(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 14.04.2018 - Vasile_Muraru si Valentina Fatu, doi actori de prima marime ai Teatrului de Revista Interviu de suflet
 12.04.2018 - Istoric Teatrul Savoy Pe urmele unui bilet de intrare la teatru. Articol simplybucharest.ro
 04.04.2018 - Stela_Popescu in inimile noastre! Alexandru Arsinel, la Antena 1 (Prietenii de la 11): `Inca nu cred ca nu mai este printre noi`
 27.03.2018 - Spectacol de Teatru de Revista pentru copii! Un nou proiect la Sala de balet a Teatrului de Revista C-tin. Tanase din Pasajul Victoria
 27.03.2018 - Ziua_Mondiala a Teatrului 27 martie 2018 si mesajele internationale ale personalitatilor
 20.03.2018 - Raluca_Guslicov in calitate de prezentatoare si realizatoare si invitatul ei, regizorul Cezar Ghioca, interviu la Neptun TV
 12.03.2018 - Cristina_Stamate -spectacolul unei vieti, intr-o carte autobiografica la Editura Orizonturi, distribuita de Adevarul

Spectacole Program Repertoriu +++

Spectacolul ITI CER ARIPI, DOAMNE! Sarbatori Pascale Foto +++

Spectacolul LERU-I, DOAMNE, LER! Decembrie 19.12.2016 LUNI ora 19.00 Intrare libera +++

Spectacole in Turnee, deplasari +++

Spectacolul APLAUZE, STELA POPESCU! la implinirea varstei de 80 ani pe 21.12.2015 +++

Spectacole Repertorii Precedente +++

Spectacolul `SOSESC DESEARA` Premiera OCT.2014  +++

Spectacolul `NEXT STAR.. LA TANASE` cu laureati si finalisti ai primelor editii Antena1 TV +++

Spectacolul `LUMINA DIN SUFLETUL TAU` Sarbatori Pascale 16.04.2014 +++

Spectacolul VIVAT REVISTA Premiera FEB.2014 la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` +++

Spectacolul `VESELIA NU-I IN CRIZA` Premiera IUL. 2011 la TRCT +++

Spectacolul `COMEDIE PE TITANIC` Premiera IUL. 2012 la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` +++

Spectacolul de Percutie interactiva IDRUM CAFE in `COMEDIE PE TITANIC` Premiera Iulie 2012 +++

Spectacolul `Ritual de seductie -Work in progress` 22.02. 2012.Evenimente +++

Spectacolul `ARCA LUI NAE SI VASILE` Foto TRCT Premiera Mai 2011 +++

Spectacolul `ALO, AICI REVISTA` 2009 Spectacol Afis +++

Spectacol `DAI UN BAN, DAR FACE` Premiera 2009 TRCT +++

Spectacolul `BUFONII REGELUI` Regia Bitu Falticineanu, Scenografia arh. Theodora Dinulescu Galerie Foto +++

Spectacolul `IDOLII FEMEILOR` la Teatrul Revista `C-tin Tanase` Galerie Foto 2008 +++

Spectacole Gradina BOEMA cu Stela Popescu, Al. Arsinel, St. Banica, Margareta Paslaru, s.a. +++

Contact Webmaster
ARHIVA STIRI - toti anii  «-»  2017 Articole, Interviuri
inapoi
Bilete
   Program11.05.2017 - Spectacol Concert `People need to cry` noul single David Lapadat 11.05.2017 JOI ora 19.00, intrare libera

COMUNICAT de PRESĂ
INVITAȚIE la un dublu eveniment marca David Lapadat & trupa DAVID's PACK

VĂ INVITĂM miercuri 10 mai, ora 19,00, la Cafe Cărturești Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, lângă Cinema Patria), unde va avea loc lansarea cărții "BELIVE" și a albumul "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN" (Casa de Discuri A&A Records), semnate David Lapadat.

