(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!

ANA_MARIA_DONOSA Spectacole FOTO GALERII +++

Ana_Maria_Donosa `AER BUN! DE SAVOY!` Album Foto +++

Ana_Maria_Donosa actrita la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  +++

Ana_Maria_Donosa `VIVAT REVISTA` Album Foto Spectacol +++

Ana_Maria_Donosa si Alexandru Arsinel `APLAUZE, APLAUZE` FOTO +++

Ana_Maria_Donosa `EURO SAVOY` Album Foto Spectacol +++

Ana_Maria_Donosa si Cristian Simion `AER BUN! DE SAVOY!` Foto +++

Ana_Maria_Donosa in `HOHOTE IN HERASTRAU` Album Foto +++

Ana_Maria_Donosa in `VESELIA NU-I IN CRIZA` Album Foto +++

Contact Webmaster
       

ARHIVA STIRI  «-»  2018 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program03.10.2018 - Ana_Maria Donosa, o huseanca pe scena festivalului Constantin Tanase, urmasa Stelei Popescu!
Ana Donosa, o huseanca pe scena festivalului Constantin Tanase, urmasa Stelei Popescu!

SENZATIE… Festivalul de Umor “Constantin Tãnase” nu putea avea un debut mai frumos decât cel reusit prin reprezentatia exceptionalã a teatrului de revistã “Constantin Tãnase”, în cadrul cãreia actorii condusi de maestrul Alexandru Arsinel, au adus pe scenã toatã bucuria si tot talentul lor.Vasluienii au fost cu atât mai încântati cu cât, în rândul actorilor de la “Tãnase” este si huseanca Ana Maria Donosa, actrita pe care însãsi Stela Popescu a ales-o sã îi fie urmasã pe scenã. Toate cele trei momente ale Anei Maria au fost îndelung aplaudate public. În salã a fost prezent si tatãl ei, iar momentul în care actrita s-a coborât în salã si a mers la pãrintele ei, a fost unul foarte emotionant.

Dupã ani de zile, în care publicul vasluian a dus dorul teatrului de revistã “Constantin Tãnase”, iatã cã îndrãgitii artisti au revenit si au rãsplãtit toatã asteptarea cu o searã de-a dreptul superbã!Maestrul Alexandru Arsinel, alãturi de actori îndrãgiti precum Vasile Muraru, Valentina Fãtu, Alexandru Lulescu, Liliana Mocanu, Oana Ghioca, vasluianca Ana Maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru au adus pe scena festivalului din Vaslui, un spectacol plin de culoare, de umor de cea mai bunã calitate, dar si un strop de nostalgie pentru tot ceea ce a reprezentat în teatrul românesc, marele Constantin Tãnase.Dupã fiecare moment prezentat pe scena parcã mai strãlucitoare ca niciodatã, publicul i-a rãsplãtit pe actori cu aplauze furtunoase.“A fost magic! Cred cã actorii de la teatrul “Tanase” au simtit dragostea publicului vasluian. Au fost doriti la Vaslui, au fost asteptati si sperãm sã mai vinã. Eu am cumpãrat abonament la toate zilele festivalului, la toate evenimentele programate si, chiar dupã prima searã, pot spune cã am fãcut un lucru minunat, pentru ca toamna aceasta sã fie perfecta ”, a spus profesoara Anca Lascu, unul dintre spectatorii încântati de prestatia Teatrului de Revistã, din Bucuresti.Huseanca Ana Maria Donosa i-a fãcut mândri pe vasluieni, fiind parte din acest teatru iubit de toti românii. Talentatã, tânãrã si foarte frumoasã, huseanca Ana Maria Donosa este consideratã urmasa Stelei Popescu, nu doar pentru cã se potriveste rolurilor pe care faimoasa actritã le juca în Teatrul de Revistã, ci si pentru cã însãsi Stela Popescu ar fi selectat-o pentru a juca alãturi de Alexandru Arsinel.Ana Maria a avut, în prima searã a festivalului “Constantin Tãnase”, trei momente care au impresionat publicul. A avut un monolog, a fost o tãrãncutã simpaticã si si-a jucat rolul din “Hai, hai, România” cu multã însufletire.Publicul a simtit cã Ana vrea sã le dedice un plus de dãruire si suflet, pentru cei de la ea de acasã, din Vasluiul cel drag.Regia: ALEXANDRU ARŞINEL
CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTOArticol din

http://www.vremeanoua.ro/o-huseanca-pe-scena-festivalului-constantin-tanase-urmasa-lui-stela-popescu

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   Ana_Maria_Donosa E SPECTACOL in ORAS Album Foto  +++

Ana_Maria_Donosa aniversare ziua de nastere 10.08. La multi ani! +++

Ana_Maria_Donosa despre Premiera 2018 LIFE COUCH VIDEO Interview Alist Magazine +++

Ana_Maria_Donosa `APLAUZE, APLAUZE` Album Foto Spectacol +++

Ana_Maria_Donosa `APLAUZE, APLAUZE` Album(2) Foto Spectacol +++

Ana_Maria Donosa `PIEI, DRACE!!!` Album Foto +++

Ana_Maria_Donosa Biografie CV +++

Ana_Maria_Donosa in `REVISTA REVISTELOR` Album Foto +++
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media