(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 10.12.2018 - Spectacol - concert ROMANTA NE UNESTE ora 18.00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase (Calea Victoriei nr. 33)
 09.12.2018 - Vasile Muraru si Valentina Fatu, invitatii lui Paul Surugiu-Fuego, la emisiunea Drag de Romania mea TVR2, ora 15.00
 18.11.2018 - Alexandru_Arsinel ,Cleopatra Lorintiu, Vasile Muraru si Gabriel Dorobantu la ICR Tel Aviv 2018. De la Nica la Alexandru Arsinel
 16.11.2018 - Israel Turneu Teatrul de Revista C-tin Tanase, real succes: A fost cu rasu` - plansu` Articole DCnews.ro, UZPR
 06.11.2018 - Israel Articol Jurnalul Saptamanii Cronici Turneu: Un succes de zile mari `Ca la Tanase` (Roni Caciularu), Ganduri printre randuri (Liana Herman)
 06.11.2018 - Israel ICR Tel Aviv `Ca la Tanase!` intalnire cu publicul israelian si membrii Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat Presa
 25.10.2018 - Vasile_Muraru articol jurnalul.antena3.ro Farse intre actori `Praf de scarpinat si coji de salam`


CENTRUL DE PRESA /MEDIA TRCT
Nume Pct
1.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `Constantin Tanase` Comunicat de Presa  
2.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
3.Galerie Foto TRCT  
4.Galerie Video TRCT  
5.Teatrul de Revista C.Tanase Premii, Trofee, Distinctii  
6.Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Ziua Mondiala a Cartii 23.04.  
7.Arhiva Presa (Ziua Mondiala a Presei Libere 20.04.)  
8.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
9.Distributie Spectacole, Comunicate  
10.TRCT Recenzii Recomandari Cronici Testimoniale  
11.Evenimente Castiga o Invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
12.Alexandru_Arsinel director TRCT Articole in Presa 2013-2018  
13.Vasile_Muraru actor, director artistic TRCT Articole in Presa  
14.Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 in Presa 2013-2017  
15.Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 TRCT in Presa 2007-2012  
16.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2010-2014  
17.Vasile_Muraru si Nae Lazarescu (30.01.1940-19.12.2013) in Presa  
18.Alexandru_Arsinel director TRCT Articole in Presa 2009-2012  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori, Solisti (Ziua Mondiala a Teatrului 27.03.)  
2.Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati la TRCT  
..continua..

Contact Webmaster


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Istoric Arhiva de Aur


Reddit
Digg It
Tumblr

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Constantin Tanase` Omul- Artistul- Cetateanul
(05.07.1880- 29.08.1945)S-a nascut la Vaslui, in dulcea Moldova. Pe Strada Husului. Familie civilizata de farmacist.
Primele intalniri cu teatrul le-a avut de baietandru, "pentru ca de cate ori veneau trupele de teatru in Vaslui cautam prin toate mijloacele posibile sa trag eu cortina". Tot in copilarie, `in beciul lui Ion Tanase`, se jucau piese sub conducerea tanarului Constantin Tanase.
Ce se juca?
1. Legenda Mesterului Manole
2. Capitanul Valter Maracineanu
3. Constantin Brancoveanu
Pe urma, a mers la gimnaziu tot in Vaslui si a debutat ca actor. Pai, cu asa un fizic. In 1896, cauta sa intre la Liceul Militar din Iasi, dar este respins.
Se duce la liceu la Braila. Bun liceu si un bun invatator, scriitorul talentat Ion Adam.

Devine si el profesor (dupa liceu imediat) intr-un catun, tot in judetul Vaslui. Are 19 ani si, fara stirea parintilor, se-nscrie voluntar intr-un regiment de cale ferata. Face o impresie minunata si e inaintat foarte repede la gradul de sergent – Regimentul 11 Cai ferate. Face spectacole pentru Crucea Rosie si canta la Biserica Popa Tatu in cor. Peste tot, lumea e indragostita de energia si optimismul sau. Vede Curcanii de Grigore Ventura si e marcat.

