(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Spectacolul `NEXT STAR LA... TANASE` cu concurentii emisiunii Antena1 TV 2013

Teatrul de Revistă `Constantin Tănase` București, Calea Victoriei nr.33
WEEK-END-uri de vis la Teatrul TĂNASE
“Next Star la TĂNASE” inclus în Stagiunea 2013 - 2014


La invitaţia Teatrului de Revistã ”Constantin Tănase”, concurenţii din primul sezon al show-ului ”Next Star”, emisiune difuzată joia, de la ora 20.30, la Antena 1, au de-acum propriul lor spectacol: ”Next Star la Tănase”.
Premiera oficială a avut loc vineri, 1 noiembrie 2013, la Sala SAVOY.
“Am simţit de la bun început potenţialul acestor copii şi pe cel al show-ului pe care-l pot face şi am declarat în direct cã îi doresc pe concurenţi într-un spectacol la Teatrul Tãnase. Iatã cã acest vis a devenit realitate pe 1 noiembrie, odatã cu Premiera oficialã” – a mărturisit Vasile Muraru, membru în juriul „Next Star“, director artistic al Teatrului Tănase şi iniţiatorul proiectului.

Impresionat de prestaţia micuţilor artişti, acesta s-a gândit sã le ofere posibilitatea sã evolueze pe o scenã profesionistă.
“Special pentru acest proiect, am achiziţionat un ecran uriaş din Anglia, cu o luminozitate aparte şi cu efecte vizuale deosebite, tocmai pentru a-i pune în valoare pe aceşti copii minunaţi. De fiecare dată vor fi prezentate numere musicale inedite, scenete, dansuri impresionante, vom avea mulţi invitaţi surprizã, iar Baletul Teatrului îi va acompania pe tinerii interpreţi” – a adăugat Vasile Muraru.

Show-ul prichindeilor de la Next Star la Tănase se va regãsi în stagiunea 2013-2014 a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. De-acum, în fiecare vineri seară şi, în curând, şi la spectacole-matineu, spectatorii mici şi mari se vor putea delecta cu numere de muzică, dans, teatru şi musical susţinute de puştii invitaţi sã îşi punã în scenã propriul spectacol pe scena de la SAVOY.
Regia este semnatã de Cezar Ghioca, coregrafia de Cornel Popovici, conducerea muzicală îi aparţine lui Dan Dimitriu, iar scenografia Anei Iulia Rizea.

Next Star la Tănase este programat în fiecare VINERI seara, începând cu ora 19.00, la Sala SAVOY a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.
Emisiunea „Next Star“ este difuzatã în Avanpremieră, în fiecare joi, de la 10.00, în exclusivitate pe AntenaPlay şi LIVE de la 20.30 pe Antena 1 şi AntenaPlay.


Mulţumim pentru atenţia şi aprecierea acordate evenimentelor şi activităţii Teatrului de Revistã „Constantin Tănase” şi vã aşteptãm la spectacolele stagiunii 2013 - 2014. Reprezentanţii mass-media au acces gratuit pe baza unei solicitãri de acreditare.
BILETELE se pot achiziţiona de la Casa de Bilete a Teatrului de Revistã “Constantin Tãnase” (Sala SAVOY) – Calea Victoriei nr. 33, program 9.00-19.00 (luni-duminicã). Telefon: 021.315.56.78
DIRECTOR: ALEXANDRU ARŞINEL
DIRECTOR ARTISTIC: VASILE MURARU
Pentru detalii suplimentare:
Oana GEORGESCU, Secretar Literar&PR Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase"
oana_georgescu2003@yahoo.com


Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • NEXT STAR LA...TANASE

  • NEXT STAR LA...TANASE

  • NEXT STAR LA...TANASE


Imagine
NEXT STAR LA...TANASE
NEXT STAR LA...TANASE

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020