(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 12.07.2019 - Incepe Stagiunea Estivala a Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, proiect sustinut de Catena
 10.06.2019 - Si iata c-au trecut 80 de ani - Spectacol Aniversar Alexandru Arsinel
 04.06.2019 - Maestrul Alexandru Arsinel implineste azi 80 de ani. Articole si emisiuni dedicate artistului apreciat de generatii de romani!
 01.06.2019 - Alexandru_Lulescu ,nascut de Ziua Copilului, cel mai longeviv umorist, a fost sarbatorit, de colegii lui, la Teatrul de Revista
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C.Tanase` pe harta Festivalului International de Teatru B-FIT IN THE STREET  
2.Alexandru_Arsinel 80 de ani de viata Spectacol aniversar FOTO  
3.TEATRUL de REVISTA `C-tin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
4.Ziua_Mondiala a Teatrului, initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
5.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment CSMB 2019  
7.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
8.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
9.GALERIE VIDEO  
10.GALERIE FOTO SPECTACOLE  
11.TRCT PARTENERI  
12.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
13.ISTORIC ARHIVA DE AUR  
14.Alexandru_Arsinel Articole in Presa 2013-2019  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Artisti Invitati in Spectacole  
4.Echipa Ansamblului de Balet  
5.Echipa Regizori, Scenografi  
6.Echipa Orchestrei TRCT  
7.Echipa TRCT Biografii, CV  
..continua..

Contact Webmaster
     


Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel, Diploma IN HONORIS, la Centrul Cultural Gabroveni 19.09.2014


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


STELA POPESCU și ALEXANDRU ARȘINEL,
premiați cu Diploma IN HONORIS,
cu ocazia redeschiderii și a inaugurării HANULUI GABROVENI,
cel mai nou centru cultural - artistic al Bucureștilor
19.09.2014

În cadrul manifestării au participat Primarul General al Capitalei, Sorin cu, premierul Victor Ponta, dar și oameni de cultură, academicieni, profesori, ambasadori, reprezentanți ai Corpului Diplomatic, personalitati publice ale vieții cultural-artistice si politice.  Edilul-sef a acordat Diplome IN HONORIS unor personalitati care, prin activitatea lor, au promovat valorile românești în țară și în întreaga lume, printre care s-au numărat: Stela Popescu și Alexandru Arșinel, aflați mereu pe podiumul de premiere pentru activitatea lor, dar și în top-urile clasamentelor ”Cei mai iubiți români” sau ”Cei mai de încredere români”, Ioan Holender, care a primit Cheia Oraşului pentru organizarea Festivalului “George Enescu”, Ion Caramitru, pentru contribuţia la revitalizarea Teatrului Naţional, academicianul Constantin Bălaceanu Stolnici, pentru întreaga sa activitate academică, Emil Hurezeanu, medicii care au supraviețuit accidentului aviatic din Apuseni - Radu Zamfir, Valentin Calu și Cătălin Pivniceru, pentru devotamentul dovedit în salvarea vieţilor omeneşti, dar vedete de Televiziune, precum Andi Moisescu, Iuliana Tudor sau Teo Trandafir ș.a. 

Odată cu inaugurarea Hanului Gabroveni a avut loc și deschiderea oficială a Zilelor Bucureștiului. "Va invit cu drag să sărbătorim împreună 555 de ani de atestare documentară a orașului nostru. V-am pregătit surprize frumoase la Piața Constituției, în parcul Cișmigiu, la Piața Universității și în Centrul Istoric. Îndemnul meu este să iubim orașul în care am ales să trăim! ", a spus Sorin Oprescu. 

Hanul Gabroveni, monument istoric din clasa A, va fi deschis, sâmbătă şi duminică, pentru publicul larg între orele 10.00 şi 20.00.

"Îi invit pe bucureşteni, şi nu numai, să viziteze Hanul Gabroveni în zilele în care îşi va deschide porţile pentru public, respectiv pe 20 şi 21 septembrie. Şi îi aşteptăm la expoziţiile, concertele, spectacolele care vor avea loc aici, de acum înainte", a mai spus primarul general, care a declarat deschise, cu acest prilej, Zilele Bucureştiului, în care vor fi sărbătoriţi 555 de ani de atestare documentară a Capitalei.

Despre Zilele Bucureştiului, edilul a spus că municipalitatea a pregătit "o serie întreagă de evenimente artistice, culturale" care sunt dedicate locuitorilor Capitalei. "Şi pentru că vreau să preîntâmpin întrebările, am împărţit banii alocaţi pentru această sărbătoare şi am ajuns la 'fabuloasa' sumă de 2,5 lei pe cap de bucureştean. Cred că merită mai mult bucureştenii în sărbătorirea zilelor acestui oraş", a adăugat el.
Oprescu a mai spus că, în prezent, alte cinci monumente importante ale Capitalei se află în restaurare, acestea fiind Arcul de Triumf, Casa Cesianu, Muzeul "Nicolae Minovici", Observatorul Astronomic şi sediul tradiţional al Primăriei Municipiului Bucureşti.
La rândul său, premierul Victor Ponta l-a felicitat pe primarul general "pentru că reuşeşte proiecte" şi a dat asigurări că va continua tot ceea ce ţine de colaborarea dintre Guvern şi Primăria Capitalei, respectiv primăriile de sector.

"Am constatat că, atunci când muncim împreună, avem mai mult spor, iar atunci când ne certăm, pierde toată lumea. Cred că Bucureştiul, înainte de mandatul actual al domnului primar Oprescu, a văzut multe războaie politice şi nu s-a construit nimic", a mai spus Ponta, care, pe de altă parte, s-a declarat convins că evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului "vor atrage foarte mulţi bucureşteni şi numai, şi foarte mulţi turişti".

La festivitatea de inaugurare au participat şi personalităţi din diferite domenii, între care Ioan Holender, Ion Caramitru, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Florina Cercel, Luminiţa Gheorghiu, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, dr. Valentin Calu şi dr. Radu Zamfir, precum şi reprezentanţi ai unor ambasade de la Bucureşti.
DETALII SPECTACOLE -CLICK PE DISTRIBUTIE, APOI PE NUMELE ARTISTILOR PENTRU MAI MULTE FOTO CU FIECARE DINTRE EI

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

Parteneri

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente


Imagine
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopALEXANDRU_ARSINEL Spectacole FOTO, INTERVIURI

iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTO Spectacole

TRCT Evenimente

TRCT Spectacole Program Repertoriu
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media