In 1901 joaca cu un alt actor popular, specializat in monoloage, intr-o comedie. Ofiterul si ordonanta. Pleaca apoi din serviciul militar si se inscrie la Conservator, in 1902, unde va fi admis la sectiunea Comedie, dupa ce a naucit cu recitarea unei fabule cu care a avut un succes grandios: "Naiul, cobza si vioara".
In Conservator va juca in "O noapte furtunoasa' de I.L. Caragiale pe Jupan Dumitrache, chiar pe scena Teatrului National. O duce greu cu banii si, paralel cu orele la Conservator, este corist la Biserica Popa Tatu, figurant la Teatrul National si se reangajeaza la cazarma regimentului de unde a plecat cu serviciul militar satisfacut. Se imprieteneste cu actorul Cazimir Belcot, si teatrul ii intra in sange, foarte marcat si influentat de acest actor. Il gasim in distributiile Teatrului National, intre anii 1903 si 1905 – pana cand absolva Conservatorul.

Primele roluri: "Conu’ Leonida fata cu reactiunea" si "D’ale Carnavalului" de I.L. Caragiale, "Sanziana si Pepelea" de Vasile Alecsandri si "Ruy Blas" de Victor Hugo. A urmat si cursurile de canto ale Conservatorului si si-a dat examenul cu Don Basilio din “Barbierul din Sevilla' de Rossini.
Se insoara cu Josephina Reitman, actrita, si colinda tara cu trupa Poenaru. Joaca teatru peste tot. Il inlocuieste pe V. Maximilian in "Vaduva vesela". Marele Petre Liciu organizeaza o noua trupa de teatru, in care intra si Constantin Tanase, si incepe si ea sa colinde tara, dar cand ajunge la Pitesti afla ca in "Moldova e jale. A izbucnit rascoala. Era anul 1907".
Se intoarce si joaca intr-o trupa la Gradina Ambasador.

In 1912 devine asociat contractual la Asociatia lirica-Opereta. Si pentru prima data sunt introduse tente actuale in operete clasice. Tente scrise de Cazimir Belcot. Textele au caracter de actualitate si sunt foarte gustate de public. Cu Opereta va pleca in turneu in Orientul Apropiat.
Iar in 1914 face o calatorie de studii in Austria, Germania si Franta.
Incepe imediat munca de teatru de revista si ajunge unul dintre cei mai populari actori.

Actorii ţin minte totul, dar mai ales uită totul. Dar nu uită seara debutului şi nu uită nici emoţia, înfrigurarea, bătaia inimii din "seara de pomină", cum o numea ziaristul Dem Theodorescu. Găsesc într-o carte veche astfel de mărturisiri. Oameni care nu mai sunt, dar care au lăsat urme de platină să scânteieze, să ştim şi noi, cei care am urmat, care este drumul.

"Sunt 27 de ani de când am debutat. Eram militar şi-n anul I de conservator. Pe scena Parcului Oteteleşanu urma să se joace "Doctorul damelor" – o comedie muzicală. Regizorul mare care era Petre Liciu mi-a dat rolul comisarului. Adică aşa deodată am jucat un rol mare. Rolul nu l-am pregătit prea bine, aşa că n-am avut emoţii. Dar... am reportat un mare succes. În rolurile mărunte pe care le jucam la Teatru Naţional, mă bâlbâiam regulat. Regulă generală: cum aveam un rol mare, venea şi succesul mare. În 1910, am debutat la Operetă, în Husarii de Kalman. Mi-a plăcut şi după asta mi-am făcut eu singur o trupă de operetă. După 3 ani, am debutat la Teatrul de revistă în "Războiul la Şantan" de Ranetti. De atunci, am jucat necontenit la revistă, în afară de vremea pe care mi-am petrecut-o pe front. (Constantin Tanase)
http://jurnalul.ro/cultura/teatru/boema-tanase-i-611197.html
http://jurnalul.ro/cultura/teatru/boema-actorii-nu-uita-niciodata-640293.html

OMUL — ARTISTUL — CETĂŢEANUL
Viaţa lui Tănase este de aceia plină de învăţăminte şi înainte de a servi drept explicaţie la o carieră ea evocă odată cu anumite permanenţe ale firii omeneşti pagini din bucuria şi durerea românului mijlociu, ale acelui român, care şi-a făcut datoria fără să se „învârtească”, fără să „tragă chiulul”, aşa cum de atâtea ori exemplul celor mari l-ar fi îndemnat. In povestirea noastră vom trece în revistă episoadele cele mai importante ale unei vieţi care s-a desfăşurat în medii foarte variate păstrând mereu contactul cu aspiraţiile medii ale poporului, cu izvoarele nesecate ale sentimentalismului popular.

