(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 



STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Oana_Sirbu Biografie, Curriculum Vitae, solista la TRCT


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
OANA SIRBU
Oana Sirbu este fiica lui Romulus Sârbu unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romicã de la Teatrul „Constantin Tãnase”.

În 1985 câștigã trofeul "Steaua fãrã nume", iar în 1986, "Premiul Tinereții" la Festivalul Mamaia 1986.
Și-a început cariera de actrițã cu rolul din filmul Liceenii.
A creat o adevãratã modã; ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.

Emisiuni TV
Realizeazã o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM.
emisiunea `Te cunosc de undeva` (Antena 1)

Susține turnee în Statele Unite ale Americii, Germania și Israel.
Actualmente activeazã la Teatrul „Constantin Tãnase”, unde o puteti vedea in Spectacolele "PIEI DRACE" si "BUCURESTI IN RE HAZLIU".

Albume Discografie
Te Iubeam, 1991, Vinil, ST-CS 0292, MAR Music Production
Lumea basmelor, 2000, Casetã, 0095, Mediapro Music
Sãrbãtori acasã
Te așteptãm sã vii, Moș Crãciun!, 2006, CD, EDC 748, Electrecord (împreunã cu Robert Turcescu, Ștefan Bãnica jr., Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminița Anghel și Narcisa Suciu)
Un altfel de portret, 2011, CD, Radio România

Compilații
Îmi Vei Lipsi..., 1995, Casetã, VR O33, Vivo
Best Of, 1995, CD, OVO 201, OVO Music

Filmografie
Liceenii (1986)
Vulcanul stins (1987)
Extemporal la dirigenție (1988)
Liceenii Rock`n`Roll (1991)
Liceenii în alertã (1992)
Secretul Mariei (2006)
CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTO


foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”
DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video


  • Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu si Romica Sirbu Foto Arhiva personala

  • Stela Popescu, Adrian Enache, Valentina Fatu, Oana Sirbu

  • Iuliana Marciuc, Oana Sirbu, Anton Nicolae si Romica Sirbu la TVR


Imagine
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu si Romica Sirbu Foto Arhiva personala
Oana Sirbu si Romica Sirbu Foto Arhiva personala
Stela Popescu, Adrian Enache, Valentina Fatu, Oana Sirbu
Stela Popescu, Adrian Enache, Valentina Fatu, Oana Sirbu
Iuliana Marciuc, Oana Sirbu, Anton Nicolae si Romica Sirbu la TVR
Iuliana Marciuc, Oana Sirbu, Anton Nicolae si Romica Sirbu la TVR

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator Top



Oana_Sirbu solista, aniversare ziua de nastere 13.05. La multi ani!

OANA_SIRBU Spectacole FOTO GALERII

TRCT Spectacole Program Repertoriu




 Teatrul Constantin Tanase



Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019




       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media