Prezentarea cărții: Conf. Univ. Dr. DONA TUDOR http://www.qmagazine.ro/dona-tudor-de-vocatie-jurnalist_272018.html
Invitat special: actorul MIHAI BISERICANU, Teatrul Bulandra

VĂ INVITĂM joi, 11 mai, ora 19,00, la Teatrul de Revista „Constantin Tănase” – Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. 33), sunteți INVITAȚI la CONCERTUL "People need to cry" și a noului single semnat David Lapadat, care dă titlul spectacolului - concert marca DAVID’s PACK (David Lapadat – voce, Cătălin Răsvan – chitară bas, Andrei Bălașa – chitară Alexandru Săliștean – clape, Mihai Diaconu – tobe).
INTRAREA este LIBERĂ, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări: Mobil: 0722.434.986 / 0756.036.554

"People need to cry", noul single semnat David Lapadat, dă titlul spectacolului-concert marca David`s Pack ce va avea premiera Joi, 11 Mai, incepand cu ora 19:00 la Teatrul de Revista Constantin Tanase Bucuresti.

Pe 10 mai, ora 19,00, la Cafe Carturesti Verona are loc lansarea noului single David Lapadat PEOPLE NEED TO CRY , alaturi de cartea si albumul sau de debut "BELIVE"&"GOODBYE TILL WE MEET AGAIN" cu INVITATI

Despre carte:
Cartea ("Believe") reprezinta o invitație la o călătorie pe tărâmul arhetipurilor sufletești ce deschide "porțile percepției" prin intermediul imaginilor si simbolurilor poetice creatoare de mituri. Un flux neîntrerupt de imagini pendulează in "Timp" si este disecat de fulgerele loviturilor de maceta ale " ieșiri din Timp", refăcând un traseu al inițierii de tip șamanic.
Poetul-șaman invoca " Marele Suflet" al iluminarii - "The hand of light touching our souls" - invocare magico-religioasa plurivalenta ce ancorează firele sufletești la aceasta arca poetica ce poarta numele "Believe".
Ultima compoziție David Lapadat poartă atributele cântecelor mari în care melodia și versurile devin mai mult decât suma lor, evocând în sufletul ascultătorilor idei, emoții și, de ce nu, fantezii. Frumusețea compozițiilor David Lapadat vine din dezvăluirea intrinsecă a vieții evocând în același timp o parte ascunsă a trăirilor, a curajului izvorât din frică, a dragostei izvorâte din ură, a puterii născute din slăbiciune.
Miercuri 10 mai 2017, ora 19.00 la Café Cărturești Verona va avea loc lansarea noului single David Lapadat PEOPLE NEED TO CRY , alaturi de cartea si albumul sau de debut "BELIVE" & "GOODBYE TILL WE MEET AGAIN" .
DAVID LAPADAT
Este artist muzician, poet, compozitor și solist al trupei DAVID`s PACK
S-a născut pe 20 august 1994 și este student al Universității Naționale de Muzică din București, în anul IV, secția compoziție jazz-pop și Masterand în cadrul Universității București, la secția Istoria și Practica Relațiilor Internaționale.
A absolvit Colegiul Național "Sfântul Sava", dar a urmat și cursurile Liceului de Muzică „George Enescu” (pian și chitară clasică). În perioada în care a fost elev a participat la numeroase festivaluri de muzică folk și muzică ușoară, ca interpret, de teatru și de poezie, în țară și străinătate. În paralel, a urmat un Masterclass în specialitatea Big Band Jazz organizat de Jeunesse Musicales în Weikersheim, Germania. În anul 2013, David Lapadat a fost invitat de către organizatorii Imagine Festival de la Zagreb să reprezinte România în cadrul showcase-ului internațional care a avut loc în deschiderea Festivalului.