Vor defila înaintea cititorului atent, amintirile copilăriei vasluiene, când pasiunea artistică mijea în mormolocul mai vioi şi mai dezgheţat decât presupunea vârsta fragedă, isprăvile liceanului debutant în meseria de director de teatru, aventurile învăţătorului care alături de Ion Adam aplica pe teren sisteme personale de pedagogie, veselia şi necazul soldatului Tănase în cei şapte ani de oştire, visurile plutonierului reangajat elev în aceiaş timp la Conservator, asprele condiţii ale debutului, participarea la primele companii de teatru şi de operetă, împrejurările celui dintâi turneu în străinătate, campania din 1913, experienţa războiului celui mare, triumful revistei în epoca neutralităţii şi renaşterea ei în perioada de după răsboiu sub semnul lui Tănase precum şi etapele principale ale unei cariere care a culminat în festivitatea de la Cercul Militar la care alături de Suveran au participat aţâţia valoroşi fruntaşi ai vieţii noastre publice.

Povestirea va merge până în zilele de astăzi mai puţin grijulie de a păstra întâmplărilor parfum românesc dar atentă la zvâcnirea de autenticitate a faptelor la descrierea pasagiului moral şi sufletesc în care s-a născut, a crescut şi s-a dezvoltat Tănase. Nu va fi un panegiric, nici o apologie. Tănase e obişnuit să vorbească fără perdea. Tănase spune tot.

Aşa a făcut şi de astă dată. Amatorii de „picanterii” vor fi poate dezamăgiţi aflând că înapoia aparenţelor de strălucire şi de fast, înapoia baletistelor şoldii şi a cupletelor deochiate, se ascunde o viaţă temătoare de cele sfinte, un suflet generos şi iubitor de oameni. Va fi greu, desigur, să convingem pe foarte mulţi dintre admiratorii lui Tănase că marele comic este un timid, că averile pe care le-a câştigat prin muncă cinstită au luat calea bisericii şi a instituţiilor de cultură şi de binefaceri.

Dovezile pe care le vom aduce însă nu vor putea decât să înfăţişeze alături de acel Tănase pe care toată lumea l-a văzut pe scenă, măscărici, un Tănase necunoscut de marele public, un Tănase demn de încrederea pe care a inspirat-o artiştilor, literaţilor, oamenilor de ispravă.

TANASE CREATOR DE PUBLIC ...

Cititi mai mult pe:
VIATA DE HAZ SI DE NECAZ A LUI CONSTANTIN TANASE de Nicolae Carandino

* * * * *
Prima duminica a lunii mai- Ziua Mondiala a Rasului
Ziua Mondialã a Râsului se sãrbãtorește in prima duminicã a lunii mai a fiecãrui an. Cu aceastã ocazie se organizeazã evenimente care stârnesc râsul, precum spectacole cu clowni, picturi pe fațã, prezentãri de povești, spectacole de teatru de pãpuși, concursuri de baloane și ședințe de râs colective.

Inițiativa de organizare a acestui eveniment, ii aparține doctorului indian Madan Kataria, care a constatat ca rsul sporește capacitatea de concentrare și rezistența la efort, crește increderea in propria persoanã și imbunãtãțește relațiile cu cei din jur, fapt publicat in 1995, când savantul a scris un articol intitulat" Laughter, the Best Medicine" ("Râsul, cel mai bun medicament").

Teatrul de Revista, un furnizor constant de "râs", s-a creat pornind de la mai multe radacini: spectacolul de cabaret frantuzesc pe muzica, la care Tanase - si acesta a fost printre marile lui merite - a adaugat cuvantul, a adus monologul, cupletul satiric, cupletul muzical si toate celelalte mijloace de realizare a unui spectacol de gen. (Extras din cartea `De la Dolhasca.... pe Calea Victoriei` - Alexandru Arsinel)

Patronul nostru "spiritual", Constantin Tanase (n.05.07.1880- d.29.08.1945), a pus bazele trupei de teatru Cãrãbuș in București in 1919, impreunã cu care urma sã creeze o tradiție de teatru de revistã pe parcursul urmãtorilor 20 de ani, tradiție prezentã și astãzi, mai ales la Teatrul de Revistã "Constantin Tãnase".

