(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)

GALERIE VIDEO

Oana_Georgescu Relatii publice PR, Secretariat literar Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

Teatrul de Revista `C.Tanase` la SIBFEST Bursa de Spectacole Sibiu Perfoming Arts Open Market 03.06.2012

Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018

TRCT Spectacole Program Repertoriu

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Oana_Georgescu Biografie, CV


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr

Oana Georgescu

Este specialist în Relaţii Publice şi Comunicare, scriitor, jurnalist, fotoreporter și realizator TV, consilier de imagine, profesor, organizator şi promotor de evenimente, impresar artistic.

S-a născut la București, a absolvit Facultatea de Chimie, Universitatea Bucureşti (1993), Cursul Postuniversitar „Manager Relaţii Publice şi Comunicare” (IRECSON, 2003), Cursurile de Impresariat Artistic (Centrul de Pregătire Profesională în Cultură din cadrul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, 2009), de Formator în domeniul Educaţie şi Formare Profesională, Cercetare, Proiectare, Sport (SVASTA Integrated Consulting Group, 2012) şi Cursul ADAF, Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin – “Eliminarea stereotipurilor de gen din mass-media şi din societatea românească” (2013).

Este membră a Asociaţiei Române de Relaţii Publice (ARRP), a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) şi a Asociaţiei Presei Sportive din România.

Este autoarea cărţilor “Surâsul şi lacrima scenei” (Ed. Scripta, l998), ”FUGAR(U) prin lumea muzicii” (Ed. Casa Radio, 2004), “Iuliana Marciuc în MIEZUL ZILEI” (Ed. Meteor Press, 2009), “Reverberaţii de neuitat. Pianista Dana Protopopescu, 40 de ani de carieră” (Editura Muzicală, 2011), “55 de Ani de TVR în 55 de CONFESIUNI” (cu Liana Săndulescu și Iuliana Marciuc, Ed. Biblioteca Bucureştilor, 2011), “Cornel Fugaru” şi “Alexandru Jula” (Ed. Biblioteca Bucureştilor, 2012), “Alexandru Jula, Ultimul romantic”, 2013 şi “Jolt Kerestely, O viaţă pentru cântec”, 2014 (Grupul Editorial Pro Universitaria), ”Alexandru Arșinel. Și a fost mâna lui Dumnezeu…” (Editura ALL, 2014),”DESTINE CA-N FILME cu IULIANA MARCIUC”(Editura ALL, 2015), ”MARIA DRAGOMIROIU - Cântecul și Dragostea” (Editura ALL, 2016), ”Iosif Ion Prunner. Trei generații la Ateneul Român” (Editura ALL, 2016).

Desfășoară o activitate jurnalistică prodigioasă, realizând interviuri (presa scrisă, TV) cu mari personalităţi ale lumii cultural-artistice și sportive, reportaje de călătorie, cronici de spectacol, teatru, film, muzică şi modă.
A călătorit în aproape întreaga lume şi a realizat numeroase fotoreportaje, emisiuni de radio şi reportaje de televiziune, unele distinse cu premii:
Premiul Special al Anului pentru “cel mai valoros reprezentant al tinerei generaţii de jurnalişti” (“Magia Modei”, decembrie 1996),
Premiul Special “Paco Rabanne” acordat de Trustul de Presă “Evex” pentru “cea mai bună cronică a Festivalului Naţional de Modă” (martie 1999),
Premiul Special pentru “cel mai bun reportaj TV al anului” acordat de Uniunea Europeană de Motociclism şi F.R. de Motociclism (decembrie 2005),
”Premiul Publicului” la “Salonul Naţional de Fotografie Turistică” (decembrie 2008),
Premiul pentru Publicistică acordat de Forumul Muzical Român (ianuarie 2012),
Premiul pentru Fotoreportaj (Expediţia RAPAPATATIERRA 2011 “Pe urmele marilor călători şi exploratori români, Emil Racoviţă şi Iulius Popper”) acordat de Asociaţia Naţională a Scriitorilor şi Jurnaliştilor în Turism (martie 2012).
A fost distinsă cu Trofeul “România 2000” oferit de Fundaţia cu acelaşi nume pentru “rezultatele remarcabile în cariera de jurnalist, scriitor şi specialist PR, precum şi pentru performanţele sale excepţionale în sport şi în promovarea valorilor autentice româneşti în ţară şi în lume” (mai 2013),
cu Diploma de Onoare “Observatorul Militar” acordată de Trustul de Presă al MApN pentru reuşita publicistică a volumului ”Rostul cuvintelor” care a reunit interviurile realizate cu personalităţi ale României și publicate în “Observatorul Militar” (iulie 2013),
cu Premiul GAUDEAMUS acordat de Forumul Muzical Român (decembrie 2014),
cu DIPLOMA JUBILIARĂ “CRIZANTEMA de AUR 50 de ANI” pentru promovarea excepţională a Romanței, ca gen muzical de patrimoniu şi a Festivalului Naţional “CRIZANTEMA DE AUR” cu ocazia ediţiei a 50-a, jubiliară, la Târgovişte, desfăşurată sub Patronajul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO (octombrie 2017)
și cu PREMIUL revistei ACTUALITATEA MUZICALĂ a UCMR pe anul 2017 şi DIPLOMA de EXCELENŢĂ “pentru CRONICA DE DIVERTISMENT MUZICAL” (decembrie 2017).

