(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.03.2018 - Cristina_Stamate -spectacolul unei vieti, intr-o carte autobiografica la Editura Orizonturi, distribuita de Adevarul
 23.02.2018 - Alexandru Arsinel Video Interviu Detalii nestiute despre Stela Popescu! Antena Stars / A1.ro
 23.02.2018 - Istoric Actorul Constantin Tanase `Pleaca ai noatri, vin ai nostri /Iarasi am votat ca protii` Articol in EuropaFM.ro
 22.02.2018 - VIVAT REVISTA Spectacol oferit in Campania Uniter Artistii pentru Artisti la TRCT /Articol EuropaFM.ro
 21.02.2018 - Teatrul de Revista Constantin Tanase Interviu Al.Arsinel la ProTV Amintiri de neuitat si premiera recenta E spectacol in oras
 18.02.2018 - Vasile_Muraru si-a gasit perechea: sa mori de ras, nu alta, cand ii vezi impreuna! (Autor Marina Almasan, Femeide10.ro)
 15.02.2018 - Adevarul INTERVIU VIDEO Alexandru Arsinel, la 78 de ani, dupa ce a traversat cel mai greu an din viata


CENTRUL DE PRESA /MEDIA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
2.Galerie Foto TRCT  
3.Galerie Video TRCT  
4.Teatrul de Revista C.Tanase Premii, Trofee, Distinctii  
5.Arhiva Presa (Ziua Mondiala a Presei Libere 20.04.)  
6.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
7.Distributie Spectacole, Comunicate  
8.Recenzii Recomandari Cronici Testimoniale  
9.Evenimente Castiga o Invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
10.Alexandru_Arsinel director TRCT Articole in Presa 2013-2018  
..continua..


TRCT ECHIPA
Nume Pct
1.Echipa Actori (Ziua Mondiala a Teatrului 27.03.)  
2.Echipa Artisti Solisti Muzica (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestra  
6.Echipa Biografii, CV  
7.Artisti Invitati  
..continua..

Contact Webmaster


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Oana_Georgescu lansare carte `Rostul Cuvintelor` invitati de onoare Stela Popescu, Al. Arsinel, Vasile Muraru 2013LANSARE de CARTE
«ROSTUL CUVINTELOR – Interviurile OBSERVATORULUI MILITAR»
cu
STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL si VASILE MURARU

Joi, 28 martie 2013, ora 12,00
SALA de MARMURÃ a Palatului Cercului Militar National


Grupul Editorial PRO UNIVERSITARIA - Editura NEVERLAND si Editura MILITARÃ VÃ INVITÃ Joi, 28 martie, ora 12,00, la SALA de MARMURÃ a Palatului Cercului Militar Național la lansarea cãrtii «ROSTUL CUVINTELOR – Interviurile OBSERVATORULUI MILITAR».
INVITAțI de ONOARE vor fi marii actori STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL si VASILE MURARU, protagoniști ai acestei cãrti si care vor sustine si o sesiune de autografe.

Cartea poate fi achizitionatã si online :

http://www.ujmag.ro /edituri /editura neverland
http://www.ujmag.ro /beletristica /rostul cuvintelor

Aceastã carte – document care face parte din noua colecție «ARTELE SPECTACOLULUI» (editura NEVERLAND, coordonator este colega noastrã, Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic Teatrul de Revistã «Constantin Tãnase» ), este editatã în colaborare cu Editura Militarã și conține aproape 100 de interviuri inedite cu mari personalitãți din toate domeniile de activitate, texte apãrute în binecunoscuta publicație în perioada 2009-2012.

