(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 
ARHIVA STIRI  «-»  2019 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program

Reddit
Digg It
Tumblr


24.12.2019 - Distinse doamne si stimati domni, colectivul Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` va ureaza SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI impreuna, cu multe clipe de bucurie!


Vă dorim ca spiritul CRĂCIUNULUI să vină către Dumneavoastră și toți cei dragi, cu bucurii, liniște,
prosperitate, vise-mplinite și sănătate! Să aveți parte de un AN NOU 2020 excelent, cu împliniri și cu succese pe toate planurile, cu realizări și cu dragoste creștină în suflete! SĂRBĂTORI FERICITE și LA MULȚI ANI!
Toată luna decembrie, înainte de fiecare spectacol, ne-am întâmpinat spectatorii într-o atmosferă de sărbătoare, cu bunătăţi de tot felul, alături de MOŞ CRĂCIUN şi de Crăciuniţele sale, într-un decor de vis şi în acorduri muzicale dedicate special, Dumneavoastră!

Amfitironi au fost soliştii Bianca Sârbu şi Alin Gheorghişan, alături de soliste ale Baletului Teatrului de Revistă "Constantin Tănase". Toate acestea pentru publicul nostru drag, fascinat de "Spectacolul" din foaireul Sălii SAVOY.

ALBUM FOTO
Spiritul Sărbătorilor într-o atmosferă de vis, în foaierul Sălii Savoy!


Ne vedem pe 5 ianuarie 2020 la spectacolul UN CÂNTEC... O GLUMĂ..., prima reprezentaţie a Stagiunii 2020 cu invitaţi speciali: GABRIEL COTABIŢĂ şi ANNE'S!

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020