(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 



STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

IN MEMORIAM Nicu Constantin 31.07.1939 -15.09.2009 cu peste 9.000 reprezentatii pe scena Teatrului `Tanase`


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


Nicu Constantin, actor român de comedie
(n. 31 iulie 1939, Eforie Sud, județul Constanța; d. 15 septembrie 2009, București)


Activitate profesionalã
Angajat al Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”
Între 1960 și 2000, a activat și a susținut peste 9.000 de reprezentații pe scena Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”.
În perioada 1979-1982, Constantin a fost și actor al Teatrului de Operetã „Ion Dacian”.
În 2001, Nicu Constantin a devenit cetãțean de onoare al orașului Eforie Sud fiind decorat cu Ordinul Cultural, clasa I, pentru activitatea sa artisticã.
În palmaresul înregistrãrilor lui Constantin se aflã peste 30 de filme de scurt și lung metraj, 600 de emisiuni de radio și peste 300 de televiziune.

În 2005, în cadrul Galei UNITER, a primit premiul special pentru teatru de revistã, iar un an mai târziu, premiul UNITER pentru întreaga activitate.

Roluri în teatrul de revistã (selectiv)
Pagini alese din revista de altãdatã
Revista dragostei
La Grãdina "Cãrãbuș"
Colibri music-hall
Nu aduce ziua ce aduce noaptea
Jos pãlãria
Vino sã ne vezi disearã
Costicã, ne vede lumea!
Uite cã nu tac!
Lasã supãrarea-n hol
Grand Music-Hall de Bucarest
Nimic despre elefanți
Cafeaua cu lapte de adio
Salutãri de la Vasile
Mi se pare cã mã-nsor!
Savoy, Savoy!

Filmografie
S-a furat o bombã (1962)
Alo, aterizeazã strãbunica!... (1981)
Secretul lui Bachus (1984)
The Prophecy: Forsaken (2005)
Ministerul comediei (1999)
Harababura (1990)
Borvizomanii (1988)
Mușchetarii în vacanțã (1984)
Întoarcere la dragostea dintâi (1981)
Grãbește-te încet (1981)
Am o idee! (1981)
Ora zero (1979)
Totul pentru fotbal (1978)
Septembrie (1977)
Lupușor și Mieluțu (1975)
Vin cicliștii (1968) ... Nicu
Împușcãturi pe portativ (1966)

Albume
"Nicu... vede tot"
"Uite-l pe nea Nicu..."
"Nicu Constantin... o viațã de artist"

Volume
"Ochelarii miraculosi. Nicu Constantin în dialog cu Cristian Brancu"
Premii și distincții:
Președintele României Ion Iliescu i-a conferit artistului Nicu Constantin la 7 februarie 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Ofițer, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activitãți și pentru dãruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.
https://ro.wikipedia.org/wiki/Nicu_Constantin



  • Nicu Constantin (31.07.1939- 15.09.2009 actor roman de comedie cu peste 9.000 de reprezentatii pe scena Teatrului de Revista `Constantin Tanase`

  • Nicu Constantin (31.07.1939- 15.09.2009 actor roman de comedie cu peste 9.000 de reprezentatii pe scena Teatrului de Revista `Constantin Tanase`

  • Nicu Constantin (31.07.1939- 15.09.2009 actor roman de comedie cu peste 9.000 de reprezentatii pe scena Teatrului de Revista `Constantin Tanase`


Imagine
Nicu Constantin (31.07.1939- 15.09.2009 actor roman de comedie cu peste 9.000 de reprezentatii pe scena Teatrului de Revista `Constantin Tanase`
Nicu Constantin (31.07.1939- 15.09.2009 actor roman de comedie cu peste 9.000 de reprezentatii pe scena Teatrului de Revista `Constantin Tanase`

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator Top







 Teatrul Constantin Tanase



Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019




       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media