(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Alexandru_Arsinel lansare CD Cantece Evergreen si `Colinde de Sarbatori, Craciun 20.12. 2009.Evenimente


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


ALEXANDRU ARSINEL a lansat la Restaurantul ALLHAMBRA douã albume - `CÂNTECE DE CRÃCIUN` si `EVERGREEN` (Casa de Discuri `ELECTRECORD`)

Luni, 7 decembrie 2009, la Rest. `ALLHAMBRA` (Bdul. Splaiul Unirii nr.16, etaj 10, Sector 4-Bloc SIF MUNTENIA, zona Pasaj Marasesti), marele actor ALEXANDRU ARSINEL, Directorul Teatrului de Revistã a lansat 2 albume la Casa de Discuri `ELECTRECORD`:

`EVERGREEN`
01. Please Release Me Let Me Go //Eddie Miller / Dub Williams&Robert Yount
02. Oh, Marie // Louis Prima
03. Buona Sera Signorina, Buona Sera //Peter de Rose / Perotti, Sigman
04. Fascination //Fidenco Dante Marchetti / Dick Manning
05. Lazy, Hazy, Crazy Days Of Summer //Hans Carste Bradke / CharlesTobias
06. Returne To Me //Dean Martin / Dean Martin
07. Forget Domani //Norman Newell /Riz Orlani
08. Oh, How We Danced //I.Ivanovici / D. Turconi (Valurile Dunarii)
09. Signorina Cappuccina // Traditional
10. My Way// P.Anka J.Revaux / G.Thibault & C.Francois
11. L-o-v-e //B.Kaempfert / M.Gabler
12. Mona Lisa //J.Livingston / R.Evans
13. Such A Night //Lincoln Chase
14. Over And Over// B. Kaempfert / H. Rehbein & C. Sigman
15. Mamaia Samba// H. Malineanu / H. Malineanu
16. Ramblin’ Rose// Noel Sherman / Joe Sherman
17. Some Broken Hearts Never Mend// Don Williams / Don Williams
18. Don`t Forget Me// Dick Bakker & J.Bouwens
19. All Right, Okay, You Win// Sid Wyche / Mayme Watts

Orchestra: Alexandru Avramovici si Grupul vocal 3T (1-6,8-15,18)
Solo saxofon: Dan Mandrila(2,3)
Orchestratii si aranjamente muzicale: Dan Dimitriu (7,16,17,19)
Grupul vocal C.T (Cernica Andrei, Alina Rosca, Antonia Dimitriu, Anca Munteanu)

si `CÂNTECE DE CRÃCIUN`

01. MOS CRACIUN CU PLETE DALBE// 02. WHITE CHRISTMAS// 03. DACA-N FIECARE ZI CRACIUNUL AR VENI// 04. MERRY CHRISTMAS EVERYONE// 05. FELIZ NAVIDAD// 06. STEAUA SUS RASARE// 07. JINGLE BELL ROCK// 08. IN SEARA DE MOS AJUN// 09. MARY`S BOY CHILD// 10. AMAZING GRACE// 11. O, BRAD FRUMOS// 12. ADESTE, FIDELES// 13. JINGLE BELL// 14. NINGE IAR// 15. WHEN A CHILD IS BORN// 16. HAPPY CHRISTMAS.

La evenimentul prezentat de Octavian Ursulescu si marcat de RECITALUL extraordinar al actorului ALEXANDRU ARSINEL care a interpretat ca nimeni altul cele mai frumaose piese incluse in ambele albume, au fost prezenti majoritatea artistilor Teatrului de Revistã (actriþele Cristina Stamate, Valentina Fãtu, Monalisa Basarab, Ana Maria Donosã, Bianca Sârbu si Diana Radu, actorul Nae Alexandru, scriitorul Aurel Storin, regizorii Biþu Fãlticineanu si Cezar Ghioca, interpretele Mirela Boureanu-Vaida si Daniela Cristea), dar si alþi invitaþi speciali si colaboratori ai Teatrului - Elena Cârstea, Cãtãlin Crisan, RAOUL, Marinela Pârvu si Marius Ioniþã, fostul fotbalist Dãnuþ Lupu, Carmen Plesea (KAO Fashion), Gazi Demirel (`Fotoliul rosu`, OTV), Oana si Viorel Lis sau compozitorul Dan Dimitriu.

Alegerea locatiei de pe Terasa cãreia se poate admira o superbã panoramã a Capitalei nu este întâmplãtoare. Restaurantul ALLHAMBRA (www.allhambra.ro), un loc special impregnat de parfumul Bucurestilor de altãdatã aparþine Biancãi si lui Marian Sârbu, solistii Trupei EXCLUSSIV (www.exclussiv-events.ro /www.exclussiv.ro), Bianca fiind si actriþa Teatrului de Revistã `Constantin Tãnase`.

