fost Echipa Nationala de Handbal fete (cu o seara înainte de a pleca la Campiontul Mondial din Danemarca, fetele, în frunte cu atrenorul Radu Voina au vizionat la Sala SAVOY spectacolul `REVISTA REVISTELOR`), care a fost reprezentata de Luminita Hutupan si Narcisa Lecusan, si Echipa feminina de spada a Romaniei. Luminita Hutupan a fost aleasa în urma cu putin timp cel mai bun portar din toate timpurile în urma unui sondaj realizat de site-ul IHF la care au participat aproape 7.000 de iubitori ai handbalului din întreaga lume.

Indragitul rapsod Tudor Gheorghe a fost premiat la categoria `Arta Populara`. Deputata PDL Raluca Turcan a primit premiul la categoria `Eleganta`, iar designerul Irina Schrotter a fost premianta categoriei `Moda`.

Un premiu special a fost acordat contratenorului Vladimir Catana care a încheiat prima parte a Galei cu o arie din `Samson si Dalila` de Camille Saint-Saens. Premiile au fost înmanate de Ducu Bertzi, Constantin Cotimanis, Florin Zamfirescu, Florin Busuioc, dr.Ion Lascar, Ivan Patzaichin, Luana Ungureanu, Andreea Vass, Valentina Fatu si Ana Maria Donose.

In partea a doua a Galei, Orchestra Simfonica a Filarmonicii `George Enescu` din Bucuresti dirijata de Adrian Petrescu a sustinut un concert extraordinar cu `Uvertura festiva` de Sostakovici, Suita de balet `Spargatorul de nuci` (fragmente) de Ceaikovski, uvertura la opera `William Tell` (finale) de Rossini, intermezzo din opera `Cavalleria rusticana` de Mascagni, Marsul toreadorului din opera `Carmen` de Bizet, `Polka maghiara` de Strauss sau `Rapsodia I` de George Enescu.

In acest an, Revista VIP sustine dezvoltarea mediului educational romanesc prin campania `Împreuna, pentru o Romanie mai buna!` Concret, prin intermediul biletelor achizitionate la fiecara Gale organizata sunar, o scoala din mediul rural va fi ajutata oferindu-i-se mijloacele materiale necesare pentru desfasurarea unor acte educationale de calitate si contribuitia la sustinerea învatamantului romanesc!
Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
DETALII SPECTACOLE

Bilete
 
Program
 
Media
 
CronMed
 
Distributie
 
Foto
 
Video


  • Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

  • Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

  • Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente


Imagine
Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente
Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopALEXANDRU_ARSINEL Spectacole FOTO, INTERVIURI

TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME

TRCT Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media