(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Marina_Voica 2012 aniversare 50 de ani de teatru, muzica, film. La multi ani 03.09.!


Bilete spectacoleTeatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Spectacol aniversar Marina Voica si Alexandru Arsinel
50 de ani de teatru, muzica si film !


Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului prezinta pe 27 mai 2012, spectacolul aniversar Alexandru Arsinel si Marina Voica - 50 de ani de teatru, muzica si film.
Timpul are valoarea pe care i-o dau oamenii, iar in cazul lui Alexandru Arsinel si al Marinei Voica, cinci decenii de activitate inseamna o eternitate. Pretuirea este data de publicul care le-a fost atat de drag si pentru care au urcat de fiecare data pe scena cu aceeasi prospetime si acelasi entuziasm ca prima data. Bucuria si emotia pe care au adus-o in sufletul atator generatii de-a lungul timpului, le va fi rasplatita intr-un spectacol omagial, pe 27 mai, la Sala Palatului.

Fermecatoare si pasionala, Marina Voica este o interpreta fara varsta. Prospetimea spiritului sau si caldura vocii au ramas intiparite in sufletele romanilor. Alexandru Arsinel este regele neincoronat al revistei romanesti. Artistul, care se bucura de o popularitate imensa, se numara printre cei mai iubiti si de incredere romani. Arsinel este o emblema a umorului romanesc, iar cuplul realizat pe scena cu Stela Popescu este probabil cel mai cunoscut si mai indragit din showbiz-ul romanesc.

Alexandru Arsinel si Marina Voica vor primi aplauzele si ovatiile colegilor de breasla si ale publicului intr-un spectacol deosebit, care va celebra 50 de ani de activitate artistica. Pe 27 mai, la Sala Palatului, vor fi alaturi de ei: Stela Popescu, Florin Piersic, Angela Similea, Ovidiu Komornyic, Constantin Enceanu, Petrica Matu Stoian, Niculina Stoican, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu, Anca Turcasiu, Adrian Enache, Annes, Steliana Sima si Mariana Ionescu Capitanescu. Spectacolul va fi prezentat de doua nume mari ale teatrului romanesc: Maia Morgenstern si George Ivascu.

Sunteti asteptati duminica, 27 mai 2012, de la ora 19.30, la Sala Palatului, sa fiti alaturi de cei doi mari artisti – Marina Voica si Alexandru Arsinel – la celebrarea a 50 de ani de activitate artistica. Nu ratati un spectacol – sarbatoare, care va umple inimile de bucurie!


  • Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !

  • Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !

  • Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !


Imagine
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !
Marina_Voica aniversare ziua de nastere 03.09. La multi ani !

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020