(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 
     


Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Oana_Sirbu Biografie, Curriculum Vitae, solista la TRCT


Bilete spectacole


Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
OANA SIRBU
Oana Sirbu este fiica lui Romulus Sârbu unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romicã de la Teatrul „Constantin Tãnase”.

În 1985 câștigã trofeul "Steaua fãrã nume", iar în 1986, "Premiul Tinereții" la Festivalul Mamaia 1986.
Și-a început cariera de actrițã cu rolul din filmul Liceenii.
A creat o adevãratã modã; ani la rând, fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film, Dana.

Emisiuni TV
Realizeazã o emisiune TV de peste trei ore la postul TVRM.
emisiunea `Te cunosc de undeva` (Antena 1)

Susține turnee în Statele Unite ale Americii, Germania și Israel.
Actualmente activeazã la Teatrul „Constantin Tãnase”, unde o puteti vedea in Spectacolele "PIEI DRACE" si "BUCURESTI IN RE HAZLIU".

Albume Discografie
Te Iubeam, 1991, Vinil, ST-CS 0292, MAR Music Production
Lumea basmelor, 2000, Casetã, 0095, Mediapro Music
Sãrbãtori acasã
Te așteptãm sã vii, Moș Crãciun!, 2006, CD, EDC 748, Electrecord (împreunã cu Robert Turcescu, Ștefan Bãnica jr., Adrian Enache, Marcel Pavel, Luminița Anghel și Narcisa Suciu)
Un altfel de portret, 2011, CD, Radio România

Compilații
Îmi Vei Lipsi..., 1995, Casetã, VR O33, Vivo
Best Of, 1995, CD, OVO 201, OVO Music

Filmografie
Liceenii (1986)
Vulcanul stins (1987)
Extemporal la dirigenție (1988)
Liceenii Rock`n`Roll (1991)
Liceenii în alertã (1992)
Secretul Mariei (2006)
CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTO


foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”
DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video


  • Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`

  • Oana Sirbu si Romica Sirbu Foto Arhiva personala

  • Stela Popescu, Adrian Enache, Valentina Fatu, Oana Sirbu

  • Iuliana Marciuc, Oana Sirbu, Anton Nicolae si Romica Sirbu la TVR


Imagine
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`
Oana Sirbu si Romica Sirbu Foto Arhiva personala
Oana Sirbu si Romica Sirbu Foto Arhiva personala
Stela Popescu, Adrian Enache, Valentina Fatu, Oana Sirbu
Stela Popescu, Adrian Enache, Valentina Fatu, Oana Sirbu
Iuliana Marciuc, Oana Sirbu, Anton Nicolae si Romica Sirbu la TVR
Iuliana Marciuc, Oana Sirbu, Anton Nicolae si Romica Sirbu la TVR

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top





Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019




       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media