"Revista s-a creat pornind de la mai multe radacini: spectacolul de cabaret frantuzesc pe muzica, la care Tanase - si acesta a fost printre marile lui merite - a adaugat cuvantul, a adus monologul, cupletul satiric, cupletul muzical si toate celelalte mijloace de realizare a unui spectacol de gen."
(Extras din cartea `De la Dolhasca.... pe Calea Victoriei` - Alexandru Arsinel)

Revista romaneasca moderna este legata de numele si activitatea lui Constantin Tanase si a Companiei "Carabus".
Teatrul de revista s-a nascut pe data de 23 mai 1919, cand pe strada Academiei, pe locul unde functionase Gradina de Vara „Amicii orbilor” a fost pusa piatra de temelie a Gradinii „Carabus”. De ce „Carabus”?
Aurel Storin enumera ipotezele, in numar de trei. Arhitectul Van Saanen-Algi, bun prieten cu Tanase, isi aminteste ca el a facut schita gradinii, a viitorului teatru, care semana cu un „coleopter”, un carabus in toata regula. O alta varianta vorbeste despre ideea lui Tanase de a i se spune gradinii pe romaneste, „Carabus”, iar o a treia ipoteza porneste de la marturisirea lui Tanase ca de numele „Carabus” era legat de pe vremea cand juca intr-o comedioara prelucrata dupa o farsa frantuzeasca in care el era ordonanta unui ofiter betiv si cartofor. Numele ordonantei: Carabus.

Dupa Compania Carabus (1919 - 1939) si dupa disparitia marelui actor popular "C.Tanase" (1945), Teatrul a functionat sub alte denumiri temporare (Ansamblul de Estrada, apoi Teatrul de Stat de Estrada si, in 1962 Teatrul satiric - muzical "C.Tanase") pana in anul 1990 cand a primit titulatura cea mai adecvata, sub care functioneaza si astazi, Teatrul de Revista "Constantin Tanase".

Pana in 1991, Teatrul "C-tin. Tanase" a beneficiat de trei scene permanente : Sala Savoy (Calea Victoriei 33-35), sala Victoria (Calea Victoriei 174) ai Gradina Boema. in prezent beneficiaza numai de scena salii Savoy.

Teatrul de revista "Constantin Tanase", continuatorul de drept si de fapt al traditiei revistei romanesti, are o activitate neintrerupta in acest domeniu, timp in care s-a impus ca o institutie artistica de prestigiu ce se bucura de pretuirea unui public numeros.

Acest gen de teatru care imbina antr-un mod specific gustul montarilor de fast cu satira sociala is cetateneasca s-a dovedit a fi un gen de spectacol unic in lume, nemaiintalnit pe celelalte scene de divertisment.

Pe scena acestui teatru s-au afirmat si au evoluat cele mai importante personalitati ale genului: autori, compozitori, actori, interpreti, balerini, dirijori, regizori artistici, coregrafi, scenografi, care, preluandu-i traditia, au reinnoit permanent revista romaneasca. Dintre acestia amintim pe : Constantin Tanase, Mia Apostolescu, Maria Tanase, Ion Antonescu - Carabus, Dan Demetrescu, Vasile Tomazian, Marilena Bodescu, Horia Caciulescu, Radu Zaharescu, Horia Serbanescu, Mircea Crisan, Elena Burmaz, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Nicu Constantin, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Gica Petrescu, Nicolae Nitescu, Luigi Ionescu, Nicusor Constantinescu, Nicolae Frunzetti, Bitu Falticineanu, Nicolae Dinescu (regizori), Ion Vasilescu, Gherase Dendrino, H.Malineanu, Gelu Solomonescu, Nicolae Patrichi, Sergiu Malagamba (dirijori), George Voinescu, Arh.Theodora Dinulescu, Puiu Ganea (scenografi), Oleg Danovscki, Nicolae Sever, Sandu Feyer, Adriana Dumitrescu, Cornel Patrichi, Cornel Popovici (coregrafi).

Toate acestea privesc activitatea Teatrului de Revista "C.Tanase" ca pe un etalon artistic, scena pe care se realizeaza cele mai importante spectacole de revista, la care contribuie personalitatile de frunte ale genului. Dintre aceste personalitati s-au ales si cele mai multe dintre vedetele emisiunilor de divertisment ale Radioului si Televiziunilor.