Reușitele Oanei Georgescu în domeniul sportului sunt impresionante. A fost cascador pentru seriale TV și filme de lung metraj. A reprezentat România ca ziarist, cucerind peste 35 de medalii, dintre care 20 de aur, la 10 discipline sportive, cu ocazia ediţiilor din Grecia, Belgia, Franţa, Turcia, Canada, Tunisia şi Croaţia ale Campionatelor Mondiale ale Jurnaliştilor. Face parte din juriile naționale ”Mașina Anului”, ”SUV-ul Anului” şi “Off-Road-ul Anului”. Este pasionată şi practicantă a sporturilor cu motor, deţinătoare a mai multor trofee la competiţiile de karting, rally-raid, cross-country, mountain-bike, semimaraton, triatlon, automobilism şi motociclism-viteză. A fost pilot şi copilot în rally-raid-uri internaționale, străbătând de câteva ori şi Deşertul Sahara şi a fost de trei ori pilot în raid-ul umanitar “Cu Papucii prin deşert”, Bucureşti-Dakar organizat de “Academia Caţavencu” (acum, “Caţavencii”).

Este instructor de scufundări, deţine recordul naţional la scufundare în apă liberă cu aparat autonom (84 m, Marea Roşie) și este singura din România care s-a scufundat liber printre rechinii carnivori, în Oceanul Atlantic, Insulele Bahamas. Una dintre fotografiile sale făcute sub apă, în mijlocul rechinilor, a fost distinsă cu ”Premiul Publicului” la “Salonul Naţional de Fotografie Turistică”. Alte fotografii realizate cu ocazia participării la expediţia „Pe urmele civilizaţiei Maya”, în Mexic, Guatemala, Honduras, Belize s-au calificat în finala ediţiei 2010 a aceluiaşi concurs. În 2011 a fost membru al expediției ”RAPAPATATIERRA, pe urmele marilor călători și exploratori români” (Peru, Insula Paștelui, Țara de Foc, Chile, Patagonia, Argentina).

Deţine o agenție care-i poartă numele – S.C. Oana Georgescu Public Relations SRL, specializată în PR, promovare şi organizarea de evenimente.

  • Oana_Georgescu Biografie CV

  • Cartea `Surasul si lacrima scenei`, autor Oana Georgescu, Editura Scripta, 1998

  • Oana_Georgescu Biografie CV


Imagine
Oana_Georgescu Biografie CV
Oana_Georgescu Biografie CV
Cartea `Surasul si lacrima scenei`, autor Oana Georgescu, Editura Scripta, 1998
Cartea `Surasul si lacrima scenei`, autor Oana Georgescu, Editura Scripta, 1998

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopOana_Georgescu lansare carte `Rostul Cuvintelor` invitati de onoare Stela Popescu, Al. Arsinel, Vasile Muraru 2013

Oana_Georgescu Premiul de excelenta GAUDEAMUS acordat de Forumul Muzical Roman 2014

Oana_Georgescu PR&Secretar literar, aniversare ziua de nastere 31.05. La multi ani!

Oana_Georgescu `Viata ca un Teatru. O calatorie prin lumea fascinata a Artelor` 2015
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media