(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 10.12.2018 - Spectacol - concert ROMANTA NE UNESTE ora 18.00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase (Calea Victoriei nr. 33)
 09.12.2018 - Vasile Muraru si Valentina Fatu, invitatii lui Paul Surugiu-Fuego, la emisiunea Drag de Romania mea TVR2, ora 15.00
 18.11.2018 - Alexandru_Arsinel ,Cleopatra Lorintiu, Vasile Muraru si Gabriel Dorobantu la ICR Tel Aviv 2018. De la Nica la Alexandru Arsinel
 16.11.2018 - Israel Turneu Teatrul de Revista C-tin Tanase, real succes: A fost cu rasu` - plansu` Articole DCnews.ro, UZPR
 06.11.2018 - Israel Articol Jurnalul Saptamanii Cronici Turneu: Un succes de zile mari `Ca la Tanase` (Roni Caciularu), Ganduri printre randuri (Liana Herman)
 06.11.2018 - Israel ICR Tel Aviv `Ca la Tanase!` intalnire cu publicul israelian si membrii Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat Presa
 25.10.2018 - Vasile_Muraru articol jurnalul.antena3.ro Farse intre actori `Praf de scarpinat si coji de salam`

SERGIU_CIOIU invitat la Gala Festivalului National `Aurelian Andreescu` 2017  +++

SERGIU_CIOIU revine in Romania in aceasta toamna si la Teatrul de Revista `C-TIN TANASE` pe 27.10.2017 +++

Contact Webmaster
ARHIVA STIRI  «-»  2017 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program30.10.2017 - SERGIU_CIOIU revine in Romania cu un turneu itinerant de exceptie


COMUNICAT DE PRESA

SERGIU CIOIU revine în România cu un turneu itinerant de excepție

Astăzi, muzicianul şi poetul Sergiu Cioiu, lansează noul album discografic, produs de Casa de Discuri EUROSTAR: `Cine a găsit tinereţea mea...` Totodată, Sergiu Cioiu va susține un recital, cu participarea excepţională a binecunoscutelor vedete ale muzicii ușoare românești, Pompilia Stoian, Stela Enache și Silvia Dumitrescu.

Vor fi prezenţi numeroşi reprezentanţi din show-biz, colegi de breaslă, actori, muzicieni, interpreţi, compozitori, prieteni dragi ai artistului.

Sunteți invitați să luaţi parte la acest eveniment special, urmat de o sesiune de autografe și un cocktail : luni 30 octombrie, orele 19.00, la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanților nr. 50B).

`Pe cine numim.. EU?`, un excepțional spectacol muzical poetic, însoţit de lansarea noului album `Cine a găsit tinereţea mea…`

Muzician, actor, interpret de jazz, swing folk și compozitor Sergiu Cioiu a revenit, din Canada, unde este stabilit de mulţi ani, pe firmamentul show-ului din România, unde va rămâne până pe 5 decembrie, perioadă în care a avut și va avea mai multe apariţii cu acest spectacol, cu lansări și sesiuni de autografe ale noului album, după cum urmează:Bucuresti Vineri 27 octombrie, ora 19:00 - Teatrul de revista Constantin Tanase, SERGIU CIOIU este invitat special în spectacolul `Euro Savoy`, regia - Alexandru Arsinel. După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.

Constanta Joi, 2 noiembrie, de la orele 18, în cadrul unei conferinţe neconvenţonale cu titlul Revenind, mereu revenind la Curtea Brâncoveneasca, din strada Vasile Lupu, nr. 43-45, Sergiu Cioiu va vorbi despre marea poezie românească, despre viaţa culturală a anilor ’60-’70, despre destinul unui artist român departe de casă şi despre mirajul străinătăţii.

Vineri, 3 noiembrie, de la orele 11, în sala Coriolan a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân, va avea loc întâlnirea lui Sergiu Cioiu cu direcţiunea, profesorii şi elevii olimpici.

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la orele 19, pe scena Sălii Elpis a Teatrului pentru Copii şi Tineret, prezinta un Recitalul Extraordinar de poezie românească şi muzică uşoară. După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.

Craiova Sambata 11 Noiembrie ora 19, - La Teatrul National Marin Sorescu După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.

Slatina Duminica 12 Noiebrie orele 19, la Centrul Cultural Eugen Ionescu După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.

Caracal Luni 13 Noiembrie orele 19, la Centrul Cultural Municipal După spectacol, va avea loc o lansare de carte şi disc cu sesiune de autografe.

TVR 2 Vineri 17 Noiembrie este invitat al emisiunii Ieri, Azi, Maine, prezentat de Corina Danila.