Teatrul de Revista "Constantin Tanase" a realizat numeroase turnee in tara si in strainatate, uneori impunandu-se pe cele mai mari scene de gen ale lumii: Olympia - Paris, Friedrichschtadt Palast - Berlin, Paladium - Londra, precum si pe scene din Israel, Ungaria, Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Moscova, Varsovia, Atena, Istambul, etc.
CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTODETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video


iN MEMORIAM DEM RADULESCU ziua de nume de Sf.Dumitru 26.10.2018

 

Teatrul Savoy `Stroe stie si le spune` Pe urmele unui bilet, valabil joi 10.02.1949

 

Cristina_Stamate 08.02.1946 -27.11.2017. Ramas bun, Sufletul Revistei Romanesti! Comunicat de presa

 

Istoric C-tin Tanase  05.07.1880 - 29.08.1945, singurul roman care a dansat langa Charlie Chaplin

 

iN MEMORIAM Lucky Marinescu (12.07.1934 - 10.01.2018) angajata la Teatrul Savoy Bucuresti din anul 1954

 

Stela_Popescu 21.12.1935 -23.11.2017 Ramas bun, Steaua Revistei Romanesti! Comunicat de presa

 

iN MEMORIAM Mircea Crisan (08.08.1924 -22.11.2013) la Teatrul Savoy, Premiul special pentru Teatru de Revista 2006

 

IN MEMORIAM C-tin Tanase 05.07.1880 -29.08.1945 (fragment filmul `Visul lui Tanase` 11.04.1932)

 

IN MEMORIAM Vasile Vasilache jr. (Vova, 14.06.1941-1991, fiul comicului Vasilache) compozitor la Teatrul `C-tin Tanase`

 

Teatrul de Revista Aniversare 99 ani de la infiintarea Companiei `Carabus` de catre `C-tin. Tanase` in 23.05.1919

 

iN MEMORIAM Puiu Calinescu 21.06.1920 - 16.05.1997 la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

 

Festivalul iN MEMORIAM Aurelian Andreescu, (12.05.1942 - 22.07.1986), la Teatrul de Revista Tanase din 1965

 

IN MEMORIAM N. STROE 05.05.1906 -24.06.1990 actorul cap de afis cu o cariera de peste 60 de ani

 

IN MEMORIAM Luigi Ionescu 03.04.1927 -04.10.1994. A activat la Teatrul Revista `C. Tanase` intre 1951-1987

 

IN MEMORIAM Gica Petrescu (02.04.1915- 18.06.2006) pe scena Teatrului de Revista `C-tin Tanase`

 

Teatrul de Revista `C.Tanase` anunta cu regrete de necuprins, moartea d-nei Dir.Adj. Mihaela Stroe Capataneanu

 

Istoric Valeriu Nutescu actor la Teatrul `TANASE` 1957-1963. Aniversare ziua de nastere 19.01. La multi ani !

 

IN MEMORIAM Regizorul Bitu Falticineanu 16.04.1925 -05.01.2012 la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

 

IN MEMORIAM Nicu Constantin 31.07.1939 -15.09.2009 cu peste 9.000 reprezentatii pe scena Teatrului `Tanase`

 

IN MEMORIAM Petre Mihaescu (14.03.1928- 17.08.2011) director la Teatrul C-tin Tanase, compozitor si dirijor

 

Alexandru_Jula in 1968 pe scena de la TRCT (24.07.1934 -03.06.2018) Dumnezeu sa-l odihnesca!

 

Alexandru_Luca solist vocal 1982-1996 la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` La multi ani 22.07.!

 

Istoric C-tin Tanase (n.Vaslui 05.07.1880 -d.Bucuresti 29.08.1945) `Se-ntemeiaza Templul Comediei`

 

IN MEMORIAM Mircea Albulescu (04.10.1934- 08.04.2016) Foto redeschidere Sala Savoy

 

Istoric Vasile Vasilache (26.10.1907- 04.04.1944) la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

 

IN MEMORIAM actorul Horia Serbanescu 16.03.1924- 19.09.2010 la Teatrul de Revista `C.Tanase`

 

IN MEMORIAM Mihai (Puiu) Maximilian textier emblematic al Teatrului de Revista 1933- 14.12.1998

 

Istoric Ion Vasilescu 04.11.1903- 01.12.1960 dirijor la Teatrele Carabus, Alhambra, Gioconda

 

iN MEMORIAM Maria Tanase (25.09.1913- 22.06.1963) pe scena la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

 

IN MEMORIAM Nae Cosmescu (26.07.1940 -18.06.2016) La varsta pomului gata sa umple .. (Confluente.org)

 

Istoric Revista romaneasca, legata de marele Tanase, strabate deceniile pastrandu-si humorul 05.07.1943

 

IN MEMORIAM Viorica Ionescu 08.11.1928 -20.03.2005, pianista orchestrei Teatrului de Revista `C.Tanase` timp de 30 ani

