(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Bilete
Harta site Contact     Instagram

STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)

Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` +++

Israel Articol DCNews.ro Teatrul de Revista Tanase, succes urias in turneul din 2018 +++

Israel Turneu `SALOM, TANASE!` Album Foto 07-12.10.2015 +++

Contact Webmaster

ARHIVA STIRI  «-»  2018 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program

06.11.2018 - Israel ICR Tel Aviv `Ca la Tanase!` intalnire cu publicul israelian si membrii Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat Presa
Comunicat de presă post eveniment ICR Tel Aviv

„Ca la Tănase!” – întâlnire cu publicul israelian și membrii Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” la sediul ICR Tel Aviv, 2 noiembrie 2018

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Asociația Ziariștilor și a Oamenilor de Cultură de Limba Română (AZOCLR), a organizat, în cadrul evenimentelor reunite sub titlul generic de Cafeneaua Românească, o întâlnire pentru publicul israelian de origine română cu unii dintre cei mai importanți și reprezentativi actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, respectiv Alexandru Arșinel, alături de Vasile Muraru și Gabriel Dorobanțu.

ALBUM FOTO

Întâlnirea a avut loc la sediul ICR Tel Aviv vineri, 2 noiembrie 2018 și a fost moderată de Cleopatra Lorințiu, director adjunct al ICR Tel Aviv. În deschidere, aceasta a făcut o trecere în revistă a momentelor cheia din existența Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și a spectacolelor memorabile datorită cărora acesta și-a câștigat locul binemeritat pe scena culturală din România.

ALEXANDRU ARSINEL VIDEO

Evenimentul a constituit ocazia ideală pentru publicul israelian vorbitor de limba română, ce păstrează un atașament deosebit pentru membrii și spectacolele Teatrului, instituție mitică în arta spectacolului din România, de a cunoaște și asculta pe unii dintre cei mai de seamă reprezentanți ai Teatrului de Revistă și de a rememora amintiri din lunga și frumoasa carieră a acestora din teatru și televiziune.

VASILE MURARU VIDEO

Evenimentul a avut loc cu ocazia Turneului în Israel al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, cu spectacolul „Ca la Tănase!”, care a avut două reprezentații, în datele de 1 noiembrie și 3 noiembrie 2018.

<< Inapoi

Pagina 1 din 1

Israel `CA LA TANASE` la Kiriat Haim si Tel Aviv ALBUM FOTO 2018 +++

Israel Teatrul de Revista `Tanase` Estrada Romaneasca Ecouri din Presa Jurnalul Saptamanii 22.10.2015 +++

Israel Turneu cu Spectacolul `BRAVO TANASE` 2009 +++

Teatrul Constantin Tanase

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.