Pe cine numim…EU!, recital excepțional - muzical poetic.După 35 de ani, locuind în Canada, Sergiu Cioiu, cunoscut interpret al cântecului anilor `60-`70-`80, care a lansat notabile succese ale muzicii uşoare româneşti, precum `Cântecul vântului`, `Glasul tău`, `Pentru cine?`, `Merci Becaud`, `Poarta sărutului`, `Masa tăcerii`, `Coloana fără sfîrșit`, `Primul loc de pe pământ`, `Venise vremea`, și altele asemenea, revine periodic în România, din 2016, cand a lansat volumul cu tenta biografica, intitulat `Nu știm aproapre nimic - Pusa Roth în dialog cu Sergiu Cioiu`, și un dublu CD (audiobook) - `Sergiu Cioiu în dialog cu dumneavoastră` (Editura Ars Longa),

Este invitat special de TVR2 la emisiunea `Ieri-Azi-Maine`, într-unul din spectacolele Teatrului de Revista Constantin Tanase, unde a debutat in 1964. Prezent in Romania, Sergiu Cioiu continuă să susțină spectacole in București și în țară, recitalul de cântec poetic `Pe cine numim ... Eu`, un spectacol de divertisment deosebit, precum și cu un spectacol foarte aplaudat, pe scena Naționalului Craiovean, în care teatrul și cântecele fac împreună casă bună, intitulat `Râsul, Plânsul, Iubirea`, alături de bine cunoscutele artiste, actrița Florina Cercel și interpreta de muzică - jazz/pop - Silvia Dumitrescu.Prezența lui Sergiu Cioiu în spațiul muzical românesc este, astăzi, aproape la fel de vie ca înainte de 1982, când a părăsit România și s-a stabilit în Canada. Feed-back-ul acestei prezențe - de asemenea. (...) Consistența și densitatea prezenței lui Sergiu Cioiu în România mă face să reiau concluzia pe care am formulat-o cu un an în urmă: nu, hotărât lucru, Sergiu Cioiu nu este doar `un actor care cântă`, așa cum declară el, cu nejustificată modestie. Și nici doar un muzician care joacă. Este un artist adevărat, cu o vitalitate și o longevitate artistică impresionante. Deviza sa profesională pare a fi: `prezentul continuu`. (Miron Manega http://www.certitudinea.ro/articole/muzica/view/sergiu-cioiu-o-diversiune-iubita-de-public)

SERGIU CIOIU - o `diversiune` iubită de public - Muzica www.certitudinea.ro

Spectacolul de la Teatrelli a fost total. Nicio ezitare interpretativă, niciun indiciu care să trădeze o absentă de 35 de ani de pe scenele romanesti. Doar ...

Sergiu Cioiu ne-a arătat că artistul a rămas tânăr nu numai cu sufletul, dar şi cu darul pentru acest gen de teatru care presupune apelul bogat şi la poezie şi la proză şi la replica de teatru şi neapărat la muzică şi dans. Acompaniat la chitare de Vlad Creţu şi la clape de Lyuben Gordievski, Sergiu Cioiu ne-a spus versuri mai vechi şi mai noi din poezia română, poveşti teatrale şi a cântat el însuşi şi... a dansat, cucerind sala cu o surprinzătoare tinereţe actoricescă. (Dinu Săraru - Un concert Sergiu Cioiu, http: www. adevărul.ro)

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00

  • EURO SAVOY Invitat special Sergiu Cioiu Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:00


Încurajat de noi și buni prieteni, din mai noua generație, Marian Stere, si Mircea Nicolau, care au adunat tot repertoriul artistului din anii 64-82, și cu sprijinul Casei de discuri Eurostar, s-au lansat trei albume discografice, într-o scurtă perioadă de timp. Astfel sunt aduse în prezent cântece de neuitat, unele rare ori sau deloc difuzate, dar încă actuale, care completează discografia artistului:

`Vîntule și alte cântece - Sergiu Cioiu cânta Alexandru Mandy` , dublu CD, cu 23 de cântece compuse de Alexandru Mandy.

`Pe cine numim....Eu? dublu CD, cu cântece de Dan Stoian pe versurile poetului Marin Sorescu, si 40 de recitări din poezia soresciană.

`Cine a găsit tineretea mea` , nou album, cu cântece ale unor cunoscuți compozitori, care se lansează la sfîrșitul acestei luni.

Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi vă aşteptăm în această seară la un eveniment de excepţie!

Vă invităm să îl ascultați pe Sergiu Cioiu în câteva din înregistrările anilor ʼ60 - ʼ70:

”Cântecul vântului”, muzică și versuri: Alexandru Mandy (1967)”Primul loc de pe pământ”, muzică și versuri: Alexandru Mandy (Sala Palatului, 1970)”Le voleur de toiles”, muzica: Florin Bogardo, versuri: Marin Sorescu, versiune franceză de Romulus Vulpescu (după ”Tablourile” lui Marin Sorescu) - 1970
<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   SERGIU_CIOIU Invitat Special EURO SAVOY 27.10.2017 +++

Sergiu_Cioiu invitat la TRCT La multi ani 07.10.! +++
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2018
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media