(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

People need to cry Intrare Libera noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00
COMUNICAT de PRESĂ
INVITAŢIE la un dublu eveniment marca David Lapadat & trupa DAVID's PACK

VĂ INVITĂM miercuri 10 mai, ora 19,00, la Cafe Cărtureşti Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, lângă Cinema Patria), unde va avea loc lansarea cărţii "BELIVE" şi a albumul "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN" (Casa de Discuri A&A Records), semnate David Lapadat.
Prezentarea cărţii: Conf. Univ. Dr. DONA TUDOR
http://www.qmagazine.ro/dona-tudor-de-vocatie-jurnalist_272018.html
Invitat special: actorul MIHAI BISERICANU, Teatrul Bulandra

VĂ INVITĂM joi, 11 mai, ora 19,00, la Teatrul de Revista „Constantin Tănase” – Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. 33), sunteţi INVITAŢI la CONCERTUL "People need to cry" şi a noului single semnat David Lapadat, care dă titlul spectacolului - concert marca DAVID’s PACK (David Lapadat – voce, Cătălin Răsvan – chitară bas, Andrei Bălașa – chitară
Alexandru Săliștean – clape, Mihai Diaconu – tobe).
INTRAREA este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile.
Pentru rezervări: Mobil: 0722.434.986 / 0756.036.554


Despre carte:
Cartea ("Believe") reprezinta o invitație la o călătorie pe tărâmul arhetipurilor sufletești ce deschide "porțile percepției" prin intermediul imaginilor si simbolurilor poetice creatoare de mituri. Un flux neîntrerupt de imagini pendulează in "Timp" si este disecat de fulgerele loviturilor de maceta ale " ieșiri din Timp", refăcând un traseu al inițierii de tip șamanic.
Poetul-șaman invoca " Marele Suflet" al iluminarii - "The hand of light touching our souls" - invocare magico-religioasa plurivalenta ce ancorează firele sufletești la aceasta arca poetica ce poarta numele "Believe".

Ultima compoziție David Lapadat poartă atributele cântecelor mari în care melodia și versurile devin mai mult decât suma lor, evocând în sufletul ascultătorilor idei, emoții și, de ce nu, fantezii. Frumusețea compozițiilor David Lapadat vine din dezvăluirea intrinsecă a vieții evocând în același timp o parte ascunsă a trăirilor, a curajului izvorât din frică, a dragostei izvorâte din ură, a puterii născute din slăbiciune.


DAVID LAPADAT
Este artist muzician, poet, compozitor şi solist al trupei DAVID`s PACK

S-a născut pe 20 august 1994 şi este student al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, în anul IV, secţia compoziţie jazz-pop şi Masterand în cadrul Universităţii Bucureşti, la secţia Istoria şi Practica Relaţiilor Internaţionale.
A absolvit Colegiul Naţional "Sfântul Sava", dar a urmat şi cursurile Liceului de Muzică „George Enescu” (pian şi chitară clasică). În perioada în care a fost elev a participat la numeroase festivaluri de muzică folk şi muzică uşoară, ca interpret, de teatru şi de poezie, în ţară şi străinătate. În paralel, a urmat un Masterclass în specialitatea Big Band Jazz organizat de Jeunesse Musicales în Weikersheim, Germania. În anul 2013, David Lapadat a fost invitat de către organizatorii Imagine Festival de la Zagreb să reprezinte România în cadrul showcase-ului internaţional care a avut loc în deschiderea Festivalului.

“GOODBYE - till we meet again” şi "BELIEVE" – cartea şi albumul de debut DAVID LAPADAT

“In fact, my songs started on as poems…” - DAVID LAPADAT

În 2013 şi-a făcut debutul pe scenă împreună cu trupa sa, DAVID`s PACK, susţinând în tot acest răstimp spectacole de muzică şi poezie - music, poetry and performance, însoţite şi de proiecţii video. Proiectul muzical DAVID`s PACK are la bază piesele de pop - rock compuse de David, care semnează atât muzica, cât şi versurile. În 2014, a participat la un alt Masterclass de songwriting şi performance la Institute of Contemporary Music din Londra. Un an mai târziu, în 2015 a lansat albumul de debut, “GOODBYE - till we meet again”, la Casa de Discuri A&A Records. Albumul conţine 11 piese – “love letters”, dintre care trei extrase de single (Goodbye Till We Meet Again, I`m still loving you şi I love you) şi este disponibil în reţeaua de librării Cărtureşti sau pe Itunes.
Printre scenele pe care a concertat DAVID LAPADAT, solo sau cu trupa sa, se numără Clubul Ţăranului Român, Godot Cafe, Serendipity, În pod la Historia.

În anul 2016, David a lansat la Libraria “Mihai Eminescu” prima sa carte de poeme în limba engleză, intitulată "BELIEVE". Acest volum de debut “reprezintă o invitație la o călătorie pe tărâmul arhetipurilor sufletești ce deschide “porțile percepției” prin intermediul imaginilor şi simbolurilor poetice creatoare de mituri. Este un flux neîntrerupt de imagini ce pendulează în "Timp" şi este disecat de fulgerele loviturilor de macetă ale “ieșirii din Timp”, refăcând un traseu al inițierii de tip șamanic. Astfel, poetul-șaman invocă “Marele Suflet” al iluminării – “The hand of light touching our souls” - invocare magico-religioasă plurivalentă ce ancorează firele sufletești la această arcă poetică ce poarta numele “Believe".

