(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Alexandru_Arsinel si Stela Popescu `O pereche fara pereche` lansare la BRASOV 2015

Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
COMUNICAT DE PRESÃ

Marți, 26 mai 2015, ora 14.00, la Librăria Șt.O. Iosif din Brașov, a avut loc lansarea cărții "Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fără pereche" de Aurel Storin

Evenimentul a avut loc în prezenţa celor doi mari actori şi a fost urmat de o sesiune de autografe, după lansarea cu succes la Bookfest 2015, în prezența celor doi mari actori.

Cea de-a X-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2015 a găzduit o lansare - eveniment, prilejuită de apariția cărtii ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fără pereche” de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier și fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revistã ”Constantin Tănase”.

Au fost prezenți alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, în frunte cu Directorul Artistic, binecunoscutul actor Vasile Muraru, personalități cultural-artistice, din showbiz, admiratori, fani, oameni care și-au dorit o carte-document pe care trebuie să o aveți, să o citiți și să o păstrați la loc de cinste și cu sfințenie în bibliotecă!

Aceasta este o carte despre doi mari actori români care au jucat separat și împreună și care, tot separat și împreună, au dobândit o glorie fără egal. Începând cu teatrul și cu filmul, cu televiziunea și cu radio-ul, continuând cu gloria națională, internațională, dar și cea bucureșteană a trecerii pe scena grădinii „Boema”, pe scena sălii din Calea Victoriei nr. 174, temporar pe scena Sălii Rapsodia de pe Lipscani nr. 53 sau cu aceea a rămânerii pe scenele sălii Savoy (Calea Victoriei nr. 33) și pe cea a Teatrului de Vară ”Herăstrău” ale Teatrului de Revistã „Constantin Tănase”. Sigur că nu aceste scene celebre le-au creat pe cele douã vedete. Ele sunt și ar fi fost oricum!

Aurel Storin a scris aceastã carte despre cuplul de aur al teatrului românesc de Revistă, un alt reper cultural de succes al editurii ALL. Un proiect care urmează firesc excelentelor cărți dedicate actorului Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” autobiografia ”De la Dolhasca pe Calea Victoriei” și cartea ”Și a fost mâna lui Dumnezeu”, dedicată de marele actor slujitorilor, demnilor reprezentanți ai Școlii Românești de Medicină.

"Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fară pereche" este o carte despre cuplul de actori care aniversează 37 de ani de carieră. Împreună! Pentru că…separat, au depășit 55 de ani de carieră strălucită și strălucitoare.

Este o carte – document despre cuplul STELA POPESCU -ALEXANDRU ARȘINEL care debuta oficial în 1978 și, la succesul căruia au contribuit în timp, așa cum scria Aurel Storin și ”scriitorul și textierul Mihai Maximilian, compozitorul Vasile Veselovski, regizorul Bițu Fălticineanu, publicul spectator și, nu în ultimul rând Grădina Boema aflată în inima Bucureștilor și care, timp de un deceniu, până în 1989 a fost o veritabilă baricadă artistică de luptă în peisajul anti-putere al acelor vremuri”.

STELA POPESCU și ALEXANDRU ARȘINEL sunt demni reprezentanți ai REVISTEI românești, un gen unic în lume, ai Teatrului de Revistă care se apropie cu pași repezi de aniversarea a 150 de ani, dar, mai presus de toate sunt CEI MAI IUBIȚI ROMÂNI șI CEI MAI DE ÎNCREDERE ROMÂNI, titluri de onoare care le-au fost date, de fapt dăruite necondiționat, în repetate rânduri marele public de aici și de pretutindeni. Și, nu credem că poate îi poate caracteriza mai bine pe cei doi mari actori decât douã dintre titlurile capitolelor dedicate lor: ”Stela-i Stela” și ”Nat King Arșinel”…

„Stela Popescu câștigă. Ea și-a câștigat, în primul rând, dreptul de a fi o actriță de succes. Ea nu poartã numai norocul de a fi posesoarea unui talent extraordinar; ea și-a construit cariera prin efortul de a face față talentului sãu, prin inteligența de a fi la timp, exact acolo unde trebuie să fie...” - scria Aurel Storin care nota în aceeași manieră și despre partenerul său de scenă : „Pentru mine, Arșinel este « The King ». Îl privesc, uneori, cum acoperă și timpul, și spațiul, și sufletul spectatorului și îi admir dorința sinceră, netrucată, de a fi peste tot. El crede în publicul lui, și în familia lui, și în meseria lui.” - Aurel Storin.

* * * * *
Sâmbătă, 23 mai 2015, ora 14.00, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015 a avut loc lansarea - eveniment, prilejuită de apariția cărţii: ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fără pereche”, de Aurel Storin.

Au fost prezenți alături de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", personalități cultural-artistice, din showbiz ș.a. Evenimentul a avut loc la Scena Arena (pavilion C1) și va fi moderat de Oana Georgescu, PR&Secretar Literar Artistic Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Informaţii de contact:
Ana Maria Androne, Marketing&PR Manager Editurile ALL
Mobil: 0731 700 235; email: ana.androne@all.ro

Cartea poate fi comandata online pe AICI:

Oana GEORGESCU, Secretar Literar&PR Teatrul de Revist㠄Constantin Tãnase",
Email: oanageorgescuro@gmail.com

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

  • Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

  • Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin


Imagine
Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020