(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Spania_Turneu Getafe, Aranjuez, Alcala de Henares 2009


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
TumblrProgramul `ROMANI pentru ROMANI` initiat de Primaria Muncipiului Bucuresti
Special pentru romanii din Spania!
VEDETELE Teatrului de Revista `CONSTATIN TANASE` - turneu spaniol cu spectacolul `ALO, AICI REVISTA`

Triumf spaniol al artistilor Teatrului de Revista `Constantin Tanase`

In cadrul Programului `ROMANI pentru ROMANI` initiat de Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE` si Primaria Muncipiului Bucuresti VEDETELE Teatrului de Revista au efectuat in perioada 30 septembrie - 6 octombrie un turneu in Spania cu spectacolul `ALO, AICI REVISTA`, turneu care a cuprins orasele Madrid-Getafe, Toledo, Aranjuez, Alcala.
Organizator a fost Valentin Potrivitu, Director al CASA DE RUMANIA si absolvent al IATC.

Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu, ca INVITAT special, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Mirela Boureanu-Vaida, Daniela Cristea, Grupul Excentric Acrobatic DUO Lascu si Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista `Constantin Tanase` (coregrafia Cornel Popovici) au jucat in zilele de 3, 4 si 5 octombrie la Conservatorio Profesional de Musica (Madrid - Getafe), Centrul Cultural ISABEL DE FARNESIO din Aranjuez si AUDITORIO `PACO de LUCIA` din Alcala. Sali superbe care s-au umplut la pana la refuz cu spectatorii romani stabiliti in Spania.

La spectacolul de la Getafe, fundasul echipei locale, fotbalistul roman COSMIN CONTRA a tinut sa le fie alaturi si sa-i aplaude pe artistii romani impreuna cu fiica sa, Sara.

In Spania, alaturi de artistii romani s-au aflat si Mariana Chiris si Rodica Toma, Consilieri Generali in Cadrul Comisiei de Cultura (Presedinte Mihai Voicu) din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Turneul pe care trupa Teatrului de Revista `Constantin Tanase` l-a efectuat in Spania cu spectacolul `ALO, AICI REVISTA!` (regia Bitu Falticineanu) s-a desfasurat ca si cele de anul trecut de la Madrid, Valencia si Castellon, in cadrul Programului `Romani pentru Romani` initiat de Teatrului de Revista `Constantin Tanase` si Directorul Alexandru Arsinel si sustinut de Primaria Municipiului Bucuresti. De data aceasta cele care s-au putut bucura de prezenta marilor artisti romani au fost comunitatile de romani din Madrid, Getafe, Aranjuez si Alcala.

Una dintre serile madrilene a fost dedicata vizionarii musicalului `GREASE` la NUEVO TEATRO ALCALA de catre Gabriel Dorobantu, actrita Liliana Mocanu, interpreta Mirela Boureanu, acrobata Tatiana Lascu si de solistul Baletului, Vali Rosca. Un spectacol excelent pus in scena de Ricard Reguant, regizorul care a semnat regia musicalului `Chicago` de la Teatrul National Bucuresti.

Programul `Romani pentru Romani` a demarat in primavara anului 2008, odata cu turneele si triumful artistilor romani ai REVISTEI Romanesti din Italia (Torino, Roma), Spania (Madrid, Valencia, Castellon si Rep.Moldova (Chisinau). In capitala Italiei sala de spectacole s-a umplut pana la refuz, iar peste 500 de spectactori au ramas pe-afara. Anul trecut, la Valencia (Centrul Municipal pentru Tineret `Algires`) si Castellon (Centrului Cultural `La Marina`) au fost prezenti Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Marcela Lazarescu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Adrian Enache, Mirela Boureanu si Grupul Excentric Duo Lascu. alaturi de regizorul Bitu Falticineau, scriitorul Aurel Storin si Ansamblul de Balet condus de coregraful Cornel Popovici.

Si iata ca succesele de anul trecut cu spectacolele `OLE, TANASE` si `STELELE REVISTEI` au adus astfel o noua invitatie in Spania colectivului Teatrulul de Revista `Constantin Tanase` care a prezentat spectacolul `ALO, AICI REVISTA` cu Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobantu - INVITAT special, Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Mirela Boureanu, Daniela Cristea, Grupul Excentric Acrobatic DUO Lascu.

Nu trebuie uitat Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista `Constantin Tanase` (coregrafia Cornel Popovici), solisti: Vali Rosca, Iudith Iamandi si Mihai Ciobanu, alaturi de Edy Chiritescu, Miki Tampau, Oana Popovici, Dumitru Ghica, Eugen Sanda, Ligia Judeanu, Daniela Lazar, Antoaneta Paraschiv, Mirela Constantin, Raluca Stefanescu, Sena Vladoiu, Cristina Marin, Andra Putanu

Se pregatesc deja turnee in tara, in Israel, dar si traditionalul turneu din decembrie de la Chisinau.
Text si foto: Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `CONSTANTIN TANASE`, Madrid
CLICK PENTRU A VEDEA ALBUM FOTO


DETALII SPECTACOLE CLICK PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII:

Bilete
 
Program
 
Media
 
CronMed
 
Distributie
 
Foto
 
Video


  • Turneu Spania 2009 2 oct- Sala Conservatorului Profesional de Muzica Getafe, 3 oct- Aranjuez, 4 oct- Alcala Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE`

  • Turneu Spania 2009 2 oct- Sala Conservatorului Profesional de Muzica Getafe, 3 oct- Aranjuez, 4 oct- Alcala Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE`

  • Turneu Spania 2009 2 oct- Sala Conservatorului Profesional de Muzica Getafe, 3 oct- Aranjuez, 4 oct- Alcala Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE`


Imagine
Turneu Spania 2009 2 oct- Sala Conservatorului Profesional de Muzica Getafe, 3 oct- Aranjuez, 4 oct- Alcala Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE`
Turneu Spania 2009 2 oct- Sala Conservatorului Profesional de Muzica Getafe, 3 oct- Aranjuez, 4 oct- Alcala Teatrul de Revista `CONSTATIN TANASE`

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopGALERIE VIDEO

Spania_Turneu Spectacolul `Ole, Tanase!` Programul `Romani pentru Romani` 2016

TRCT Spectacole in Turnee, deplasari

TRCT Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media