(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Festivalul de Film Santiago de Chile, Jerusalem, Cerbul Copiilor, Teatrul de Revista `Tanase` in vacanta 01.08.2009


Ce fac vedetele Teatrului de Revistă în vacantă?
01.08.2009

Sinaia, Marea Neagra, Piatra Neamt, Cerbul Copiilor, filmari la telenovele, munte, Festivalul CALLATIS, Santiago de Chile, odihnă, filme, pescuit, Paris, 2 mai. . .

După un veritabil tur de fortă efectuat cu zecile de reprezentatii date în parcurile bucurestene în cadrul Programului `Bucuresti COOLtural` si cu spectacolele stagiunii estivale 2009 găzduite de Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului de Revistă `Constantin Tănase`, întreaga echipă a intrat la-nceput de august în vacantă.

O vacantă binemeritată dar prea scurtă parcă, pentru că pe 5 septembrie artistii Teatrului de Revistă revin pe scena teatrului de Vară cu premiera `Nimic despre Papagali` si cu speranta că tot din septembrie vor începe să joace pe scena Sălii Savoy de pe Calea Victoriei care va fi inaugurată după 6 ani de renovări si reparaţii succesive. Pană atunci, vedetele teatrului au ales să-si petreacă vacanta mai mult prin tară si să profite de ea, vacanta, pentru a se odihni. Exceptia este Stela Popescu care filmează de zor la `Aniela` - prima telenovelă romanească de epocă.

Nu e nimic surprinzător în asta (actorul si directorul Teatrului de Comedie, George Mihăită spunea despre fosta sa colegă - `Stela are ceva din Doina Melinte - aleargă mereu!` ), asa încat îndrăgita actrită ne va surprinde cu un rol inedit. `Coana Chiva` este o femeie simplă de la tară, mama lui Mitică Lăptaru (Ioan Isaiu) - capul unei familii de parveniti de la 1900 care vor să acceadă cu orice pret în înalta societate.

`Este un rol extraordinar de compozitie, mai ales că toate succesele mele din carieră s-au datorat unor astfel de roluri, nu celor de comedie. Personajul meu este un caracter puternic, o femeie care rămane ancorată în obiceiurile de la tară, chiar dacă familia fiului meu face totul pentru a se desprinde de aceste origini` - ne-a spus îndrăgita actrită care va da cate o. . . fugă si la superba sa căsută de pe malul mării.

Alexandru Arsinel a ales muntele, pescuitul, relaxarea si odihna după o perioadă deopotrivă frumoasă, adică plină cu spectacole, premii, trofee si invitaţii la toate posturile TV si zbuciumată, datorită nenumăratelor probleme pe care le implică funcţia de director al Teatrului de Revistă `Constantin Tănase` si al superbei Grădini de Vară din Herăstrău inaugurată pe 9 mai 2009.

`Mai întai trec pe la Piatra Neamt - stiu niste locuri de pescuit prin zonă, apoi mă duc la Sinaia, unde vreau să stau cu familia si mai ales cu cei trei nepotei ai mei. Ei sunt marea mea bucurie, fericire si relaxare!` - ne-a mărturisit `Cel mai iubit si de încredere roman`.

Directorul Teatrului de Revista, Alexandru Arsinel, Presedintele Juriului Festivalului `Cerbul Copiilor` - editia a IV-a, Piatra Neamt, orasul natal al actorului Vasile Muraru, Directorul Artistic al Festivalului

Alexandru Arsinel a fost Presedintele Juriului celei de-a IV-a editii a Festivalului de muzică pop pentru copii `CERBUL COPIILOR - Cerbul de Aur Junior` care a avut loc la Strandul Tineretului din Piatra Neamt în perioada 6 - 9 august, juriu alcătuit din actorul Vasile Muraru -

Director Artistic, compozitorul Andrei Tudor, interpretele Alexandra Ungureanu, Sophia si Livia Dumitrascu, Ana Monda - viceprimarul municipiului Piatra Neamt, Mara Franculescu - directorul TVR 3, textierul Carmen Aldea Vlad si Mihai Trăistariu. Directorul Festivalului ‘Cerbul Copiilor’ este compozitorul Dan Dimitriu, responsabilul cu Aranjamentele Orchestrale si Muzicale ale Teatrului de Revist㠑Constantin Tănase’.

‘Prima editie a festivalului a avut loc la Slănic Moldova, iar apoi de două ori în Sinaia, dar din motive obiectice, am căutat o altă locatie. Vasile Muraru, mi-a sugerat să vorbesc cu primarul Gheorghe Stefan care ne-a ajutat si a înţeles cat de important este o astfel de actiune pentru imaginea si notorietatea orasului.

A fost un eveniment cu adevărat impresionant. Am semnat parteneriatul cu Primăria Piatra Neamt pe cinci ani si ne dorim să facem aici cel mai important festival de interpretare pentru copii.

