(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 11.09.2019 - Lectii de leadership de la Constantin Tanase Revista Cariere.ro
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Stela_Popescu si Al. Arsinel, Fundatia StelaR au acordat Premiile `Mihai Maximilian` 08.12. 2009.Evenimente


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


IN CADRUL SPECTACOLULUI din 8 decembrie 2009, de la Sala RAPSODIA (Str.Lipscani nr.53)
s-au acordat de catre Fundatia STELAR, infiintata de Stela Popescu si Alexandru Arsinel,
3 PREMII de EXCELENTA - TROFEUL "MIHAI MAXIMILIAN"
pentru INTREAGA ACTIVITATE ARTISTICA alaturi de Teatrul de Revista Ctin. TANASE


Margareta Paslaru Premiul Mihai Maximilian pentru contributia speciala adusa Revistei Romanesti interpreta MARGARETA PASLARU,


Alexandru Lulescu in VESELIA NU-I IN CRIZA la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` actorul ALEXANDRU LULESCU si


Bitu Falticineanu la inaugurarea oficiala Sala Savoy 20.09.2009regizorul BITU FALTICINEANUMarti, 8 decembrie 2009, ora 19.00, SALA RAPSODIA (Str. Lipscani nr.53) a Teatrului de Revistă `CONSTANTIN TANASE` a găzduit cea de-a X-a ediţie a Trofeului `MIHAI MAXIMILIAN` acordat de Fundatia STELAR a STELEI POPESCU şi a lui ALEXANDRU ARSINEL.

Anul trecut s-au împlinit 10 ani de la moartea celebrului textier Mihai Maximilian, soţul actriţei Stela Popescu, iar Trofeul `MIHAI MAXIMILIAN` este dedicat memoriei si amintirii unuia dintre cei mai prolifici autori de texte de Revistă.

Artistii Teatrului de Revista - STELA POPESCU, ALEXANDRU ARSINEL, NAE LAZARESCU si VASILE MURARU, VALENTINA FATU, LILIANA MOCANU, ANA-MARIA DONOSA, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, interpreţii ADRIAN ENACHE, MIRELA BOUREANU-VAIDA, DANIELA CRISTEA si RADU GHENCEA, au sustinut un spectacol extraordinar pe texte de Mihai Maximilian. Nu au lipsit nici reprizele de dans sustinute de BALETUL Teatrului de Revista `Constantin Tănase`, coregrafia Cornel Popovici.

Regia acestui spectacol este semnata de BIŢU FĂLTICINEANU, iar scenografia şi costumele de arh.Theodora Dinulescu.
INTRAREA ESTE LIBERA!

* * * * * * * * * * * *
Margareta Paslaru, "Supervedeta anilor '60-'70", asa cum a numit-o Grigore Petreanu, regretatul director al Casei de Discuri `Electrecord`, `prin activitatea sa continua de ambele parti ale Oceanului, si-a depasit de mult `limitele` printr-o paleta larga de activitati`.

In tara, artista polivalenta a jucat cu aplomb in roluri ca actrita de teatru si film, abordeaza folclorul intr-o maniera aparte, compune muzica si texte, acompaniindu-se la pian. Printre numeroasele-i hituri componistice amintim - `Timpul`, `Daca ai ghici`, `Diamant fermecat` piesa premiata la `Slagare in devenire` si marele slagar `Lasa-mi toamna pomii verzi` inspirata de versurile Anei Blandiana.

Acest hit solicitat de admiratori ani la rand, difuzat la Radio si `pus` pe CD-uri, s-a calificat prin votul publicului in `Top 80` - Radio Romania Actualitati, ca fiind una dintre cele mai frumoase melodii ale ultimilor 80 de ani. In 2008, Margareta a fost sarbatorita de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania la aniversarea a 50 de ani de la debutul sau, moment in care artista i-a onorat si pe cei 63 de compozitori care au scris pentru ea.

