(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

E_SPECTACOL IN ORAS! Spectacol de Revista

Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" Bucuresti, Calea Victoriei, 33 prezinta:
E SPECTACOL ÎN ORAȘ !
Spiritul Revistei, gen unic în lume şi în peisajul teatral românesc

În distribuție:

VASILE MURARU şi VALENTINA FÃTU,
EUGEN CRISTEA
ANA MARIA DONOSA
ORTANSA STĂNESCU
MIRUNA BIRĂU

Cântă:

ALIN GHEORGHIŞAN,
BIANCA SARBU ROMANESCU,
DANIELA TĂNASE
RADU GHENCEA
IRINA IONESCU,
* * *
Scenariul: VASILE MURARU şi VALENTINA FÃTU
Coregrafia: OANA COCÂRȚĂ, Scenografia: FRANCESCA CIOANCĂ
Arhitect decor: PETRE TALEA, Muzica: CRISTIAN FAUR
Regia: VASILE MURARU
Manager: VASILE MURARU
Director adjunct: ALEXANDRU ARŞINEL


"Atunci când Vasile Muraru mi-a propus acest proiect, am simțit, am știut că "E Spectacol în Oraş!" are și o rețetă a succesului... Începând cu povestea pe care au imaginat-o și scris-o Vasile Muraru și Valentina Fătu, cu viziunea sa regizorală și extraordinara echipă pe care a adunat-o în jurul său și până la distribuția spectacolului în care fiecare dintre artiști contribuie din plin la ceea ce cu siguranță va fi unul dintre succesele actualei stagiuni a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase".
E Spectacol în Oraş! are de toate pentru genul revuisitic, unic în lume: fast, strălucire, culoare, umor de calitate, muzică originală românească, sonorități dintre cele mai diferite, balet, costume și decoruri spectaculoase, efecte speciale, dar și dăruirea, talentul, inspirația, profesionalismul și valoarea întregii echipe."

(Alexandru Arșinel, Director Teatrul de Revistă "Constantin Tănase")
* * * * *

"Ideea de a realiza acest spectacol s-a născut cu ocazia deplasărilor şi turneelor pe care le-am făcut prin ţară împreună cu Valentina Fătu, de fapt a discuţiilor pe care le purtăm atunci când suntem pe drum, în maşină. Pentru că noi, mai ales în maşină avem timp să repetăm, să discutăm despre proiecte, spectacole, turnee...
Mai întâi am propus eu un titlu, dar Valentina a fost cea care a venit cu titlul actual: "E spectacol în oraş! "
Mi s-a părut foarte inspirat, aşa că am propus domnului Alexandru Arşinel proiectul acestui spectacol ce a intrat în repertoriul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase". El are un fir narativ, este o poveste frumoasă pe care am creat-o şi scris-o împreună cu Valentina Fătu.
După întocmirea distribuţiei, ca regizor, am dat …alarma şi am adus în echipă câţiva oameni valoroşi, alături de care am colaborat foarte bine şi la alte producţii – coregrafa Oana Cocârţă, scenografa Francesca Cioacă, compozitorul Cristian Faur care semnează muzica, dar şi pe actorul Eugen Cristea.
Am pornit la drum, a fost mult de muncă, au fost zeci şi zeci de ore de repetiţii, de muncă în atelierele de croitorie, la decoruri, scenografie, efecte speciale…
Important este că am reuşit să păstrăm spiritul Revistei, gen unic în lume şi în peisajul teatral românesc. Dumnezeu ne-a ajutat şi de data aceasta şi sperăm că o va face şi de-acum încolo!

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui spectacol, tuturor celor aflați mereu în slujba Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” și a REVISTEI românești și, nu în ultimul rând, DUMNEAVOASTRĂ, publicului spectator! Cu preţuire, "

(Vasile Muraru, actor şi regizor)
* * * * *

"Spectacolul de azi este clădit pe tot ce-am învăţat ieri de la marii artişti ai acestui gen. Un “ieri” care se-ntinde pe două zeci de ani, petrecuţi pe această scenă...
Aşa că, în teatru, ca şi în viaţă, voi preţui mereu tot ce-a fost bun în trecut şi voi privi cu încredere într-un viitor care se contureză cald şi luminos, azi...
Viaţă lungă şi de succes Revistei şi spectatorilor noştri!"

(Valentina Fătu, autor si actrita)
* * * * *

"Sunt foarte bucuros că noua producţie de Revistă semnată de Vasile Muraru şi Valentina Fătu, mi-a dat mână liberă creaţiei muzicale şi că poartă titlul primei melodii din acest spectacol.
De-a lungul acestei călătorii muzicale veţi descoperi o paletă largă de sonorităţi, de la motive simple, din folclor şi refrene celebre din muzica uşoară românească, până la orchestraţiile cinematice, ample, ce îmbracă momentele de balet. "E Spectacol în Oraş!" înseamnă pentru mine o nouă bijuterie muzicală din colecţia sufletului meu."

(Cristian Faur, compozitor)

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • E SPECTACOL in ORAS!

  • E SPECTACOL in ORAS!

  • E SPECTACOL in ORAS!


Imagine
E SPECTACOL in ORAS!
E SPECTACOL in ORAS!

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020