Preselectiile au început în martie, iar în faza finală au rămas 252 de copii care au concurat la mai multe categorii’ - a spus Dan Dimitriu.
De mentionat este numărul mare de concurenti - sapte copii, care a reprezentat municipiul Piatra Neamt.

Este firesc, dacă ne gandim doar că Trofeul Sectiunii de Interpretare a Festivalului National de Creaţie si Interpretare `Mamaia Copiilor` 2009 (6-12 iulie) a fost castigat de Mara Corlade din Piatra Neamt (ea a prezentat la Piatra Neamt un show de exceptie), oras din care sunt si alti laureati - Georgia Alexandra Acatrinei (Premiul I - Categoria 8 - 10 ani) si Daiana Viorela Stoian (Premiul III - Categoria 8 - 10 ani).

Gala Laureatilor s-a încheiat cu recitalurile susţinute de D&D, Alexandra Ruge, Alina Eremia, Andreea Cernica, Sophia, Stefan Atargoviţoaie si Mihai Trăistariu.

Interpretul Adrian Enache, solistul Teatrului de Revista `Constantin Tanase` alaturi de Marius Bodochi, Maria Dragomiroiu, Aurel Tamas, Mugurel Vrabete, Alexandra Velniciuc, Vali Barbulescu si vedetele TVR Alina Sorescu, Irninis Miricioiu sau Andreea Mantea se numara printre prezentatorii celei de-a XI-a editii a Festivalului CALLATIS (10 - 16 august). Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Mangalia si Asociaţia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, a debutat duminică, 9 august, pe scena-scoica din Portul Turistic Mangalia

Duminică seara a avut loc Gala `Callatis Junior`, care a reunit grupuri si solisti care au obţinut premii la cele mai importante festivaluri pentru copii organizate în Romania. Timp de sapte zile, pe scena-scoică din Magalia vor sustine recitaluri Fuego, Pepe, Marcel Pavel, Ovidiu Lipan Tăndărică& Grupul Balcano&Stelu Enache, Laurentiu Dută, Cream, Connect R, Loredana, Cristina Rus, Miki, Fly Project, Crush & Alexandra Ungureanu, Smiley, Puya, Mihai Traistariu, Anna Lesko, Animal X, Vunk, Hora, Delia, Celia, Corina, Bere Gratis, Hara, Blaxy Girls, Dan Balan (O-zone), Akcent, Annamari Dancs, Andreea Bănică, Alex, Nick Kamarera & Deep Side Regal, Krypton, Blaxy Girls si Fun Factory, Costi Ionită, Andreea & Lennox Brown, Ro-Mania, Distinto, Tony & Cross si Bandidos, Puya, Vali Bărbulescu feat Damon si Alina Sorescu, Poesis, Spin, Analia Selis, Linda & Flavius Teodosiu, Nicola, Nico, Montuga, DJ Rino&Silvia, Essenzza, Chicanos, Ladies, Roxy Rox, Lavinia, dar si `nume` ale muzicii populare romanesti - Daniela Condurache, Gheorghe Turda, Matilda Pascal Cojocărita, Etno & Ionut Galani & Asteria, Geta Burlacu (Rep. Moldova), Petrică Matu Stoian, Constantin Enceanu, Steliana Sima, Sava Negrean Brudascu, Cornel Borza, Maria Didraga, Olguta Berbec, Gelu Voicu, Cristian Pomohaci, Aneta Stan, Nina Predescu si Ansamblurile `Baladele Deltei`, `Plaiuri Dobrogene` sau Orchestra `Dor Romanesc` dirijata de Stefan Cigu.

Adrian Enache va avea la Festivalul Callatis dublu rol, unul dintre ele fiind cu siguranta cel mai ravnit. Impreuna cu tanara vedeta TVR Irninis Miricioiu, el va prezenta concursul MISS DIASPORA, seara in care vor concerta SAHARA-Costi Ionita & Andreea & Lennox Brown, Ro-Mania, Distinto, Tony&Cross si Bandidos. Si ultima seara a Festivalului (16 august) intitulata deloc intamplator `CALLATIS FIESTA` cu recitaluri semnate Loredana, Smiley, Puya, Lavinia, Montuga, DJ Rynno & Sylvia, Essenzza, Chichanos, Cristina Rus, Alb Negru, Sylvie, Rock On, ii va apartine indragitului interpret.

Adrian Enache va fi de data aceasta protagonistul musicalului `Dracula in love` alaturi de Anna Lesko, Anika (Rednex) si Razvan di Stefano. Festivalul Callatis 2009 este transmis in direct pe TVR2.

Regizorul Bitu Falticineanu si actorul Nae Lazarescu la Paris, Vasile Muraru in Santiago de Chile

Tot Sinaia va alege si regizorul Biţu Fălticineanu - `pentru a-si aduna gandurile`, maestrul avand în plan si cateva zile la Paris, orasul teatrelor de music-hall si al marilor spectacole de revistă. Este firesc, căci Sala Savoy se va inaugura cu mult-asteptata premieră `Aplauze, Aplauze` dedicată celor 30 de ani de carieră a cuplului Stela Popescu-Alexandru Arsinel.