“In fact, my songs started on as poems…” (DAVID LAPADAT)
În 2013 și-a făcut debutul pe scenă împreună cu trupa sa, DAVID`s PACK, susținând în tot acest răstimp spectacole de muzică și poezie - music, poetry and performance, însoțite și de proiecții video. Proiectul muzical DAVID`s PACK are la bază piesele de pop - rock compuse de David, care semnează atât muzica, cât și versurile. În 2014, a participat la un alt Masterclass de songwriting și performance la Institute of Contemporary Music din Londra.
Un an mai târziu, în 2015 a lansat albumul de debut, “GOODBYE - till we meet again”, la Casa de Discuri A&A Records. Albumul conține 11 piese – “love letters”, dintre care trei extrase de single (Goodbye Till We Meet Again, I`m still loving you și I love you) și este disponibil în rețeaua de librării Cărturești sau pe Itunes. Printre scenele pe care a concertat DAVID LAPADAT, solo sau cu trupa sa, se numără Clubul Țăranului Român, Godot Cafe, Serendipity, În pod la Historia.
În anul 2016, David a lansat la Libraria “Mihai Eminescu” prima sa carte de poeme în limba engleză, intitulată "BELIEVE". Acest volum de debut “reprezintă o invitație la o călătorie pe tărâmul arhetipurilor sufletești ce deschide “porțile percepției” prin intermediul imaginilor și simbolurilor poetice creatoare de mituri. Este un flux neîntrerupt de imagini ce pendulează în "Timp" și este disecat de fulgerele loviturilor de macetă ale “ieșirii din Timp”, refăcând un traseu al inițierii de tip șamanic. Astfel, poetul-șaman invocă “Marele Suflet” al iluminării – “The hand of light touching our souls” - invocare magico-religioasă plurivalentă ce ancorează firele sufletești la această arcă poetică ce poarta numele “Believe".
Pe 8 aprilie 2017, DAVID LAPADAT a fost invitat împreună cu trupa sa DAVID`s PACK să susțină un recital în seara dedicată Muzicii de Jazz și Muzicii Ușoare din cadrul Festivalului CHEI al Universității Naționale de Muzică București (2 – 9 aprilie 2017). Acest festival anual cuprinde toate genurile și stilurile muzicale cuprinse în programa secțiilor de la Conservator și se desfășoară la Ateneul Român și în Sala “George Enescu” a UNMB, unde a concertat și David. Coordonatori au fost nume sonore din lumea muzicii de jazz și ușoare, precum Mircea Tiberian și compozitorul Andrei Tudor.
”Just Kiss Me“ este cel mai nou single cu videoclip lansat de DAVID LAPADAT și care a depășit 1.100.000 de vizionări! https://www.youtube. com/watch?v=tr_i_bthVhE
Miercuri 10 mai 2017, ora 19.00 la Café Cărturești Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15) va avea loc evenimentul de lansare a single-ului PEOPLE NEED TO CRY și cărții BELIVE (cu invitați speciali, sesiune de autografe), iar joi, 11 mai 2017, ora 21.00, la Clubul Țăranului din incinta Muzeul Țăranului Român (str, Monetăriei nr. 3) este programat Concertul Extraordinar DAVID LAPADAT& DAVID`s PACK.
Referințe critice și recenzii:
“David Lapadat revine pe scena Clubului Țăranului Român cu un concert lansare a albumului de debut. Spectacolul de prezentare a albumului conceptual "Goodbye till we meet again" este construit vizual, musical și poetic de David împreună cu o trupă de artiști, muzicieni, plasticieni, graficieni, sound-designeri și light-designeri, reuniti sub numele de David`s Pack. Performance-ul lor este strâns legat de buna tradiție a pop-rock-ului anglo-saxon, insular sau de peste Ocean. Această tradiție culturală este revitalizată și extinsă de la muzică la libertatea interioară a deconectării de prejudecăți și de disimulari, în căutarea autenticului și a sincerității”. (20 noiembrie 2015 - MȚR, Clubul Țăranului)
„David`s Pack reînnoadă marea tradiție a baladei sentimentale așa cum s-a născut ea pe “Tin Pan Alley” în New York-ul de la începutul secolului trecut. (15 Aug 2016 - Serendipity art, coffee & tea)
„Concertul “Just Kiss me” conceput de David Lapadat, poet și muzician, este un spectacol de lansare a unui record single și a videoclipului cu același nume. La fel ca în celelalte concerte-spectacol imaginate de către David`s Pack și acesta este un spectacol conceptual up-to-date, în care eternul ritual al dragostei este exprimat prin intermediul ritmurilor vizuale sublimate în cele sonor-muzicale.
Dacă black rythm & blues este Big-Bang-ul rock`n`roll-ului în anii `50, a rock-ului în anii `60 și a surprinzătorului punk rock în anii `70, noua sensibilitate imaginată de David poate reprezenta o restartare a culturii populare pe fundația solidă a artelor audio-vizuale post-postmoderne. Pe urmele lui Michael Stipe de la REM sau ale genialului australian Nick Cave, David își regizează videoclipurile singur, acest ultim videoclip ind de la ideea ca ritmul sau extraordinarul “beat” sau “Big Beat”-ul lui Jim Morrison ieșit din… mlaștinile Virginiei la Texas Radio, este devenire temporală în spațiu, liniară, repetitivă, alternativă, cu contraste semnificative, aparente “disruptions” ale unității materialului audio-vizual, ce funcționează ca revelatoare ale conceptului.
Încă de la primul spectacol, “Înainte ca muzica să moară”, David`s Pack si-a definit (r)evoluția scenică prin triada “music&poetry&performance”. Astfel, poezia lui David Lapadat își găsește armoniile muzicale, iar poezia&muzica își găsesc împlinirea în “performance”. David Lapadat – voce, Cătălin Răsvan – bas, Andrei Bălașa – chitară, Alex Sălișteanu – keyboards, Gabi Matei – tobe (David`s Pack - Just Kiss Me, 10 februarie 2017 - MȚR, Clubul Țăranului) .
Mai jos link-urile catre site-ul oficial, catre canalul sau de youtube si catre ultimul sau videoclip lansat.
”Just Kiss Me“ https://www.youtube.com/watch?v=tr_i_bthVhE
Official website : http://www.davidlapadat.com/
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCOCgZCXOArtW7YM7wXy0lTg
Facebook : https://www.facebook.com/david.lapadat.7/
Instagram : https://www.instagram.com/davidlapadat/
Twitter : https://twitter.com/david_lapadat
Soundcloud : https://soundcloud.com/david-lapadat
Reverbnation : https://www.reverbnation.com/davidlapadat
INTRARE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile Pentru rezervări: Mobil: 0722.434.986 sau 0756.036.554