Proiect al Trustului de Presã al Ministerului Apãrãrii Naționale (director, Col. Ion Ciontea) și inițiativã a redactorului - șef Lt.Col. Florin ªperlea, aceastã carte prezintã confesiunile unor mari personalitãți din toate domeniile de activitate: actori, regizori, scenografi, artiști lirici, dirijori, compozitori, muzicieni, interpreți de muzicã ușoarã și popularã, academicieni, profesori universitari și istorici, medici și medici chirurgi, diplomați și militari de carierã, sportivi, antrenori și comentatori sportivi, jurnaliști și specialiști în comunicare, critici și istorici literari, critici de film, traducãtori, editori, publiciști, etnologi și eseiști, poeți, scriitori și dramaturgi, exploratori și astronauți, cercetãtori, farmaciști, chimiști, biologi, farmacologi, inventatori și matematicieni, artiști plastici, arhitecți, economiști și ingineri, psihologi și sociologi, oenologi și gastronomi... Enumerãm doar câțiva: Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Felicia Filip, Vasile Muraru, Claudiu Bleonț, Mariana Nicolesco, Sofia Vicoveanca, Alexandru Darie, Mirabela Dauer, Andra, Prof.Dr. Ioan Lascãr, Gen.Dr. Dumitru Prunariu, Octavian Bellu, Alexandru Mironov, Gheorghe Mencinicopschi, Ileana Vulpescu, Ana Blandiana, Justin Caprã, ªtefan Cazimir, Gen. Dr. Vasile Cândea, Dr. Ovidiu Bojor, Anghel Iordãnescu, Ministrul Sãnãtãții Raed Arafat etc.

Argument
de Oana GEORGESCU
Nicio altã carte nu mi s-a pãrut mai potrivitã pentru debutul Colecției „Artele Spectacolului” (Editura NEVERLAND) decât aceasta… Pentru cã Rostul cuvintelor este o admirabilã demonstrație a dialogului și o veritabilã Artã a conversației cu personalitãți din toate domeniile. Este o mãrturie din timp și peste timpuri a vieții și carierei unor oameni speciali care au fãcut ARTÃ din profesia lor și care, prin confesiunile lor, ne poartã prin unghere mai puțin cunoscute din culisele singurului spectacol care nu se joacã – SPECTACOLUL vieții.

Cum s-au lãsat dezvãluite cele aproape 100 de repere ale României, ei bine aceasta ține de talentul jurnalistic și scriitoricesc al artizanilor interviurilor care au fost publicate în ultimii ani (între 2009 - 2012) în „Observatorul militar” publicație care a început sã-și scrie istoria cu peste 150 de ani în urmã: general de brigadã Rãduț Bîlbîie, colonel Dan Gîju, cãpitan Constantin Piștea, cãpitan Constantin Mireanu, cãpitan Cornelia Mihãilã, plutonier-major Lucian Irimia, Irina-Mihaela Nedelcu, Delia Petrescu, Andreea Cristian, Elena David (mã mândresc cu faptul cã și eu mã numãr printre ei) și, nu în ultimul rând, locotenent-colonel Florin ªperlea, inițiatorul și artizanul acestui proiect de excepție, susținut din tot sufletul de colonelul Ion Ciontea, directorul Trustului de Presã al M.Ap.N. Este meritul Trustului de Presã al Ministerului Apãrãrii Naționale, pentru cã, ceea ce ar fi putut râmâne risipit în efemerul unei publicații sãptãmânale capãtã acum un rost și devine o mãrturie culturalã solidã și profundã a cuvântului.

Actori, regizori, scenografi, artiști lirici, dirijori, compozitori, muzicieni, interpreți de muzicã ușoarã și popularã, academicieni, profesori universitari și istorici, medici și medici chirurgi, diplomați și militari de carierã, sportivi, antrenori și comentatori sportivi, jurnaliști și specialiști în comunicare, critici și istorici literari, critici de film, traducãtori, editori, publiciști, etnologi și eseiști, poeți, scriitori și dramaturgi, exploratori și astronauți, cercetãtori, farmaciști, chimiști, biologi, farmacologi, inventatori și matematicieni, artiști plastici, arhitecți, economiști și ingineri, psihologi și sociologi, oenologi și gastronomi... Nu cred sã existe vreun domeniu care sã nu fi fost abordat în „Interviurile Observatorului militar”.

Personalitãțile intervievate sunt copleșitoare, prin nume, realizãri, carierã, profesionalism, talent și, mai ales, devotament fațã de România, țara pe care ei au reprezentat-o cu demnitate, cu onoare și prin valoare, oriunde în lume. Mãrturisirile lor, datorate în bunã mãsurã abilitãții reporterilor, ne dezvãluie normalitatea din existența noastrã tot mai zbuciumatã, dar și sensibilitatea și modestia duse uneori la extrem ale slujitorilor unor meserii în care dãruirea, profesionalismul, voința, duritatea, forța și tãria de caracter sunt esențiale, de cele mai multe ori.

