(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)

EVENIMENTE 2015-2019

EVENIMENTE ARHIVA 2009-2010

EVENIMENTE ARHIVA 2011- 2012

EVENIMENTE ARHIVA 2013-2014

Galerie Foto iN MEMORIAM

TRCT Evenimente

Contact Webmaster
     

ARHIVA STIRI  «-»  2018 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program20.12.2018 - Eveniment Gala Stela Popescu, momente emotionante, actori si artisti importanti in frunte cu Alexandru Arsinel au celebrat talentul si excelenta
Aflată la prima ediție, Gala Premiilor “Stela Popescu” (Editia I -19.12.2018) a premiat femeile de succes cu o carieră în domeniile în care Stela Popescu a performat.

Pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” au fost decernate Premiile ”Stela Popescu” pentru Excelență în Teatru, Cinematografie, Muzică, Televiziune, Premiul pentru întreaga carieră, precum și Trofeul de Excelență ”Stela Popescu”.

Gala premiilor “Stela Popescu” a avut loc miercuri, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, Calea Victoriei nr. 33. Prezentatori au fost Ana Maria Donosa și Cristian Simion, actorii Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

VIDEO www.tonica.ro

Un eveniment care A celebrat talentul, dedicația și excelența si ai carui laureati au fost:

DAN TUDOR, actor si regizor - a oferit premiul “STELA POPESCU” – PENTRU EXCELENTA IN TEATRU: Laureat - ADRIANA TRANDAFIR

IRINA MARGARETA NISTOR a oferit premiul “STELA POPESCU” PENTRU EXCELENTA IN CINEMATOGRAFIE: Laureat - MIHAELA SÎRBU

HORIA MOCULESCU a oferit premiul “STELA POPESCU” PENTRU EXCELENTA IN MUZICA: Laureat - ANDRA

LAURENTIU DAMIAN a oferit premiul “STELA POPESCU” PENTRU EXCELENTA IN TELEVIZIUNE : Laureat - TEO TRANDAFIR

ADRIAN TITIENI a oferit premiul “STELA POPESCU” – PENTRU INTREAGA ACTIVITATE: Laureat - TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ

ALEXANDRU ARSINEL a oferit TROFEUL DE EXCELENTA STELA POPESCU: Laureat - Autoarea Proiectului ”Nici-un copil singur in spitale” este considerată un adevărat înger pentru micuții care au venit pe lume cu diferite afecțiuni medicale și care, din păcate, sunt uitați și părăsiți de părinți prin spitale. Initiatoarea proiectului ,impreuna cu alti numeroși voluntari ajută pe copiii cu probleme medicale, în special cu afecţiuni cardiace, de la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Marie Curie“, Asociația este cea care a construit Secția de Terapie nou-născuți de la Spitalul „Marie Curie“ din București, fiind dintre cele mai bune secții de terapie intensivă din Europa.

În aceeași seara, la ora 18,30, înainte de începerea Galei a avut loc în foyerul Sălii SAVOY vernisajul expoziției de fotografie dedicată actrițelor STELA POPESCU și CRISTINA STAMATE, expoziție semnată de Dragoș Zaharia.

Evenimentul s-a încheiat cu premiera filmului “Popeasca”, un documentar despre o Stela Popescu pe care doar cineva care o cunoaște atât de bine ca propria nepoată ar putea-o scoate la iveală. Regizoarea Stanca Radu ne propune un film despre bunica sa, cu materiale de arhivă, interviuri și cu secvențe de teatru și film.

Multumim, Revista CARIERE !Multumim AGERPRES

Tamara Buciuceanu-Botez - Premiu pentru întreaga activitate la Gala Premiilor "Stela Popescu"Multumim Observator.TV Breaking NewsMultumim DCNews

Actriţa Tamara Buciuceanu-Botez a fost distinsă cu Premiul 'Stela Popescu' pentru întreaga activitate la prima ediţie a Galei Premiilor 'Stela Popescu', eveniment desfăşurat miercuri la Teatrul de Revistă 'Constantin Tănase' din Bucureşti.

'Nu găsesc cuvinte să vă pot mărturisi sentimentul acesta puternic pe care-l simt acum. (...). Eu, în primul rând, aş vrea să vă rog, pentru că aşa am învăţat acasă la mine, să stăm un minut de reculegere pentru Stela (n.r. Stela Popescu). Stela, pentru mine, a însemnat viaţă. A oferit publicului, pe care îl iubea extraordinar, zâmbet, veselie, bună dispoziţie. (...) Doamnă cu o voinţă extraordinară, frumoasă cât se poate, deşteaptă, talentată - nu se mai discută, şi bună la suflet. Amândouă am fost ca două surori. 40 de ani am stat alături şi am jucat împreună. (...) Mi-e dor de ea, îmi lipseşte. N-am s-o uit niciodată' - a spus Tamara Buciuceanu-Botez la primirea distincţiei.

În deschiderea evenimentului, în foaierul Sălii Savoy, a fost prezentată o expoziţie de fotografie dedicată actriţelor Stela Popescu şi Cristina Stamate, semnată de artistul Dragoş Zaharia. În cadrul primei ediţii a Galei Premiilor 'Stela Popescu' au fost premiate femei de succes cu o carieră în domeniile în care Stela Popescu a performat, au precizat prezentatorii galei, actorii Ana Maria Donosa şi Cristian Simion.

Trofeul de Excelenţă 'Stela Popescu', pentru merite deosebite, a fost oferit autoarei proiectului 'Niciun copil singur în spitale', Adelina Toncean.

'Doamna este considerată un adevărat înger pentru micuţii care au venit pe lume cu diferite afecţiuni medicale şi care, din păcate, sunt uitaţi şi părăsiţi în spitale. Iniţiatoarea proiectului, împreună cu alţi numeroşi voluntari, îi ajută pe copiii cu probleme medicale, în special cu afecţiuni cardiace, de la secţia de terapie intensivă a Spitalului Marie Curie' - s-a arătat în motivarea deciziei oferirii premiului.

'Dacă pot să spun ceva despre oamenii care nu pot să fie aici, dintre care unii au vieţi foarte scurte şi foarte grele, este că mă bucur că am avut curajul de a fi diferit şi, uneori, a însemnat realmente un curaj şi că despre sinceritate este vorba, despre a avea curajul să fii tu, de a avea curajul să fii atât de sincer încât să vrei să fii tu, să-ţi placă' - a afirmat Adelina Toncean la primirea distincţiei.

Gala Premiilor 'Stela Popescu' s-a încheiat cu premiera filmului documentar 'Popeasca', realizat de nepoata Stelei Popescu, regizoarea Stanca Radu.Felicitări Andra, pentru distinctia obtinuta❗Multumim Antena Stars TV

Momente emoţionante la Gala Stela Popescu! Actori şi artişti importanţi în frunte cu Alexandru Arşinel au celebrat talentul şi excelenţa.
<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   Gala Premiilor `Stela Popescu`, un eveniment care celebreaza talentul, dedicatia si excelenta 19.12.2018

iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTO Spectacole

Tamara Buciuceanu Botez si Stela Popescu Titlul Onorific `Artist al Poporului` din Rep.Moldova 09.06.2016
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media