(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 11.09.2019 - Lectii de leadership de la Constantin Tanase Revista Cariere.ro
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel `Si iata c-au trecut 80 de ani`Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019 la Teatrul `C.Tanase`  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` in Presa 2015-2018  
8.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
9.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
10.GALERIE VIDEO SPECTACOLE  
11.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
12.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
13.TRCT PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

`NEPOTII LUI TANASE` Premiera 2019 Regia Alin Gheorghisan


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” , Sala SAVOY, Calea Victoriei nr. 33
VĂ INVITĂ la PREMIERA OFICIALĂ a spectacolului
“NEPOȚII LUI TĂNASE”
– ”Micro” REVISTĂ pentru tineret –

Regia Alin GHEORGHIȘAN,
Duminică 13 ianuarie 2019, ora 11.00, Sala SAVOY

VEDETE și copiii lor vor fi prezente la PREMIERA de duminică: BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA BĂLAN, CONNECT – R, MAGDA CATONE, DEEA și DINU MAXER, IULIANA MARCIUC, VIORICA SUSANU (campioana olimpică la canotaj), MANUELA HĂRĂBOR, ADRIANA TITIENI, MARIA RADU, MĂDĂLINA și VALENTIN ALBEȘTEANU, EMIL MITRACHE, GEANINA PUNGOSTI și multi alții

Duminică 13 ianuarie 2019, ora 11.00, la Sala Savoy a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” (Calea Victoriei nr. 33) are loc Premiera oficială a spectacolului muzical “NEPOȚII LUI TĂNASE”, în regia lui ALIN GHEORGHIȘAN. Tot el semnează și scenariul primului spectacol românesc de Revistă al cărui protagoniști sunt copii și adolescenți foarte talentați.

Actor și solist al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, ALIN GHEORGHIȘAN a fost finalist al concursului VOCEA ROMÂNIEI (PRO TV) și concurent în sezonul 13 – cel mai recent, ediția 2018 a show-ului de televiziune TE CUNOSC DE UNDEVA! (Antena 1).

Din distribuție fac parte Ayline Olaru, Maria Ilie, Miriam Sârbu, Oana Chiriac, Ricardo Blanda, Adam Abel Hamid, Carina Dogaru, Andra Mihalașcu, Diana Sisu, Roby Stoican, Theodor Andrei, Alexia Bălteanu, Sofia Baron, Beatrice Hodină, Bianca Gheorghișan Isa Stoica, Angelina Andrei, dar și actrițele Teodora Oet Geantă și Irena Boclincă.

Machiajele speciale sunt semnate Syma Blanda.
Își dă concursul Trupa de Dans DANCE WORLD, coregrafia Alina Cimpoieru.
Muzica e semnată Dan Dimitriu, compozitor, dirijor și orchestrator al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

„Spectacolul acesta păstrează reţeta revistei de altă dată, pe care cumva, m-am gândit să o pun într-o lumină actuală şi de ce nu, copilărească… La Revistă se spune întotdeauna tot ceea ce nu se poate spune altundeva! Important este să învățăm ceva din toată joaca aceasta şi să plecăm mai bogaţi sufleteşte din sala de spectacol! Cred că viitorul Revistei este asigurat!” – Alin Gheorghișan (regizorul și scenaristul spectacolului)”Vă așteptăm duminică 13 ianuarie 2019, dar și în week-end-urile urmatoare, de la ora 11.00 la Teatrul Tănase, pregătiți să vedeți un spectacol de revistă așa cum n-ați mai văzut și care va ajunge la sufletul tuturor! Încă o dată mulțumesc echipei de la teatru care a fost alături de noi, părinților micilor artiști pentru tot efortul depus și nu în ultimul rând conducerii teatrului, domnului Manager Vasile Muraru și domnului Alexandru Arșinel, pentru tot sprijinul acordat în realizarea acestui spectacol” – a spus Alin Gheorghișan.

