(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Alexandru_Arsinel si Stela Popescu `O pereche fara pereche` lansare la BRASOV 2015
Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
COMUNICAT DE PRESÃ

>Marți, 26 mai 2015, ora 14.00, la Librãria Șt.O. Iosif din Brașov, a avut loc lansarea cãrții Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fãrã pereche""de Aurel Storin

Evenimentul a avut loc în prezenţa celor doi mari actori şi a fost urmat de o sesiune de autografe, dupa lansarea cu succes la Bookfest 2015, în prezența celor doi mari actori.

Cea de-a X-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2015 a gãzduit o lansare - eveniment, prilejuitã de apariția cãrþii ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fãrã pereche” de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier și fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase”.

Au fost prezenți alãturi de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase”, în frunte cu Directorul Artistic, binecunoscutul actor Vasile Muraru, personalitãți cultural-artistice, din showbiz, admiratori, fani, oameni care și-au dorit o carte-document pe care trebuie sã o aveți, sã o citiți și sã o pãstrați la loc de cinste și cu sfințenie în bibliotecã!

Aceasta este o carte despre doi mari actori români care au jucat separat și împreunã și care, tot separat și împreunã, au dobândit o glorie fãrã egal. Începând cu teatrul și cu filmul, cu televiziunea și cu radio-ul, continuând cu gloria naționalã, internaționalã, dar și cea bucureșteanã a trecerii pe scena grãdinii „Boema”, pe scena sãlii din Calea Victoriei nr. 174, temporar pe scena Sãlii Rapsodia de pe Lipscani nr. 53 sau cu aceea a rãmânerii pe scenele sãlii Savoy (Calea Victoriei nr. 33) și pe cea a Teatrului de Varã ”Herãstrãu” ale Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”. Sigur cã nu aceste scene celebre le-au creat pe cele douã vedete. Ele sunt și ar fi fost oricum!

Aurel Storin a scris aceastã carte despre cuplul de aur al teatrului românesc de Revistã, un alt reper cultural de succes al editurii ALL. Un proiect care urmeazã firesc excelentelor cãrți dedicate actorului Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase” autobiografia ”De la Dolhasca pe Calea Victoriei” și cartea ”Si a fost mâna lui Dumnezeu”, dedicatã de marele actor slujitorilor, demnilor reprezentanți ai Școlii Românești de Medicinã.

‘Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fara pereche’ este o carte despre cuplul de actori care aniverseazã 37 de ani de carierã. Împreunã! Pentru cã…separat, au depãșit 55 de ani de carierã strãlucitã și strãlucitoare.

Este o carte – document despre cuplul STELA POPESCU -ALEXANDRU ARȘINEL care debuta oficial în 1978 și, la succesul cãruia au contribuit în timp, așa cum scria Aurel Storin și ”scriitorul și textierul Mihai Maximilian, compozitorul Vasile Veselovski, regizorul Bițu Fãlticineanu, publicul spectator și, nu în ultimul rând Grãdina Boema aflatã în inima Bucureștilor și care, timp de un deceniu, pânã în 1989 a fost o veritabilã baricadã artisticã de luptã în peisajul anti-putere al acelor vremuri”.

STELA POPESCU și ALEXANDRU ARȘINEL sunt demni reprezentanți ai REVISTEI românești, un gen unic în lume, ai Teatrului de revistã care se apropie cu pași repezi de aniversarea a 150 de ani, dar, mai presus de toate sunt CEI MAI IUBIȚI ROMÂNI șI CEI MAI DE ÎNCREDERE ROMÂNI, titluri de onoare care le-au fost date, de fapt dãruite necondiționat, în repetate rânduri marele public de aici și de pretutindeni. Și, nu credem cã poate îi poate caracteriza mai bine pe cei doi mari actori decât douã dintre titlurile capitolelor dedicate lor: ”Stela-i Stela” și ”Nat King Arșinel”…

„Stela Popescu câștigã. Ea și-a câștigat, în primul rând, dreptul de a fi o actrițã de succes. Ea nu poartã numai norocul de a fi posesoarea unui talent extraordinar; ea și-a construit cariera prin efortul de a face fațã talentului sãu, prin inteligența de a fi la timp, exact acolo unde trebuie sã fie...” - scria Aurel Storin care nota în aceeași manierã și despre partenerul sãu de scenã : „Pentru mine, Arșinel este « The King ». Îl privesc, uneori, cum acoperã și timpul, și spațiul, și sufletul spectatorului și îi admir dorința sincerã, netrucatã, de a fi peste tot. El crede în publicul lui, și în familia lui, și în meseria lui.” - Aurel Storin.

Sâmbãtã, 23 mai 2015, ora 14.00, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015 vã invitãm la o lansare - eveniment, prilejuitã de apariția cãrţii: ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fãrã pereche”, de Aurel Storin.

Au fost prezenți alãturi de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistã Constantin Tãnase, personalitãți cultural-artistice, din showbiz ș.a.
Evenimentul va avea loc la Scena Arena (pavilion C1) și va fi moderat de Oana Georgescu, PR&Secretar Literar Artistic Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase”.
Aurel Storin dedicã aceastã carte unui cuplu de aur al Teatrului românesc de Revistã.

Informaţii de contact:
Ana Maria Androne, Marketing&PR Manager Editurile ALL
Mobil: 0731 700 235; email: ana.androne@all.ro

Cartea poate fi comandata online pe http://www.all.ro/carte/stela-popescu-si-alexandru-arsinel-o-pereche-fara-pereche.html

Oana GEORGESCU, Secretar Literar&PR Teatrul de Revist㠄Constantin Tãnase",
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com sau oanageorgescuro@gmail.com

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

  • Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

  • Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin


Imagine
Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Alexandru Arsinel si Stela Popescu, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020