(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.03.2018 - Cristina_Stamate -spectacolul unei vieti, intr-o carte autobiografica la Editura Orizonturi, distribuita de Adevarul
 23.02.2018 - Alexandru Arsinel Video Interviu Detalii nestiute despre Stela Popescu! Antena Stars / A1.ro
 23.02.2018 - Istoric Actorul Constantin Tanase `Pleaca ai noatri, vin ai nostri /Iarasi am votat ca protii` Articol in EuropaFM.ro
 22.02.2018 - VIVAT REVISTA Spectacol oferit in Campania Uniter Artistii pentru Artisti la TRCT /Articol EuropaFM.ro
 21.02.2018 - Teatrul de Revista Constantin Tanase Interviu Al.Arsinel la ProTV Amintiri de neuitat si premiera recenta E spectacol in oras
 18.02.2018 - Vasile_Muraru si-a gasit perechea: sa mori de ras, nu alta, cand ii vezi impreuna! (Autor Marina Almasan, Femeide10.ro)
 15.02.2018 - Adevarul INTERVIU VIDEO Alexandru Arsinel, la 78 de ani, dupa ce a traversat cel mai greu an din viata


CENTRUL DE PRESA /MEDIA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
2.Galerie Foto TRCT  
3.Galerie Video TRCT  
4.Teatrul de Revista C.Tanase Premii, Trofee, Distinctii  
5.Arhiva Presa (Ziua Mondiala a Presei Libere 20.04.)  
6.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
7.Distributie Spectacole, Comunicate  
8.Recenzii Recomandari Cronici Testimoniale  
9.Evenimente Castiga o Invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
10.Alexandru_Arsinel director TRCT Articole in Presa 2013-2018  
..continua..


TRCT ECHIPA
Nume Pct
1.Echipa Actori (Ziua Mondiala a Teatrului 27.03.)  
2.Echipa Artisti Solisti Muzica (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestra  
6.Echipa Biografii, CV  
7.Artisti Invitati  
..continua..

Contact Webmaster


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Stela_Popescu 21.12.1935 -23.11.2017 Ramas bun, Steaua Revistei Romanesti! Comunicat de presaSTELA POPESCU 21.12.1935 -23.11.2017
Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
„A plecat Stela si lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic și nu în ultimul rând, mie. Când m-am referit la familie, m-am gândit și la familia noastră, a actorilor de teatru, film și televiziune.


Și mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”!
Ai fost, ești și vei rămâne steaua noastră, steaua teatrului de revistă. Începând de astăzi o nouă stea va străluci pe cer, în constelația marilor valori care nu mai sunt alături de noi. Drum bun, Stela, către stele!”


Stela! STELA! Plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu știu cum îl vom mai umple. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă. După patru decenii în care am împărțit bucurii și lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului, care nu te va uita niciodată."
(Alexandru Arsinel)
RĂMAS BUN, STELA POPESCU – STEAUA REVISTEI ROMÂNEȘTI!
21 decembrie 1935 – 23 noiembrie 2017

«STEAUA S-A STINS... »
Doamnei Stela POPESCU…
Un zâmbet lumina o lume. / Cometa blândă era stea. / La bucurii și la necazuri / Românii se-ncălzeau la ea.

Trecea prin timp ca o revistă, / prin inimi și prin mâini, hai-hui / Ea dădea pâine de speranță / La oameni, gâze...și oricui.

Modestă - alerga prin viață / glumeață și cu zâmbet pur. /Stela POPESCU a fost steaua / de demnitate - prin azur.

Dar azi...cuvintele-s schiloade. / dacă-o strigăm la catalog, / fosta elevă...e absentă, / cu voi - la geniul ei mă rog:

Steluța...tu te-ai dus în ceruri, /cortina cade-n urma ta, /acum zâmbești cu sfinții-n ceruri; /noi te jelim - NU NE UITA!...

George Filip, 23 noiembrie 2017, la Montreal

ULTIMELE DRUMURI ale STELEI POPESCU, marea actriță a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Colectivul Teatrului de Revistă ”CONSTANTIN TĂNASE” anunță cu infinite regrete și imensă tristețe încetarea din viață joi, 23 noiembrie 2017 a marii actrițe STELA POPESCU, cea care și-a legat definitiv numele și cariera de spectacolele REVISTEI ROMÂNEȘTI.

