(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 
ARHIVA STIRI  «-»  2019 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program

Reddit
Digg It
Tumblr


12.07.2019 - Catena sustine teatrul romanesc: Spectacolul Hai, Hai Romania deschide stagiunea estivala! (Sensotv.ro)
Catena sustine teatrul romanesc:
Spectacolul Hai, Hai Romania


Stagiunea Estivala 2019 a Teatrului de Revista Constantin Tanase a debutat la Teatrul de Vara Herastrau, cea mai mare (2.500 de locuri) si cea mai moderna gradina de vara din tara cu spectacolul Hai, Hai Romania!, in regia lui Alexandru Arsinel.

Evenimentul, sustinut si in acest an de Farmacia inimii – Catena, prin Programul „Catena pentru Arta” este o veritabila parada a celor mai valoroase si de succes spectacole din repertoriul actual al celebrei institutii de cultura care aniverseaza 100 de ani de la infiintare. Tot in acest an, merele actor Alexandru Arsinel a aniversat 80 de ani de viata si 60 de ani de cariera.

In cadrul programului „Catena sustine Teatrul Romanesc”, dar si cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta pentru Catena si 100 de ani de la inaugurarea primului teatru de revista, clientii fideli ai farmaciilor Catena obtin invitatii duble, gratuite, in perioada 12 iulie – 2 august 2019, la reprezentatiile sustinute de cei mai indragiti artisti: spectacolul muzical – umoristic „HAI, HAI ROMANIA!” (12 iulie), spectacolul de revista „HAI, ZAMBESTE!” (19 iulie), spectacolul de divertisment „AER BUN! DE HERASTRAU!” (26 iulie) si spectacolul muzical – umoristic „PIEI, DRACE!” (2 august).

Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Oana Sarbu, Alin Gheorghisan sunt doar cativa dintre artisii care isi asteapta marele public in fiecare zi de vineri, incepand cu orele 20.00, la Teatrul de Vara Herastrau, accesul efectuandu-se pe la intrarea in Parcul Herastrau, zona Arcul de Triumf. In plus, spectatorii se vor putea bucura si de spectaculosul ansamblu de balet si de orchestra Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, dirijata de Dan Dimitriu. Coregrafia baletului Teatrului de Revista „Constantin Tanase” este semnata de Cornel Popovici, iar scenografia apartine Anei Iulia Popov.

”Datorita maestrului Alexandru Arsinel, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, spectacolele au savoarea comediei pure de odinioara si a scenetelor inteligente” – Catena Cititi articolul integral >> Sursa: www.sensolifestyle.ro

https://www.sensolifestyle.ro/Eveniment-9214/catena-sustine-teatrul-de-revista/

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020