(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!

EVENIMENTE 2015-2019 Teatrul de Revista `C-TIN TANASE` BUCURESTI +++

EVENIMENTE ARHIVA 2011- 2012 Teatrul de Revista `C-TIN TANASE` BUCURESTI +++

Contact Webmaster
       

ARHIVA STIRI  «-»  2018 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program07.09.2018 - Eveniment Institutul Italian de Cultura din Bucuresti va invita la Teatrul de Vara Herastrau la un concert extraordinar al formatiei napolitane TERRASONORA
COMUNICAT DE PRESĂInstitutul Italian de Cultură din București vă invită vineri, 7 septembrie 2018, la ora 20.00, la Teatrul de Vara „Herăstrău” (intrare Arcul de Triumf), la un concert extraordinar al formației napolitane TERRASONORAConcertul este organizat cu ocazia Zilei solidarității italiene în România, un eveniment care are scopul de a pune în valoare și de a conferi vizibilitate prezenței italiene în România în domeniul umanitar. Activitatea ONG-urilor italiene în sprijinul celor slabi și dezavantajați, precum și orice formă de voluntariat, reprezintă o excelență culturală de care Italia este mândră.Grupul TERRASONORA revine la București după o memorabilă și aplaudată prestație artistică în cadrul Festitalia 2013, cu limbajul său muzical tradițional ce vorbește despre societatea contemporană. Versurile cântecelor amintesc de emigrare, de teme actuale și de conflictele existente în lume, dar și de dragoste, totul în dialect napolitan.Din punct de vedere muzical se face o referire constantă la ritmuri (tammuriata, tarantella) și instrumente (tammorra, tamburello, ciaramella, flaut) de origine populară, alăturate în mod inspirat unor ritmuri tipice altor culturi sau care fac trimitere la alte stiluri muzicale. Pe lângă melodiile inedite, repertoriul formației TERRASONORA este un mic compendiu de muzică tradițională din sudul Italiei, dar include și omagii aduse unor protagoniști importanți, precum La Nuova Compagnia di Canto Popolare, Pino Daniele și alții.Fondată în 2003, formația a participat în acești ani la importante festivaluri din Italia și din alte țări, colaborând cu Institute de Cultură, Ambasade ale Italiei în diferite țări membre ale UE și în întreaga lume.Muzica interpretată de TERRASONORA transmite publicului pasiune și fervoare, așa încât cine o ascultă nu poate să rămână multă vreme așezat pe scaun și să nu danseze.Pe 8 septembrie, la ora 19.30, este prevăzut un al doilea concert, în parcul IOR din București, în cadrul World Experience Festival (detalii pe: https://world-experience.ro/2018).Partener: Teatrul de Revista „Constantin Tănase” BucureștiCari amici e amiche, in occasione della Giornata della solidarietà italiana in Romania vi invitiamovenerdì 7 settembre 2018, alle ore 20.00


al TEATRUL DE VARĂ "HERĂSTRĂU" (entrata dall'Arco di Trionfo) allo straordinario concertoIl gruppo TERRASONORA ritorna a Bucarest dopo un'entusiasmante esibizione a Festitalia 2013 che molti di voi certamente ricorderanno.La loro musica è un insieme di ritmi (tammuriata, tarantella, pizzica) e strumenti (tamburello, ciaramella, flauti) di origine popolare, che tocca anche tematiche attuali. Tutto espresso in dialetto napoletano. Il repertorio dei TERRASONORA è un'antologia di musica tradizionale del Sud Italia che non dimentica di omaggiare importanti protagonisti del folk, come La Nuova Compagnia di Canto Popolare, Pino Daniele e altri.Attivo dal 2003, il gruppo ha raccolto in questi anni continue affermazioni in importanti festival in Italia e all'estero, collaborando spesso con gli Istituti Italiani di Cultura e le Ambasciate Italiane nel mondo. I TERRASONORA suonano quel tipo di musica che trasmette al pubblico una passione e un’eccitazione tali che gli impedisce di stare fermi sulla sedia.Il concerto è organizzato in occasione della Giornata della solidarietà italiana in Romania, un evento che ha lo scopo di valorizzare e a dare visibilità alla presenza italiana in Romania in campo umanitario. L’attività delle ONG italiane a favore dei più deboli e svantaggiati, come ogni forma di volontariato, rappresentano un’eccellenza culturale di cui l’Italia è orgogliosa.Invitate amici e conoscenti a presenziare a questo concerto, gratuito, che vi regalerà emozioni indimenticabili!L’8 settembre, alle ore 19.30, è previsto un secondo concerto, nel parco IOR di Bucarest, nell’ambito del World Experience Festival.

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   EVENIMENTE ARHIVA 2013-2014 Teatrul de Revista `C-TIN TANASE` BUCURESTI +++

EVENIMENTE ARHIVA 2009-2010 Teatrul de Revista `C-TIN TANASE` BUCURESTI +++
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media