(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Artisti Invitati la TRCT: GEORGE CABAN, La multi ani 14.09.!

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” București, Calea Victoriei nr.33
prezintã concertul spectacol

GLUME PE PORTATIV 13.10.2016
Invitat special GEORGE CABAN


GEORGE CABAN, a făcut parte din TRIO CABAN, dintre cântecele cărora, înregistrate la Electrecord, amintim: Către tine aleargă dorul meu, Fetele, De ce nu ești ca-n prima zi, Tinerețe Fără Bătrînețe, Dac-aşa vrei tu, De ştii să crezi, E una, numai una, La cabana Trei Brazi, Remain (Rămîi), Sweet Lies (Dulci Minciuni), Quando Tu No Estas (Cînd tu nu ești), Every Day (În fiecare zi).

Trio de beat-pop român activ în anii 60, format din 3 rude, 2 frați (Constantin și George) și vărul lor (Puiu). De la stânga la dreapta în imagine: Constantin Caban, Puiu și George Caban, s-a născut la Galați.
- 1970 - George, Constantin și Puiu au emigrat legal în Polonia, unde Puiu Caban s-a stabilit și s-a căsătorit cu o poloneză de origie evreiască;
- 1972 - George și Constantin Caban, și-au părăsit vărul Puiu și au emigrat în Israel și de acolo au emigrat în SUA (anul corect nu se cunoaște);
- 1980 - Puiu Caban a murit într-un accident cu un camion pe autostrada din Polonia;
- Constantin Caban a murit - nu se cunoaște data corectă a morții sale;
- 2016, 8 septembrie - George Caban (născut la 14 septembrie 1938) a revenit în patria sa, România împreună cu soția sa.

* * * * *

Despre Spectacolul "GLUME PE PORTATIV"
Este un veritabil regal muzical sustinut de solistii Adrian Enache, Sanda Ladosi, Alin Gheorghisan, Radu Ghencea, Cristina Isac, Daniela Marin (cu un potpuriu floral cu slagare de altadata – Doamne, domni si domnisoare – Mia Braia, Trurli, draga de Vasile Vasilache, Primul ghiocel - prima iubire, Panselute albastrele de Elly Roman, Violete pentru fete de Nicolae Kirculescu, Firicel de floare-albastra de Ion Vasilescu si celebrele Lalele ale minunatului tandem atat de legat de Teatrul de Revista, Temistocle Popa – Aurel Storin) si Irina Ionescu.

Sanda Ladosi a incantat din nou publicul cu slagarul Cand vine seara (versuri Dan Iagnov) si cu Mi-e dor sa te vad (text Sanda Ladosi), ambele compuse de Eugen Mihaescu; la fel si Cristina Isac, originara din Chisinau, care a revenit pe scena de la Savoy si cu piesa lui Ian Raiburg, Clar de luna. Radu Ghencea, solist al teatrului si fost solist al trupei Mondial a interpretat Cand prea mult iubesti (compozitor Serban Georgescu, versuri Viorela Filipi) si celebrul slagar al anilor ‘50 - C'est si bon (muzica Henri Beti, versuri André Hornez, versiunea in limba engleza – dupa ce cantecul in limba franceza a fost refuzat de Yves Montand! - cu interpretarea unica a lui Louis Armstrong, apartinand lui Jerry Seelen).

Am remarcat interpretarea si prezenta scenica a lui Adrian Enache care a reusit ca de obicei sa smulga ropote de aplauze. Gazdele spectacolului sunt Nae Alexandru si Cristian Simion, iar din distributie fac parte actorii Adriana Trandafir, Paula Radulescu, Liliana Mocanu, Alin Gheorghisan, George Enache, Oana Ghioca.

Reprizele de dans ale baletul Teatrului de Revista Constantin Tanase (coregrafia Cornel Popovici) care se alatura si solistilor, decorurile semnate de scenografa Ana Iulia Popov si momentele artistice speciale asigura succesul spectacolului muzical regizat de Cezar Ghioca. Un proiect care se va desfasura de-acum incolo in fiecare saptamana, sub sloganul: Daca e joi, e concert la Savoy.


  • GEORGE CABAN Invitat Special in spectacolul GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`

  • GEORGE CABAN Invitat Special GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`

  • GEORGE CABAN Invitat Special GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`


Imagine
GEORGE CABAN Invitat Special in spectacolul GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
GEORGE CABAN Invitat Special in spectacolul GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
GEORGE CABAN Invitat Special GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
GEORGE CABAN Invitat Special GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
GEORGE CABAN Invitat Special GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
GEORGE CABAN Invitat Special GLUME PE PORTATIV la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020