(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!

Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat de Presa  +++

Israel Articol DCNews.ro Teatrul de Revista Constantin Tanase Bucuresti s-a bucurat de un succes urias in turneul din 2018 +++

Israel Turneu `SALOM, TANASE!` Album Foto 07-12.10.2015 +++

Contact Webmaster
       

ARHIVA STIRI  «-»  2018 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program16.11.2018 - Israel Turneu Teatrul de Revista C-tin Tanase, real succes: A fost cu rasu` - plansu` Articole DCnews.ro, UZPR


Turneu Teatrul de Revistă, real succes: A fost cu râsu` - plânsu`

La începutul lunii noiembrie 2018, Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” a susţinut două reprezentaţii cu spectacolul “Ca la TĂNASE” la Kiriat Haim, lângă Haifa (sala “Beit Nagler”) şi Tel Aviv (sala “Beit Zionei America” – Keren Hayesod Switzerland Youth Center for Culture and Arts)CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTO

Turneul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Capitalei, la invitaţia Doinei Meiseles, vicepreședinta Asociaţiei Ziariștilor și Oamenilor de Culturä de Limba Română din Israel şi director al publicaţiei în limba română “Jurnalul Săptămânii” din Tel Aviv. Aceasta şi-a exprimat dorinţa ca trupa Teatrului de Revistă “Constantin Tănase să revină în mijlocul reprezentanților numeroasei comunități de origine română pentru a sărbători împreună Centenarul Marii Uniri de la 1918 şi pentru a-i celebra pe ostaşii români de origine evreiască care au luptat şi s-au jertift în Primul Război Mondial 1916 – 1918, precum şi pentru Aniversarea a 70 de ani de la înfiinţarea Statului Modern Israel (1948 - 2018).

A fost dorinţa Comunităţii Româneşti “A fost dorinţa Comunităţii Româneşti din Israel, ca artiștii Teatrului Tănase să revină în mijlocul nostru, în buna tradiţie a procesului cultural-artistic demarat împreună cu mult timp înainte” – menționa invitația oficială. Acest turneu reprezintă o continuare a Programului “Români pentru Români” iniţiat şi demarat în anul 2007 special pentru Diaspora şi românii de pretutindeni de Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” împreună cu Primăria Municipiului Bucureşti, dar și o urmare a succesului înregistrat cu ocazia turneului efectuat de Teatrul de Revistă “Constantin Tanase” în octombrie 2015, în Israel.Doina Meiseles, vicepreședinta Asociaţiei Ziariștilor si Oamenilor de Culturä de Limba Română din Israel a organizat o întâlnire memorabilă a tuturor membrilor trupei Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” cu personalități ale vieții culturale din Israel, cronicari, scriitori, jurnalişti, dar și cu oficialități române care au ținut să fie prezente la această reuniune de suflet: Natalia Elena Intotero - Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Geanina Boicu - Consul si Oana Tudose -Consilier Ambasada României în Israel, Martin Ladislau Salamon - Director ICR Tel Aviv, Cleopatra Lorinţiu - Director Adjunct ICR Tel Aviv și mulţi alții.

Turneu de excepție, primit călduros de români

“Multumesc din tot sufletul! A fost o seară superbă alături de oameni de excepţie. Mă bucur că am avut această bucurie să vă cunosc. Vă doresc mult succes în continuare!” – a spus ministrul Natalia Elena Intotero.

“Doresc să-mi exprim gratitudinea și mulțumirile calde ale publicului și ale mele personal pentru sprijinul acordat în vederea realizării acestui turneu” – declara Liana Herman, producător şi co-organizator al turneului din Israel 2018.

“Se ştie că majoritatea celor care vin la spectacolele româneşti sunt oameni în vârstă, se deplasează cu greutate, dar totuşi ţin să participe la întâlnirea cu acești minunați artiști ce îi poartă pe plaiurile natale de care le este foarte dor! Chiar dacă se deplasează în baston sau în cărucioare pe rotile.... Credeţi-mă că la sfârşitul fiecărei reprezentaţii, mulţi dintre cei de faţă, atât pe scenă, cât şi în sală aveau lacrimi în ochi. Efortul, munca şi tensiunea prin care am trecut şi eu în aceste luni de pregătire au fost răsplatite pe deplin în această imagine pe care mi-e greu să v-o descriu în cuvinte. Întreg colectivul teatrului s-a bucurat de o primire caldă din partea tuturor şi ne-am simţit cu toţii ca într-o mare familie pe care abia aşteptăm să o reunim”.

Alexandru Arşinel, Vasile Muraru și Gabriel Dorobanțu, invitaţi de onoare la ICR Tel Aviv

Institutul Cultural Român de la Tel Aviv, în colaborare cu Asociația Ziariștilor și a Oamenilor de Cultură de Limba Română (AZOCLR, preşedinte Doina Meiseles) a organizat, în cadrul evenimentelor reunite sub titlul generic de „Cafeneaua Românească”, o întâlnire pentru publicul israelian de origine română cu unii dintre cei mai importanți și reprezentativi artişti ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, respectiv Alexandru Arșinel şi Vasile Muraru, alături de Gabriel Dorobanțu.Întâlnirea a avut loc la sediul ICR Tel Aviv și a fost moderată de Cleopatra Lorințiu, director adjunct al ICR Tel Aviv. În deschidere, aceasta a făcut o trecere în revistă a momentelor cheia din existența Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” și a spectacolelor memorabile datorită cărora acesta și-a câștigat locul binemeritat pe scena culturală din România.

Evenimentul a constituit ocazia ideală pentru publicul israelian vorbitor de limba română, ce păstrează un atașament deosebit pentru membrii și spectacolele Teatrului, instituție mitică în arta spectacolului din România, de a cunoaște și asculta pe unii dintre cei mai de seamă reprezentanți ai Teatrului de Revistă și de a rememora amintiri din lunga și frumoasa carieră a acestora din teatru și televiziune.

“Azi cu Alexandru Arșinel, Vasile Murariu și Gabriel Dorobanțu... A fost o întâlnire tare frumoasă, cu emoție, nostalgie, cu rîsu` - plânsu`, cu amintiri și mult farmec” – mărturisea Cleopatra Lorinţiu, Vicepreşedinte ICR Tel Aviv după întâlnirea celor trei artişti de la sediul ICR Tel Aviv cu oficiali, oameni de artă şi cultură, dar şi cu un public numeros.

“Nu prea am obiceiul să mă fotografiez cu actori și interpreți, dar de data aceasta a fost aşa o stare de prietenie, confraternă și simpatie reciprocă încât nu am putut rezista... A fost o întâlnire fermecătoare. Iar cu domnul Arșinel am depănat amintiri și de la Probota - Dolhasca, locul dumnealui de naștere, dar și al mamei mele, al bunicilor mei dragi, Leonte Constantin si Elena. Am vorbit despre marele Constantin Tănase și despre moștenirea culturală uriașă lăsată de acesta ...”

Sursa:
https://www.dcnews.ro/ Turneu Teatrul de Revistă, real succes: A fost cu râsu` - plânsu`
Sursa:
https://uzp.org.ro/9322/ succes in-israel al teatrului de revista constantin tanase/

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   Israel Teatrul de Revista `CA LA TANASE` la Kiriat Haim si Tel Aviv ALBUM FOTO 2018 +++

Israel Teatrul de Revista `Tanase` Estrada Romaneasca Ecouri din Presa Jurnalul Saptamanii 22.10.2015 +++

Israel Teatrul de Revista C-tin.Tanase cu Spectacolul `BRAVO TANASE` 12.12.2009 +++
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media