In SUA, cumularea reusitelor in multiple domenii artistice, inclusiv implicarea Margaretei ca voluntar in actiuni umanitare si caritabile (asa cum face si in Romania cu actiunile sale desfasurate sub insemnele CRUCII ROSII), au fost confirmate si prin intermediul televiziunilor americane.

Trecand de cealalta parte a camerei de luat vederi, Margareta Paslaru s-a autodepasit lucrand ani buni la studioul regional TV36 in calitate de producator-regizor, scenarist, ilustrator muzical, editor. Aceasta complexitate a meseriilor si functiilor poarta numele de videographer. Astfel, s-a ocupat si de promovarea altor artisti, a creat emisiuni cultural-artistice si mini-documentare la `M` - Soul Productions punand in valoare evenimentele statului New Jersey si ale orasului in care a trait cu familia sa 23 de ani - The City of Summit.

Drept urmare a recunoasterii oficiale a aportului ei cultural, la care se adauga si initierea Zilei Internationale a Copilului `1 Iunie` in SUA, Margareta Paslaru este recompensata de Senatul Statului New Jersey cu premiul `Women of Excellence` in anul 2002. The Summit Board of Education ii confera in 2004 `Rezolution of recognition` pentru includerea programelor educative ale tuturor scolilor din oras, in serialele de televiziune pe care le-a realizat in totalitate - `Human Mosaics` si `Summit's Rhapsody`.
`Ati adus cultura, arta, muzica, bunavointa in comunitatea noastra. V-ati impartit cu noi talentul si spiritualitatea. Va multumim!` (ublicatia `Summit Observer`, 27 Mai 2004)

Invitata in Israel, Margareta Paslaru va sustine un recital in spectacolul `Bravo Tanase` al Teatrului de Revista `Constantin Tanase`
`Un idol absolut al muzicii usoare romanesti, interpreta legendara a unor slagare de neuitat, soseste in Israel. Un eveniment deosebit, pentru ca dincolo de statutul ei de `Marea Doamna a muzicii usoare romanesti`, Margareta Paslaru este aureolata de o istorie exemplara` (. . .) Mitul Margareta Paslaru continua sa traiasca! (Ioram Segal, `Jurnalul Saptamanii`-Tel Aviv, 5 Noiembrie 2009)

Oana GEORGESCU, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
Email: oanageorgescuro@gmail.com
oana_georgescu2003@yahoo.com
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 /


Bilete
 
Program
 
Media
 
CronMed
 
Distributie
 
Foto
 
Video

  • Premiul MIHAI MAXIMILIAN 2009- Stela Popescu si Alexandru Arsinel, acordat interpretei Margareta Paslaru

  • Premiul MIHAI MAXIMILIAN 2009- Stela Popescu si Alexandru Arsinel, acordat interpretei Margareta Paslaru

  • Premiile `Mihai Maximilian`, pentru INTREAGA ACTIVITATE ARTISTICA alaturi de Teatrul de Revista C-tin. TANASE 08.12.2009


Imagine
Premiul MIHAI MAXIMILIAN 2009- Stela Popescu si Alexandru Arsinel, acordat interpretei Margareta Paslaru
Premiul MIHAI MAXIMILIAN 2009- Stela Popescu si Alexandru Arsinel, acordat interpretei Margareta Paslaru
Premiul MIHAI MAXIMILIAN 2009- Stela Popescu si Alexandru Arsinel, acordat interpretei Margareta Paslaru
Premiul MIHAI MAXIMILIAN 2009- Stela Popescu si Alexandru Arsinel, acordat interpretei Margareta Paslaru
Premiile `Mihai Maximilian`, pentru INTREAGA ACTIVITATE ARTISTICA alaturi de Teatrul de Revista C-tin. TANASE 08.12.2009
Premiile `Mihai Maximilian`, pentru INTREAGA ACTIVITATE ARTISTICA alaturi de Teatrul de Revista C-tin. TANASE 08.12.2009

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopEchipa Artisti, Actori la TRCT

iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTO Spectacole

TRCT Evenimente
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media