 

Istoric 1915 Actorul Constantin Tanase, sub masca primului ministru liberal Ionel Bratianu, in Spectacolul de Revista `Plici`

 

Istoric 1964 Tantzi Capatana, o mare Domana si artista de Teatru de Revista

 

Turnee 1966 in Germania Istoric Friedrichstadt Palast Baletul Teatrului de Revista `C-tin Tanase`

 

Turnee 1965 Olympia Paris, La premiere tournee officielle du Grand Music Hall de Bucharest en France

 

Istoric 1965 -1966 Trio Alpin la Teatrul Satiric Muzical `C. TANASE` Foto Mario Ovidiu Madius

 

Istoric 1963 Elisabeta Hentia, o minune a teatrului de Revista Carabus

 

Istoric 1951 Ion Antonescu- Carabus, un actor dedicat cu totul Teatrului de Revista

 

Turnee 1939 in Orient cu trupa teatrului Istoric Nuti Pantazi si Puiu Serbu

 

Turnee 1939 in Orient, cu trupa Teatrului de revista Istoric Nuti Pantazi

 

iN MEMORIAM Mihai (Misu) Fotino (14.01.1930- 13.01.2014): Un excelent actor, dintr-o familie de mari actori

 

NAE_LAZARESCU (30.01.1940-19.12.2013) un simbol al Revistei Romanesti Albume foto spectacole la `TANASE`

 

IN MEMORIAM Octavian Sava, Textier, scriitor si umorist 01.02.1928 -02.12.2013 la Teatrul de Revista `Tanase`

 

IN MEMORIAM Dumitru Rucareanu (26.10.1932 -03.03.2013) la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`

 

Istoric Naarghita (14.01.1939- 26.02.2013) A cantat in anii 1956-57 la Teatrul Revista `C-tin Tanase`

 

IN MEMORIAM Nicolae Nitescu (19.11.1930 - 18.09.2012) solist, pe scena de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

 

Istoric 31.03.2011 `Spovedania unui umorist` textierul Dan Mihaescu (05.06.1933- 24.01.2013)

 

Istoric Constantin Tanase (05.07.1880 -29.08.1945) si vedetele sale: Lisette Verea, Lulu Savu, Lizica Petrescu si Mia Steriadi 1933

 

Istoric 1923 G. Timica si N. Kanner in Spectacolul de Revista `Cui i-o spui`

 

Istoric Constantin Tanase (05.07.1880 -29.08.1945) si Elena Zamora, 2 ciobanasi de Revista 1932

 

Turnee 1939 Teatrul `Carabus` (predecesorul Teatrului de Revista `C-tin Tanase`) in Orient Istoric Elena Burmaz

 

Turnee 1939 Teatrul `Carabus` (predecesorul Teatrului de Revista `C-tin Tanase`) in Orient Istoric Mia Apostolescu

 

Istoric 1929 Un balet de revista al Companiei `Carabus`, infiintata la 23.05.1919

 

Turnee 1979 in Istanbul, Turcia cu Margareta Paslaru, Teatrul de Revista `C.Tanase`

 

Istoric 1948 Trio Grigoriu: George, Angel si Cezar succes la Teatrul de Revista

 
  • Afisare Istoric Arhiva de Aur a Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (incepand cu 1919)

  • Afisare Istoric Arhiva de Aur a Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (incepand cu 1919)

  • Constantin Tanase, Titanul Teatrului de Revista (05.07.1880- 29.08.1945)

  • Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)

  • Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)

  • Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)


Imagine
Afisare Istoric Arhiva de Aur a Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (incepand cu 1919)
Afisare Istoric Arhiva de Aur a Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (incepand cu 1919)
Afisare Istoric Arhiva de Aur a Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (incepand cu 1919)
Afisare Istoric Arhiva de Aur a Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (incepand cu 1919)
Constantin Tanase, Titanul Teatrului de Revista (05.07.1880- 29.08.1945)
Constantin Tanase, Titanul Teatrului de Revista (05.07.1880- 29.08.1945)
Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)
Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)
Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)
Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)
Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)
Actorul Constantin Tanase (n.5 iulie 1880- d.29 august 1945)

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopGalerie Foto TRCT

Istoric C-tin Tanase (n.Vaslui 05.07.1880 -d.Bucuresti 29.08.1945) `Se-ntemeiaza Templul Comediei`

Spectacole Program Repertoriu

Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Ziua Mondiala a Cartii 23.04.
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2018
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media