Corpul neînsuflețit al actriței va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie actrița va fi depusă la Capela Mănăstirii CERNICA, iar duminică, 26 noiembrie la Cimitirul CERNICA va avea loc înmormântarea, alături de soțul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Alături de ALEXANRU ARȘINEL, partenerul său de scenă și parcă de-o viață, STELA POPESCU a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 și se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru și film.

Pe 15 martie 2016, marea actriță STELA POPESCU a fost decorată de Președintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Steaua României" în grad de Cavaler ”pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori”. Decretul de acordare a acestei distincții a fost semnat pe 21 decembrie 2015, chiar în ziua în care actrița Teatrului de Revistã "Constantin Tãnase" a împlinit 80 de ani și a aniversat peste 55 de ani de carierã cu spectacolul "STELA de la TĂNASE". .„Vă multumesc pentru acest dar. Este o dovada a faptului ca timp de 55 de ani nu am muncit degeaba!” – a spus atunci actrița.

STELA POPESCU a fost actrița Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" în perioada 1963 - 1969 și a revenit pe faimoasa scenă în 1993 unde a continuat să joace în mii de spectacole până săptămâna trecută (pe 11 si 12 noiembrie)... pentru că acum se pregătea de turneul din Spania (Valencia) din cadrul Programului ROMÂNI PENTRU ROMÂNI din perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2017, cu spectacolul "E VIVA REVISTA!" dedicat Zilei Naționale a tuturor românilor - 1 DECEMBRIE.

* * * * * *
Stela Popescu s-a născut într-o familie modestă de învățători pe 21 decembrie 1935 la Orhei, în Basarabia.

În 1940, odată invadarea Basarabiei de către armata rusă, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă a fost deportat în Siberia, iar mama și fiica s-au refugiat în România, la Brașov.

Stela Popescu a reușit să se mențină în topul celor mai iubiți actori ai scenei românești timp de bine de jumătate de veac, dar și în cel al celor mai iubiți și mai de încredere români.
Pe scena Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Stela Popescu a strălucit și a continuat să o facă până în ultima clipă, în mii de spectacole.

Pe lângă activitatea sa ca actriță de teatru și film, de teatru radiofonic și teatru și film de televiziune, Stela Popescu a realizat un cuplu memorabil cu Ștefan Bănică și a continuat să o facă de aproape patruzeci de ani alături de Alexandru Arșinel pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.

În 1953, Stela Popescu a susținut examenul de admitere la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care a renunțat după un an si jumătate când a intrat în trupa Teatrului Ministerului de Interne. În 1956 a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală si Cinematografică din București, iar în paralel a continuat să joace în spectacole de teatru.

După absolvirea IATC, în 1960 Stela Popescu a fost repartizată la teatrul din Brașov, acolo unde ajunge să susțină și 400 de spectacole pe an. Din 1963 până in 1969 a jucat la Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", apoi a părăsit pentru câțiva ani Revista și a devenit actrița Teatrului de Comedie unde rămâne până în 1993. În perioada 1969 – 1993 (desi a debutat în 1967 în spectacolul „Un Hamlet de provincie” de A.P. Cehov, sub bagheta lui Lucian Giurchescu!), Stela Popescu a fost actrița Teatrului de Comedie

A fost nelipsită în emisiunile și spectacolele de divertisment, ceea ce nu a impiedicat-o să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română (pe atunci Radioteleviziunea Română) din 1963 până în 2017. În paralel, a colaborat cu Teatrul de Revistă, sub condeiul lui Mihai Maximilian, cu care avea să se căsătorească în 1969, la puțin timp după divorțul de Dan Puican. Totodată, a jucat în celebrul serial "Boema" de la Grădina Boema, spectacole care se înscriu în peisajul anti-putere pentru vremea aceea, cu succes de public foarte mare.

Timp de 24 de ani cât a jucat la Teatrul de Comedie, vara, când se încheia stagiunea teatrală, juca în spectacolele de Revistă de la Grădina Boema. La Teatrul de Comedie a jucat din 1969 până în 1993, când revine la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", unde lucrează si în prezent.