Aceste dialoguri personalizeazã și umanizeazã relația dintre interlocutori, altfel restrânsã la conveniențã, o relație care se face direct, într-o manierã simplã, gazetãreascã, dar profundã, dezvãluid cititorului naturalețea, sensibilitatea, resorturile intime ale personalitãții, firescul, modestia, bunul simț și conduita protagonistului. O combinație perfectã dintre caracter, pasiune, temperament, valoare incontestabilã... Toate acestea au clãdit pentru fiecare personaj în parte un soclu etern al notorietãții și al celebritãții acelora pe care cititorii îi vor cunoaște cu adevãrat, poate, abia acum, când le vor desluși Rostul cuvintelor...

Cu acest prim demers scriitoricesc, Colecția „Artele Spectacolului” va deveni cu siguranțã, prin urmãtoarele apariții editoriale, un reper literar-artistic, un mod de a dovedi cã în România existã valori umane neperisabile, modele de viațã și cãlãuzitori ai însãși existenței noastre.
DETALII SPECTACOLE -CLICK PE DISTRIBUTIE, APOI PE NUMELE ARTISTILOR PENTRU MAI MULTE FOTO CU FIECARE DINTRE EI

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video


  • Monalisa Basarab, actrita si Oana Georgescu lansare `Rostul cuvintelor` Foto Petrica Mihalache

  • Vasile Muraru, Alexandru Arsinel, Stela Popescu lansare `Rostul cuvintelor` Foto Petrica Mihalache

  • Lansare carte `Rostul Cuvintelor` Foto Eugen Mihai

  • Lansare carte `Rostul Cuvintelor` Foto Eugen Mihai

  • Lansare Volumul ROSTUL CUVINTELOR. INTERVIURILE `OBSERVATORULUI MILITAR` Foto Eugen Mihai

  • Lansare Volumul ROSTUL CUVINTELOR. INTERVIURILE `OBSERVATORULUI MILITAR` Foto Eugen Mihai

  • Evenimente lansare carte `Rostul Cuvintelor` cu sesiune de autografe ale invitatilor de onoare Stela Popescu, Al. Arsinel, Vasile Muraru la Palatul Cercului Militar National 28.03.2013


Imagine
Monalisa Basarab, actrita si Oana Georgescu lansare `Rostul cuvintelor` Foto Petrica Mihalache
Monalisa Basarab, actrita si Oana Georgescu lansare `Rostul cuvintelor` Foto Petrica Mihalache
Vasile Muraru, Alexandru Arsinel, Stela Popescu lansare `Rostul cuvintelor` Foto Petrica Mihalache
Vasile Muraru, Alexandru Arsinel, Stela Popescu lansare `Rostul cuvintelor` Foto Petrica Mihalache
Lansare carte `Rostul Cuvintelor` Foto Eugen Mihai
Lansare carte `Rostul Cuvintelor` Foto Eugen Mihai
Lansare carte `Rostul Cuvintelor` Foto Eugen Mihai
Lansare carte `Rostul Cuvintelor` Foto Eugen Mihai
Lansare Volumul ROSTUL CUVINTELOR. INTERVIURILE `OBSERVATORULUI MILITAR` Foto Eugen Mihai
Lansare Volumul ROSTUL CUVINTELOR. INTERVIURILE `OBSERVATORULUI MILITAR` Foto Eugen Mihai
Lansare Volumul ROSTUL CUVINTELOR. INTERVIURILE `OBSERVATORULUI MILITAR` Foto Eugen Mihai
Lansare Volumul ROSTUL CUVINTELOR. INTERVIURILE `OBSERVATORULUI MILITAR` Foto Eugen Mihai
Evenimente lansare carte `Rostul Cuvintelor` cu sesiune de autografe ale invitatilor de onoare Stela Popescu, Al. Arsinel, Vasile Muraru la Palatul Cercului Militar National 28.03.2013
Evenimente lansare carte `Rostul Cuvintelor` cu sesiune de autografe ale invitatilor de onoare Stela Popescu, Al. Arsinel, Vasile Muraru la Palatul Cercului Militar National 28.03.2013

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopCartea `Rostul Cuvintelor` lansare cu sesiune de autografe Stela Popescu, Al. Arsinel, Vasile Muraru 28.03.2013

Spectacole Program Repertoriu

Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Ziua Mondiala a Cartii 23.04.
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2018
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media