Despre Alin Gheorghișan:

La vârsta de 9 ani a fost descoperit de cãtre actorul George Mihaiţã, care era în comisia ce fãcea selecţia pentru binecunoscuta emisiune «Salut Adolescenţã» şi care, din aproape 1000 de copii – l-a ales pentru a imita vedete.
În 1992 a gustat din primele experiențe cu televiziunea, când a început colaborarea muzicalã şi actoriceascã cu actorul Eugen Cristea, compozitorul Dinu Giurgiu şi textierul Marian Stere pentru emisiunea `Feriţi-vă de măgăruş` (TVR).

Cinci ani mai târziu, în 1997, Mihaela Rădulescu l-a invitat la «Duminica în familie» pentru a face o paralelã între copilul din 1992 şi artistul în formare de la vremea respectivã. A studiat – pentru perfecţionare şi acurateţe muzicalã – ”cu o profesoarã atipicã pentru acea vreme, dar extrem de talentatã”, Camelia Dragu din a cărei mânã au ieşit multe voci câştigãtoare de trofee, dar şi cu mari compozitori de muzică ușoară: Ion Cristinoiu, Dan Dimitriu, Cornel Fugaru, Horia Moculescu.

A aflat și ce înseamnă ”Visul American” pentru un artist român plecat pe cont propriu ”impulsionat de răzvrătirea juvenilã a băieţilor de 20 de ani”, la un schimb de experienţã pentru studenţi şi programe de workshop-uri în domenii precum muzică, teatru, film.

Alin Gheorghişan a lucrat ca entartainer într-un parc de distracţie din Seaside Hights, dupã care a decis să bată la… porțile New York-ului. A participat la un concurs de interpretare de muzică de jazz în urma cãruia a primit un contract pe o perioadã determinatã cu mai multe Casino-uri ce programau spectacole pe Broadway.

Dupã experienţa din SUA, Alin a decis să se întoarcă, pentru a deveni actor profesionist și a finalizat cursurile facultății de teatru la care fusese admis, sub bagheta maeştrilor Ion Lucian şi Victor Radovici, dar şi a lui Eusebiu Stefănescu, Geo Saizescu și a actriţei Adela Mãrculescu.

În perioada 2003 – 2007, Alin Gheorghişan a jucat în spectacolele pentru copii ale Teatrului Excelsior, a colaborat cu Teatrul Foarte Mic şi cu Teatrul Nottara. A fost premiat atât pentru talentul sãu actoricesc, cât şi pentru calitãţile vocale impresionante: rolul Ricã Venturiano din “O noapte furtunoasã” i-a adus prima recunoaştere și Premiul Pãcalã pentru cel mai bun tânãr actor.

A câştigat în 2005 Trofeul Festivalului ”George Grigoriu” din Brãila, care la acea vreme se numea ”Lotca de Aur”. Actor și solist al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” din anul 2007, ALIN GHEORGHIȘAN a fost finalist al concursului VOCEA ROMÂNIEI (PRO TV, antrenor SMILEY) și concurrent în cel mai nou sezon, al 13-lea, ediția 2018 a show-ului de televiziune TE CUNOSC DE UNDEVA! (Antena 1), unde a luptat alături de CONNECT-R, MIHAI TRAISTARIU, ROMICĂ ȚOCIU, JEAN DE LA CRAIOVA, RALUKA, ANA BANICIU, ALEXANDRA VELNICIUC, CARMEN RĂDULESCU și BARBARA ISSASI, solista trupei MANDINGA.

Pe 5 ianuarie 2019, Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” a început în forță noua stagiune cu spectacolele din repertoriu și cu pregătiri intense pentru noile premiere și pentru evenimentele ce vor fi dedicate în acest an Centenarului Teatrului de Revistă – 100 de ani de la infiintarea Companiei ”Cărăbuș” de către Constantin Tănase în iulie 1919”

MANAGER: VASILE MURARU
Director Adjunct: ALEXANDRU ARŞINEL

  • DISTRIBUTIE `NEPOTII LUI TANASE`

  • DISTRIBUTIE `NEPOTII LUI TANASE`

  • DISTRIBUTIE `NEPOTII LUI TANASE`


Imagine
DISTRIBUTIE `NEPOTII LUI TANASE`
DISTRIBUTIE `NEPOTII LUI TANASE`

    Pagina 1 din 1   


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator Top Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media