A jucat 18 ani în "Presul", 12 ani în "Pețitoarea" si 10 ani în "Plicul". A avut sansa de a lucra cu mari regizori, precum: Sanda Manu, Ion Cojar, Lucian Giurchescu, Valeriu Moisescu. În anii 1971-1979 face un cuplul memorabil, pe scenă si la televiziune, cu Ștefan Bănică. Cât despre longevivul cuplu umoristic Stela Popescu - Alexandru Arsinel, care a început în 1979, acesta a fost garanția umorului de calitate si în prezent, dar și în trecut, atunci când textele scenetelor erau semnate Mihai Maximilian.
În 1958, a debutat în cinematografie în pelicula "Alo? Ați gresit numărul". A jucat în peste 25 de filme precum “Nea Mărin miliardar” (1979), "Pe malul stîng al Dunării albastre" (1983), "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1988), etc. Stela Popescu a făcut o carieră memorabilă si în televiziune. A jucat în televiziune de la înființare până în prezent, în piese de teatru si emisiuni de divertisment, reusind să transmită ceva din spiritul satiric si contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. TVR a scos pe piață DVD-urile "O stea printre stele" (2006) si "Stela si Arsinel" (2005) care reunesc cele mai memorabile apariții TV ale Stelei Popescu.
Începând jumătatea anilor '90, Stela Popescu a fost moderatoare unor emisiuni TV pentru femei pe posturile TVR, Realitatea TV si Național TV.
Pe 15 martie 2016, cu ocazia unei ceremonii găzduite de Palatul Cotroceni, Președintele României, Klaus Werner Iohannis i-a înmânat marii actrițe STELA POPESCU Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler ”pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori”.
Decretul de acordare a acestei distincții a fost semnat pe 21 decembrie 2015, chiar în ziua în care actrița Teatrului de Revistã "Constantin Tãnase" a împlinit 80 de ani și a aniversat peste 55 de ani de carierã. „Vă multumesc pentru acest dar. Este o dovada a faptului ca timp de 55 de ani nu am muncit degeaba” – a spus actrița.

Filmografie:
Mamaia (2013)* Toată lumea din familia noastră (2013)* Aniela – Serial TV (2009)* Regina – Serial TV (2007 - 2008)* Răzbiul sexelor – Serial TV (2007-2008)* De la miel pân’la Eiffel – TV (2007)* Cuscrele – Serial TV (2005 - 2006)* Sexy Harem Ada-Kaleh (2001)* Ministerul Comediei – Serial TV (1999)* A doua cădere a Constantinopolului (1994)* Maria și Mirabela în Tranzistoria (1989) *Figuranții (1987) * În fiecare zi mi-e dor de tine (1987)* Secretul lui Nemesis (1985)* Vară sentimentală (1985)* Galax, omul păpusă (1984)* Un petic de cer (1984)* Galax, omul păpușe (1984)* Zbor periculos (1984)* Căruța cu mere (1983)* Pe malul stîng al Dunării albastre (1983)* Sfântul Mitică Blajinul – TV (1982)* Am o idee (1981)* Ana și hoțul (1981)* Grăbește-te încet (1981)* Nea Mărin miliardar (1981)* Drumuri în cumpănă (1978)* Tufă de Veneția (1977)* Ultima noapte a singurătății (1976)* Elixirul tinereții (1975)* Castelul din Carpați - TV (1975)* Despre o anumită fericire (1973)* Dimitrie Cantemir (1973)* Astă-seară dansăm în familie (1972)* Recomandări – TV (1971)* Pantoful Cenușăresei (1969)* Vin cicliștii (1968)* Faust XX (1966)* Sărutul (1965)* Omul de lângă tine (1961)* Alo? Ați greșit numărul (1958)

Teatrul de Comedie (1969 - 1993) - selectiv
* Dispariția lui Galy (Brecht) * Un om egal un om (Brecht)* Mutter Courage (Brecht)* Mandragora (Machiaveli) * Steaua fără nume (Mihail Sebastian) * Presul (Ion Băiesu) - piesă care s-a jucat 18 ani * Pețitoarea (Thornton) - piesă care s-a jucat 12 ani * Plicul (Rebreanu) - piesă care s-a jucat 10 ani * Trei surori (Cehov) * Marele feudal (Al. Mirodan) * Curcanul * Turnul de fildes - Premiul pe țară pentru cel mai bun rol secundar * Sfăntul Mitică Blajinul (Aurel Baranga) * Capcană pentru un bărbat singur (Neil Simon)