Marti, 8 decembrie 2009, la SALA RAPSODIA (Str.Lipscani nr.53) a Teatrului de Revistã `CONSTANTIN TANASE` a gazduit cea de-a X-a ediþie a Trofeului `MIHAI MAXIMILIAN` acordat in fiecare an de Fundatia STELAR a STELEI POPESCU si a lui ALEXANDRU ARSINEL.
La editia 2009 s-au acordat 3 PREMII de EXCELENTA interpretei MARGARETA PASLARU, actorului ALEXANDRU LULESCU si regizorului BITU FALTICINEANU.

Anul trecut s-au împlinit 10 ani de la moartea celebrului textier Mihai Maximilian, soþul actriþei Stela Popescu, iar Trofeul `MIHAI MAXIMILIAN` este dedicat memoriei si amintirii unuia dintre cei mai prolifici autori de texte de Revistã.

Artistii Teatrului de Revista - STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL, NAE LAZÃRESCU si VASILE MURARU, VALENTINA FÃTU, LILIANA MOCANU, ANA-MARIA DONOSÃ, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, interpreþii ADRIAN ENACHE, MIRELA BOUREANU-VAIDA, DANIELA CRISTEA si RADU GHENCEA au sustinut un spectacol extraordinar pe texte de Mihai Maximilian. Nu au lipsit nici reprizele de dans sustinute de BALETUL Teatrului de Revista `Constantin Tãnase`, coregrafia Cornel Popovici.

Regia spectacolului a fost semnata de BIÞU FÃLTICINEANU, iar scenografia si costumele de arh.Theodora Dinulescu.
Foto: GABRIEL BOHOLT
Oana GEORGESCU, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase"
Email: oanageorgescuro@gmail.com /oana_georgescu2003@yahoo.com
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502


Colectionarul de nestemate

`Acesta este Alexandru Arsinel, cantaretul cu minunat glas baritonal, cu timbru aparte, special: un colectionar de nestemate muzicale, pe care le slefuieste cu minutia unui giuvaergiu din Amsterdam... Putini stiu ca la venirea sa in Capitala, ca tanar actor, el era o autentica vedeta a localurilor de noapte, incantandu-i pe convivi, in special straini, cu vocea sa calda, expresiva si cu repertoriul ales pe portiva inzestrarilor sale de exceptie.

Alexandru Arsinel ramane maestrul numarul 1 al slagarului fara moarte, `vesnic verde` si tanar, al Evergreen-ului, asa cum el insusi pe scena, cu har si bonomie, ne face sa nu simtim trecerea anilor. Dar daca pe atunci nu era actorul comic celebru de azi, ci doar pur si simplu `cantaretul Arsinel`, ulterior lucrurile s-au schimbat.

Cum o vreme a trecut muzica pe planul doi, atunci cand a reinceput sa cante, unii au crezut ca o face tot in gluma, ca un Rege al farselor si al parodiilor! Dupa primele masuri insa, toti pricepeau ca au in fata un interpret de clasa, care restituie cu maiestrie cantece de neuitat lansate candva de Frank Sinatra, Nat King Cole (ce idee geniala ar fi putut avea organizatorii concertului de la Bucuresti al lui Natalie Cole daca il introduceau in program si pe indragitul Arsinel!), Dean Martin... Inca odata Casa ELECTRECORD trage un loz castigator, dupa exceptionalul CD al lui Alexandru Arsinel, pe care vi-l recomand din toata inima!

Nu stiu cum se impaca in acelasi invelis uman marele actor de comedie cu omul de muzica (sa nu uitam ca si el a compus cateva melodii frumoase!) dar, in clipa cand tineti in mana acest CD, trece in prim-plan cel de-al doilea, picurandu-ne in suflete refrene nemuritoare - `My Way`, `Fascinatie`, `Domani`, `Over and Over`, `Mona Lisa` si altele, cu orchestratii remarcabile semnate de regretatul Dan Mandrila si de Dan Dimitriu.

Timp de aproape o ora, Alexandru Arsinel dezvaluie fata sa mai putin cunoscuta marelui public: este grav, profund, interiorizat, apropiat, daruindu-ne nostalgie, romantism si cateva lacrimi de fericire`...
(Octavian Ursulescu)
CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTO


DETALII ALTE SPECTACOLE - CLICK PENTRU MAI MULTE FOTO

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video


  • Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009

  • Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009

  • Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009

  • Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009

  • Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009

  • Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009


Imagine
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009
Alexandru Arsinel lansare CD albume `Evergreen` si `Cantece de CRACIUN, COLINDE` la Casa de Discuri Electrecord 03.12.2009

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopALEXANDRU_ARSINEL Spectacole FOTO, INTERVIURI

Sarbatori Video Urari de Craciun, Anul Nou de la Stela Popescu, Alexandru Arsinel 25.12.2012

TRCT Evenimente

TRCT Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media