Un alt cuplu celebru al Teatrului de Revistă îsi va petrece vacanta separat, chiar dacă Nae Lăzărescu si Vasile Muraru se vor reîntalni totusi în spectacolele pe care le vor susţine pe Litoral.

Si dacă Nae Lăzărescu si sotia sa, actrita Marcela Avram vor petrece cateva zile si la Paris, oraşul pe care-l iubesc cel mai mult, Vasile Muraru îsi va lăsa un pic familia fie în orasul natal Piatra Neamt, fie la mare si va decola spre Santiago de Chile.

Cea mai fericită fată din lume` lungmetrajul de debut al regizorului Radu Jude, cel mai recent film în care a jucat Vasile Muraru (extraordinar într-un rol negativ, `al unei canalii` - asa cum a completat el!), a cucerit o multime de premii si trofee si se bucură de un succes enorm la festivalurile internationale de film.

Productia selectionată la sectiunea ACID Programme (Association for Independent Cinema and its Broadcasting) la Festivalul de la Cannes 2009, a cattigat deja Premiul C.I.C.A.E. (Confédération Internationale des Cinemas d`Art et d`Essai) la Festivalul International de Film de la Berlin, două Premii FIPRESCI (Federatia Internatională a Criticilor de Film) la Festivalurile Internationale de Cinema Independent de la Lisabona (`IndieLisboa`) ti Sofia, Premiul pentru `Cel mai bun scenariu` (Radu Jude si Augustina Stanciu) in cadrul B-EST International Film Festival si Menţiune specială a Juriului pentru `Cea mai bună actrită` (Andreea Bosneag) la Festivalului `goEast` de la Wiesbaden.

In Romania premiera oficială a avut loc pe 15 mai la Festivalul Filmului European. Dacă la jumătatea lunii iulie Vasile Muraru a fost invitat de onoare în Israel la Jerusalem Film Festival, peste numai o săptămană va pleca în America de Sud. El va reprezenta echipa filmului `Cea mai fericită fată din lume` la Santiago Festival Internacional de Cine (SANFIC, 18 - 24 august).

Valentina Fătu îsi va petrece vacanta tot în tară alături de familie si de băietelul său Vlădut, în `căsuta de vis` de langă Buzău. Actrita Cristina Stamate îsi răsfaţă în aceste zile prietena sosită din Germania cu cele mai `alese` preparate culinare din bucătăria romanească si orientală, majoritatea regăsindu-se în cartea sa de succes `Retete culinare inedite: Cristina Stamate. . . Sare in bucate`. Cele două prietene vor poposi cateva zile la munte si apoi la mare, timp suficient pentru prietenă să citească si cartea lansată de catre Cristina Stamate, de curand la Editura `Meteor Press` - `Femeia Hopa Mitică`.

Absenta pentru cateva luni de pe scena Teatrului Tanase pentru ca i-a dat nastere lui Luca si s-a casatorit cu alesul inimii sale, muzicianul Marian Sarbu, solista Bianca Sarbu nu are vacanta. Ea canta alaturi de Trupa ExclusiV (www.exclussiv.ro) in fiecare seara la Restaurantul `ALLHAMBRA` (www.allhambra.ro) singurul local situat la etajul 10 si de pe terasa caruia poti admira panorama Bucurestilor.

Inetrpreta Mirela Boureanu ramane in tara si se va relaxa doar cateva zile la munte pentru ca se pregateste de nunta. Frumoasa solista originara din Iasi se va casatori in septembrie, asemeni colegului sau, tanarul regizor Cezar Ghioca, cel care a facut acest pas la inceputul lunii mai.

Si Adriana Trandafir a fost în Franta, dar nu în vacantă. Ea este cu sigurantă `Cea mai fericită fată din lume` pentru că a încheiat filmările la `Europolis`, o coproducţie romano-franceză în regia lui Cornel Gheorghită care a semnat si scenariul.

Un film de excepţie care va face mai întai un tur al marilor festivaluri Internationale de Film, care va fi prezentat anul acesta in avampremiera si în Romania, la Bucuresti si în care, actrita Teatrului de Revistă joacă un rol `devastator`, în care cu greu o veti recunoaste.

Toti membrii echipei Teatrului de Revistă `Constantin Tănase` urează tuturor o vacantă frumoasă si vă invită la început de septembrie la debutul stagiunii 2009 - 2010.

Oana Georgescu, PR teatrul de Revista `Constantin Tanase`
DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTO

Bilete
 
Program
 
Media
 
CronMed
 
Distributie
 
Foto
 
Video

  • O MINI VACANTA SI APOI... O NOUA STAGIUNE

  • O MINI VACANTA SI APOI... O NOUA STAGIUNE

  • O MINI VACANTA SI APOI... O NOUA STAGIUNE


Imagine
O MINI VACANTA SI APOI... O NOUA STAGIUNE
O MINI VACANTA SI APOI... O NOUA STAGIUNE

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020