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1   Spectacole Anterioare Stagiunea 2016-2017 +++

Spectacole Anterioare +++

Spectacolul REVISTA REVISTELOR Album FOTO  +++

Spectacolul ITI CER ARIPI, DOAMNE! dedicat Sarbatorilor Pascale 2016  +++

Spectacolul `LUMINA DIN SUFLETUL TAU` dedicat Sarbatorilor Pascale (intrare libera) 08.04.2015 +++

Spectacolul CRACIUN LA SAVOY (sala Savoy) 17.02.2017 +++

Spectacolul `HOHOTE IN HERASTRAU` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` 2014 +++

Spectacolul `NEXT STAR LA ... TANASE` pe Calea Victoriei 33, Stagiunea 2013-2014 +++

Spectacolul `BUCURESTI IN RE- HAZLIU` Premiera 2011 +++

Spectacolul REVISTA REVISTELOR Afis Reprezentatie 2014 +++

Spectacol NEXT STAR LA... TANASE cu concurentii din primul sezon al emisiunii Antena1 TV 01.11.2013 +++

Spectacolul de Percutie interactiva `I DRUM` Foto 20.12.2012 +++

Spectacolul `PIEI, DRACE!` Premiera MAI 2012 la TRCT  +++

Spectacolul `O PREMIERA FURTUNOASA` Premiera 2010 Afis +++

Spectacolul `VARA NU-I CA IARNA` Premiera IUL. 2010  +++

Spectacolul `NEVESTELE VESELE` Galerie Foto la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` 2009 +++

Spectacolul `OK MELODY` Premiera 2009 TRCT +++

Spectacolul `OMUL CARE A VAZUT MOARTEA` Foto TRCT +++

Spectacolul `ACADEMIA SAVOY` cu Alexandru Arsinel, Stela Popescu si Marina Voica 1999 +++

Spectacolul `NEVESTELE VESELE DIN BOEMA` Premiera 22 Iulie 1978 +++
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2018
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media