(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent    

Proiectul `Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor sa Zambeasca!`

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” București, Calea Victoriei nr.33


20 Iulie 2020


“Teatrul Tănase, un Teatru al Tuturor!”


Începem săptămâna cu starea de bine pe care ți-o dă orice proiect, dus la bun sfârșit, cu succes!Suita celor 3 spectacole surori, “Cu Mască sau fără Mască, Oamenii vor să Zâmbească!”, a fost, așa cum am sperat, o reușită!
Strategia noastră a funcționat, iar statistica nu face altceva decât să valideze adevărul matematic:👉1. Teatrul de Revista “Constantin Tănase”, a dat startul reînceperii evenimentelor culturale, cu număr mare de spectatori, în București.👉2. Spectacolele noastre s-au desfășurat aplicând legislația în vigoare și respectând normele de siguranță sanitară, atât pentru artiști și personalul tehnic, cât și pentru spectatori.👉3. S-au vândut aproximativ 500 de bilete la fiecare dintre reprezentații.👉4. Amplasarea unui Punct de Vânzare bilete, mobil, pe un traseu frecventat de bucureșteni, în plimbările lor prin Parcul Herăstrău, a dus la o creștere a vânzării de bilete, cu 30%, în doar o săptămână.👉5. Modernizarea recentă a Modulului de vânzare bilete On-line, a simplificat acest tip de achiziționare a biletelor. (Până la acest moment vânzarea se făcea preponderent la Casa de Bilete fizică, din Calea Victoriei. Acum procentul este aproximativ egal, cu tendință de creștere a vânzărilor, în on-line.)👉6.Estetizarea (și repararea) Porții de Acces la Gradina HERĂSTRĂU, precum și amplasarea de săgeți indicatoare (cu acordul ALPAB, căreia îi mulțumim), și-a dovedit utilitatea și a fost apreciată de către bucureșteni.👉7. Promovarea intensă a Spectacolelor noastre și a Teatrului de Vara Herăstrău, prin apariția artiștilor în diverse emisiuni Tv sau radio, pe Fb, Instagram etc, a dat, și ea, rezultatele scontate.Știm, desigur, că mai sunt multe de făcut… Dar, pentru moment, am putea să ne declarăm mulțumiți și să ne bucurăm de vară…
Bucureștiul Cultural, post-pandemic, există!♥️Mulțumim colegilor noștri: artiști, personal tehnic și administrativ, care au înțeles, că în condiții atipice, se impune un efort colectiv, sporit! Păstram convingerea, că cei foarte putini, care n-au înțeles, vor fi curând parte a unui Teatru care, prin toate acțiunile lui, culturale și administrative, își respecta Publicul! Și Menirea lui, ca Instituție de Cultura!👉În curând, Grădina de Vara Herăstrău, a Teatrului "Constantin Tănase”, vă găzdui toate Teatrele şi Instituţiile de spectacole administrate de Primăria Capitalei, care și-au exprimat dorința de a juca în acest spațiu. Le dorim succes, tuturor!Spectatorilor noștri, cărora le mulțumim pentru că ne-au însoțit mereu și mai ales acum… le dorim să fie veseli și sănătoși!


Teatrul Tănase, pentru totdeauna!♥️


Redefinire! Din respect pentru public, din respect pentru noi! ♥️Vasile Muraru și Valentina Fătu - 20 iulie 2020.

  • Proiectul `Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor să Zambeasca!`

  • Proiectul `Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor să Zambeasca!`

  • Proiectul `Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor să Zambeasca!`


Imagine
Proiectul `Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor să Zambeasca!`
Proiectul `Cu Masca sau fara Masca, Oamenii vor să Zambeasca!`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Home/Prima pagina ←Subiect precedent Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020