Pe 8 aprilie 2017, DAVID LAPADAT a fost invitat împreună cu trupa sa DAVID`s PACK să susţină un recital în seara dedicată Muzicii de Jazz şi Muzicii Uşoare din cadrul Festivalului CHEI al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (2 – 9 aprilie 2017). Acest festival anual cuprinde toate genurile şi stilurile muzicale cuprinse în programa secţiilor de la Conservator şi se desfăşoară la Ateneul Român şi în Sala “George Enescu” a UNMB, unde a concertat şi David. Coordonatori au fost nume sonore din lumea muzicii de jazz şi uşoare, precum Mircea Tiberian şi compozitorul Andrei Tudor.

”Just Kiss Me“ este cel mai nou single cu videoclip lansat de DAVID LAPADAT şi care a depăşit 1.100.000 de vizionări!
https://www.youtube. com/watch?v=tr_i_bthVhE

Miercuri 10 mai 2017, ora 19.00 la Café Cărturești Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15) va avea loc evenimentul de lansare a single-ului PEOPLE NEED TO CRY şi cărții BELIVE (cu invitaţi speciali, sesiune de autografe), iar joi, 11 mai 2017, ora 21.00, la Clubul Ţăranului din incinta Muzeul Ţăranului Român (str, Monetăriei nr. 3) este programat Concertul Extraordinar DAVID LAPADAT& DAVID`s PACK.

Referinţe critice şi recenzii:

“David Lapadat revine pe scena Clubului Țăranului Român cu un concert lansare a albumului de debut. Spectacolul de prezentare a albumului conceptual "Goodbye till we meet again" este construit vizual, musical şi poetic de David împreună cu o trupă de artiști, muzicieni, plasticieni, graficieni, sound-designeri şi light-designeri, reuniti sub numele de David`s Pack. Performance-ul lor este strâns legat de buna tradiție a pop-rock-ului anglo-saxon, insular sau de peste Ocean. Această tradiție culturală este revitalizată şi extinsă de la muzică la libertatea interioară a deconectării de prejudecăți şi de disimulari, în căutarea autenticului şi a sincerității”. (20 noiembrie 2015 - MȚR, Clubul Țăranului)

„David`s Pack reînnoadă marea tradiție a baladei sentimentale așa cum s-a născut ea pe “Tin Pan Alley” în New York-ul de la începutul secolului trecut. (15 Aug 2016 - Serendipity art, coffee & tea)

„Concertul “Just Kiss me” conceput de David Lapadat, poet şi muzician, este un spectacol de lansare a unui record single şi a videoclipului cu același nume. La fel ca în celelalte concerte-spectacol imaginate de către David`s Pack şi acesta este un spectacol conceptual up-to-date, în care eternul ritual al dragostei este exprimat prin intermediul ritmurilor vizuale sublimate în cele sonor-muzicale.

Dacă black rythm & blues este Big-Bang-ul rock`n`roll-ului în anii `50, a rock-ului în anii `60 şi a surprinzătorului punk rock în anii `70, noua sensibilitate imaginată de David poate reprezenta o restartare a culturii populare pe fundația solidă a artelor audio-vizuale post-postmoderne. Pe urmele lui Michael Stipe de la REM sau ale genialului australian Nick Cave, David își regizează videoclipurile singur, acest ultim videoclip ind de la ideea ca ritmul sau extraordinarul “beat” sau “Big Beat”-ul lui Jim Morrison ieșit din… mlaștinile Virginiei la Texas Radio, este devenire temporală în spațiu, liniară, repetitivă, alternativă, cu contraste semnificative, aparente “disruptions” ale unităţii materialului audio-vizual, ce funcționează ca revelatoare ale conceptului.

Încă de la primul spectacol, “Înainte ca muzica să moară”, David`s Pack si-a definit (r)evoluţia scenică prin triada “music&poetry&performance”. Astfel, poezia lui David Lapadat își găsește armoniile muzicale, iar poezia&muzica își găsesc împlinirea în “performance”. David Lapadat – voce, Cătălin Răsvan – bas, Andrei Bălaşa – chitară, Alex Sălişteanu – keyboards, Gabi Matei – tobe (David`s Pack - Just Kiss Me, 10 februarie 2017 - MȚR, Clubul Țăranului) .

Mai jos link-urile catre site-ul oficial, catre canalul sau de youtube si catre ultimul sau videoclip lansat.

”Just Kiss Me“ https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE

Official website : http://www.davidlapadat.com/

YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCOCgZCXOArtW7YM7wXy0lTg

Facebook : https://www.facebook.com/david.lapadat.7/

Instagram : https://www.instagram.com/davidlapadat/

Twitter : https://twitter.com/david_lapadat

Soundcloud : https://soundcloud.com/david-lapadat

Reverbnation : https://www.reverbnation.com/davidlapadat

INTRARE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile
Pentru rezervări: Mobil: 0722.434.986 sau 0756.036.554
  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

  • Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera


Imagine
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera
Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020