(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)

NEPOTII LUI TANASE Album FOTO Spectacol. +++

NEPOTII LUI TANASE VIDEO din Spectacol +++

Contact Webmaster
     

ARHIVA STIRI  «-»  2019 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program20.01.2019 - Nepotii lui Tanase Pe urmele tatalui: fetita de doi ani a Andreei Balan s-a cerut pe scena teatrului! (Libertatea.ro)


Pe urmele tatălui: fetița de doi ani a Andreei Bălan s-a cerut pe scena teatrului!

Cu ambii părinți artiști, Ella are toate șansele să-și aleagă o carieră în același domeniu! Și se pare că primii pași în această direcție sunt deja făcuți. Copila de 2 anișori înclină spre actorie, ca tati, George Burcea, nu spre muzică, în care a făcut carieră mami, Andreea Bălan.

Spectacolul care a fascinat-o pe fetița Andreei Bălan și care are loc în fiecare dimineață de duminică, la Teatrul de Revista Constantin Tanase(official), e regizat de ALIN Gheorghisan Oficial, fost finalist al concursului Vocea României' (PRO TV) și concurent în sezonului 13 al show-ului Te cunosc de Undeva!' (Antena 1).Zilele trecute, cântăreața și actorul și-au dus fetița la o piesă de teatru pentru copii, Nepoții lui Tănase'. Nu trăgeau speranțe ca Ella să stea cuminte până la sfârșit. Însă micuța i-am surprins extrem de plăcut: nu numai că a urmărit cu atenție spectacolul, ai cărui protagoniști au fost copii și adolescenți foarte talentați, mulți dintre ei foști concurenți la show-uri gen `Next Star`.

Ba chiar, la final, a cerut să urce și ea pe scenă! Bucuria Ellei în timp ce urmărea piesa a înmuiat-o pe Andreea, care declarase pentru Libertatea, nu cu mult timp în urmă, că și-ar dori ca fiica ei să nu devină artistă:

`Nu-mi doresc ca ea să fie artistă, pentru că e o viață grea. Pare, din exterior, că suntem frumoși, bogați, celebri. Dar nu e așa.

Trecem prin multe suferințe, lipsuri, traume emoționale. Bogații celebri au în spate ani de trudă.

Orice om de succes nu ajunge acolo pentru că-i cade din cer. Sigur a muncit foarte mult. Mi-aș dori ca ea să fie mai fericită decât am fost eu. Cred că o altă meserie ar face-o mai fericită decât lucrurile prin care am trecut. Dar dacă va veni să spună că vrea să fie actriță, cântăreață, dansatoare, dacă o să văd ceva de genul ăsta, că are înclinații, o să o susțin, nu sunt un părinte tâmpit`.


Finalist la `Vocea României`, acum regizor pentru copii Spectacolul care a fascinat-o pe fetița Andreei Bălan și care are loc în fiecare dimineață de duminică, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, e regizat de Alin Gheorghișan, fost finalist al concursului `Vocea României` (PRO TV) și concurent în sezonului 13 al show-ului `Te cunosc de Undeva!` (Antena 1).

`Spectacolul acesta păstrează rețeta revistei de altădată, pe care cumva, m-am gândit să o pun într-o lumină actuală și, de ce nu, copilăreasca. . . La revistă se spune întotdeauna tot ceea ce nu se poate spune altundeva! Important este să învățăm ceva din toată joaca aceasta și să plecăm mai bogați sufletește din sala de spectacol` , a declarat Alin.

>>>>>Doar Sambata, 26 Ianuarie 2019, programat la ora 19:00<<<<<

"NEPOTII LUI TANASE" Click pentru detalii

Sursa:

Pe urmele tatălui: fetița de doi ani a Andreei Bălan s-a cerut pe scena teatrului! Ella pare să-și fi ales cariera

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   NEPOTII LUI TANASE Bilete +++

Nepotii lui Tanase fac zilele frumoase! Cronica de Teatru la Revista Teatrala Radio  +++
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media