(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta si Popularitate la Gala Celebritatile Anului 2010


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr

Teatrul de Revistã "Constantin Tãnase" Bucuresti, Calea Victoriei nr.33 prezinta:
Alexandru Arsinel la Gala Celebritatile Anului 2010
Premiul de Excelenta si Popularitate

In numai o saptamana Alexandru Arsinel a primit 4 distinctii: Premiul de Execenta al Revistei `VIP`, Premiul de Excelenta - Categoria ACTORI si Premiul de Popularitate la Gala CELEBRITATILE ANULUI 2010 si aceasta distinctie primita din partea Comunitatii Evreiesti din Romania, marti seara, pe scena Salii SAVOY, in fata unei sali arhipline.

Un omagiu adus Teatrului romanesc si Teatrului de Revista `Constantin Tanase` prin persoana directorului sau, Alexandru Arsinel. Iata ca sunt semne ca orice s-ar intampla, teatrul, nu este uitat de Maria Sa publicul. Care il poate vedea, admira si aplauda in acest week-end la Gradina de Vara `HERASTRAU` unde vineri, sambata si duminica se va juca Premiera Estivala a actualei Stagiuni `VARA NU-I CA IARNA`.

ALEXANDRU ARSINEL- PREMIUL de EXCELENTA si PREMIUL de POPULARITATE la Gala Celebritatile Anului 2010

Organizata de `Professional Celebrity si Sport Art` si gazduita de SALA CANDELABRELOR a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, `Gala Celebritatilor Anului` a premiat si in 2010, la cea de-a III-a editie, numerosi romani faimosi.

Au fost nominalizate de catre reprezentantii mass-media foarte multe celebritati, care au fost distinse cu PREMII din partea publicului, dar si cu Premii de Excelenta pentru intreaga activitate.

Nominalizarile au inclus, ca si la celelalte editii, categorii precum: televiziune, actorie, afaceri, sport, popularitate, eleganta, administratie, muzica, sanatate, arta, invatamant etc. Gala, supranumita si `Oscarul romanilor` a adus in atentia publicului campania pentru copii orfani, abandonati in maternitatile din tara, care va continua si pentru care se vor putea face donatii pana in septembrie.

Presedintele campaniei a fost si in acest an Octavian Belu iar vicepresedinte, actorul Ion Besoiu, ei fiind cei care au supervizat toate premiile.

Printre nominalizarile la Celebritatea anului s-au aflat: Angela Gheorghiu, profesorul universitar Aurel Ardelean - rector al Universitatii `Vasile Goldis` din Arad, Gheorghe Falca - primarul Aradului, omul de afaceri Mirco Maschio, Gheorghe Burdan - primarul din Chisineu Cris, STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL, Directorul Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, Lia Roberts, Marcel Iures, Doina Melinte, Irina Deleanu, Maia Morgenstern, Maricica Puica, Lia Lungu, Iurie Darie, Elisabeta Turcu, Angela Similea, Corina Chiriac, Andreea Marin, Stefan Banica Jr, Mihaela Tatu, Gabriela Firea, Gheorghe Zamfir, Gheorghe Turda, Dinu Patriciu, Ion Tiriac, Camelia Sucu, Gheorghe Hagi, Ilie Nastase, Cristian Chivu, Leonard Doroftei, Lavinia Milosovici, Sergiu Nicolaescu si multi altii.

`Mi-as dori ca anul acesta Gala Celebritatilor Anului 2010 sa aduca iar in atentia publicului Campania Suflet pentru Romania si sa se doneze bani in continuare pentru copiii orfani si abandonati in maternitati. Cu siguranta va fi la fel de frumoasa ca cea de anul trecut, unde am reusit sa aduc in atentia publicului peste 145 de personalitati si s-au operat in urma acestui eveniment peste 40 de copii bolnavi de leucemie` - a spus Mihaela Serban, organizatoarea galei si initiatoarea campaniei `PASTRAM VALORILE PENTRU COPIII NOSTRI`. Ea a prezentat GALA alaturi de Cristian Topescu.

Campania nu a cuprins doar un mesaj de educatie pentru copii, ea a sprijinit rezolvarea unor cazuri de copii bolnavi de leucemie care au nevoie rapida de transplant de maduva. „Va veti intalni cu oameni care si-au pastrat celebritatea prin intelepciune si echilibru. In aceasta seara vor fi premiati oameni care au lasat sau sunt pe cale sa lase ceva in urma lor` - a spus Cristian Topescu, gazda evenimentului, in deschiderea festivitatii de decernare a premiilor. La debutul Galei, invitatii au tinut un moment de reculegere pentru sinistratii care au fost afectati de catastrofalele inundatii din tara. Nominalizarile pentru „Gala Celebritatilor 2010` au fost facute de catre reprezantantii mass-media, in timp ce castigatorii au fost desemnati in urma voturilor publicului si al juriului.

CAMPANIEI `Suflet pentru Romania` i s-au alaturat in timp cei mai buni medici romani printre care doctor Mircea Beuran, Florian Popa, o serie de academicieni, profesori universitari, personalitati din lumea artistica precum Mircea Albulescu, Ion Besoiu, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Dan Puric, Irina Loghin, Elisabeta Lipa, Christian Ciocan, Dumitru Farcas, Damian Draghici, Laurantiu Cazan, Paula Seling, Alexandru Sassu, Eugenia Voda, oameni de afaceri, ambasadori si alte personalitati din alte domenii de activitate.

La categoria ACTORIE au fost acordate trei Premii de Excelenta pentru Alexandru Arsinel, Mircea Diaconu si Adela Marculescu, Directorul Teatrului de Revista primind si Premiul de Popularitate. `Acest trofeu ma bucura si ma si intristeaza pentru ca momentele prin care trece Romania afecteaza si soarta unor institutii de arta care nu stiu exact ce le asteapta poate maine, legat de unele hotarari. Il primesc cu bucurie, pentru ca viata mi-a oferit aceasta imensa bucurie de a fi cunoscut si de a va cunoaste, de a primi sufragiile dumneavoastra de multe ori. Acest trofeu o sa-l pun in vitrina alaturi de cele mai iubite obiecte ale mele` - a spus emotionat Alexandru Arsinel.

Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `CONSTANTIN TANASE`

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • ALEXANDRU ARSINEL- PREMIUL de EXCELENTA si PREMIUL de POPULARITATE la Gala Celebritatile Anului 2010

  • ALEXANDRU ARSINEL- PREMIUL de EXCELENTA si PREMIUL de POPULARITATE la Gala Celebritatile Anului 2010

  • ALEXANDRU ARSINEL- PREMIUL de EXCELENTA si PREMIUL de POPULARITATE la Gala Celebritatile Anului 2010


Imagine
ALEXANDRU ARSINEL- PREMIUL de EXCELENTA si PREMIUL de POPULARITATE la Gala Celebritatile Anului 2010
ALEXANDRU ARSINEL- PREMIUL de EXCELENTA si PREMIUL de POPULARITATE la Gala Celebritatile Anului 2010

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator Top Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media