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” (1963-1969 și 1993 - 2017) - selectiv
Stela de la Tănase* (2016) Vivat Revista! (2014)* Piei drace! (2013)* Aplauze, Aplauze (2010)* Revista revistelor* Omul care a văzut moartea* Te aștept diseară pe Lipscani* Nevestele vesele de la Boema (1979) *Boema, slăbiciunea mea (1980)* În grădina bucuriilor (1975)* Constelația Boema (1984)* Boema, bucuria mea (1985)* Stela, stelele si Boema (1987)* Buna seara,Boema (1989)
Teatrul de comedie (1969-1993) - selectiv* Dispariția lui Galy (Brecht) * Un om egal un om (Brecht)* Mutter Courage (Brecht)* Mandragora (Machiaveli) * Steaua fără nume (Mihail Sebastian) * Presul (Ion Băiesu) - piesă care s-a jucat timp+ 18 ani * Pețitoarea (Thornton) - piesă care s-a jucat 12 ani * Plicul (Rebreanu) - piesă care s-a jucat 10 ani * Trei surori (Cehov) * Marele feudal (Al. Mirodan) * Curcanul * Turnul de fildes - Premiul pe țară pentru cel mai bun rol secundar * Sfăntul Mitică Blajinul (Aurel Baranga) * Capcană pentru un bărbat singur (Neil Simon)

Teatru Radiofonic:
*Agachi * Flutur * Avarul * Burghezul gentilom * Cafeneaua cea mică * Catrina din Heilbrunn * Caviar, vodka si bye bye * Cinci cânticele * Coana Chirița cântăreță * Dimineața pierdută * Din nou... Caragiale * Divanul Persian * Doamna ministru * Fata cinstită * Ferma de struți * Filantropul actor * Franțuzitele si un poet romantic * Gaițele (varianta 1964) * Gaițele (varianta 2002) * Hangița * Hades în război * Încurcă lume * Leac pentru chelie * Mânastirea din Parma * Mizantropu * Nunta lui Figaro * O viață pe roată * Rinocerii actor * Sânziana si Pepelea * Stăpânul tăcerii actor * Suflete moarte * Trenurile mele * Un cuib de nobili

Secretar Literar&PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"
Calea Victoriei nr. 33, Sector 1, București
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com / oanageorgescuro@gmail.com
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502
www.teatrultanase.ro
STELA POPESCU 21.12.1935 -23.11.2017

Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Stela Popescu sarbatorita la `Tanase` Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler
 • Stela Popescu, Florin Piersic si Cargo decorati de Președintele Klaus Iohannis, 15.03.2016
 • Stela Popescu, Florin Piersic si Cargo decorati de Președintele Klaus Iohannis, 15.03.2016
 • Stela Popescu, Florin Piersic si Cargo decorati de Președintele Klaus Iohannis, 15.03.2016
 • Stela Popescu, Florin Piersic si Cargo decorati de Președintele Klaus Iohannis, 15.03.2016
 • Stela Popescu, Florin Piersic si Cargo decorati de Președintele Klaus Iohannis, 15.03.2016
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler, de Președintele Klaus Iohannis, marti 15.03. 2016.Evenimente
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler, de Președintele Klaus Iohannis, marti 15.03. 2016.Evenimente
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler, de Președintele Klaus Iohannis, marti 15.03. 2016.Evenimente
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler, de Președintele Klaus Iohannis, marti 15.03. 2016.Evenimente
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler, de Președintele Klaus Iohannis, marti 15.03. 2016.Evenimente
 • Actrița Stela Popescu decoratã cu Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler, de Președintele Klaus Iohannis, marti 15.03. 2016.Evenimente
 • Actrita STELA POPESCU
 • STELA POPESCU EVENIMENTE
 • Actrita STELA POPESCU
 • Actrita STELA POPESCU
 • Actrita STELA POPESCU
 • Actrita STELA POPESCU
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015
 • STELA POPESCU SI PRIETENII, la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015


CLICK AICI DESCHIDERE>>> ALBUMUL FOTO SPECTACOLE<<<


 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !


Imagine
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopiN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTOGRAFII Spectacole

Spectacole Program Repertoriu

STELA_POPESCU sarbatorita de PRIETENI Spectacol la Sala Mare a Palatului Copiilor din Bucuresti 21.12.2015

Stela_Popescu sarbatorita la Tanase `APLAUZE, STELA!` 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera 20.12.2015
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2018
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media