(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!


TRCT CENTRUL DE PRESA MEDIA
Nume Pct
1.TEATRUL de REVISTA `Constantin Tanase` Bucuresti in premiera la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
2.Ziua_Mondiala a Teatrului, instituita de ITI- 27.03.1961  
3.Alexandru_Arsinel premiat la Gala Premiilor UARF -Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film Romania 2019  
4.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
5.Nepotii lui Tanase fac zilele frumoase! Cronica de Teatru la Revista Teatrala Radio  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE la TRCT 28.01.2019  
7.Vasile_Muraru si Valentina Fatu Invitati la Teo Show 23.01.2019  
8.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
9.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat de Presa  
10.Galerie Foto la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
11.Galerie Video la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
12.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
13.TRCT PREMII, DISTINCTII  
14.Ziua_Mondiala a Cartii- Congresul General UNESCO 23.04.  
15.Istoric Arhiva de Aur Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  
16.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
17.Ziua_Mondiala a Presei Libere, proclamata de Adunarea Generala a ONU 20.04.!  
18.Vasile_Muraru si Teatrul de Revista C-tin.Tanase Articole in Presa  
19.Teatrul de revista `C-tin. Tanase te invita sa castigi o invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
20.Distributie Spectacole la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori, Solisti TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Ansamblul Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati la TRCT SPECTACOLE FOTO  
..continua..

Contact Webmaster
       Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel, Diploma IN HONORIS, la Centrul Cultural Gabroveni 19.09.2014


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


STELA POPESCU și ALEXANDRU ARȘINEL,
premiați cu Diploma IN HONORIS,
cu ocazia redeschiderii și a inaugurării HANULUI GABROVENI,
cel mai nou centru cultural - artistic al Bucureștilor
19.09.2014

În cadrul manifestării au participat Primarul General al Capitalei, Sorin cu, premierul Victor Ponta, dar și oameni de cultură, academicieni, profesori, ambasadori, reprezentanți ai Corpului Diplomatic, personalitati publice ale vieții cultural-artistice si politice.  Edilul-sef a acordat Diplome IN HONORIS unor personalitati care, prin activitatea lor, au promovat valorile românești în țară și în întreaga lume, printre care s-au numărat: Stela Popescu și Alexandru Arșinel, aflați mereu pe podiumul de premiere pentru activitatea lor, dar și în top-urile clasamentelor ”Cei mai iubiți români” sau ”Cei mai de încredere români”, Ioan Holender, care a primit Cheia Oraşului pentru organizarea Festivalului “George Enescu”, Ion Caramitru, pentru contribuţia la revitalizarea Teatrului Naţional, academicianul Constantin Bălaceanu Stolnici, pentru întreaga sa activitate academică, Emil Hurezeanu, medicii care au supraviețuit accidentului aviatic din Apuseni - Radu Zamfir, Valentin Calu și Cătălin Pivniceru, pentru devotamentul dovedit în salvarea vieţilor omeneşti, dar vedete de Televiziune, precum Andi Moisescu, Iuliana Tudor sau Teo Trandafir ș.a. 

Odată cu inaugurarea Hanului Gabroveni a avut loc și deschiderea oficială a Zilelor Bucureștiului. "Va invit cu drag să sărbătorim împreună 555 de ani de atestare documentară a orașului nostru. V-am pregătit surprize frumoase la Piața Constituției, în parcul Cișmigiu, la Piața Universității și în Centrul Istoric. Îndemnul meu este să iubim orașul în care am ales să trăim! ", a spus Sorin Oprescu. 

Hanul Gabroveni, monument istoric din clasa A, va fi deschis, sâmbătă şi duminică, pentru publicul larg între orele 10.00 şi 20.00.

"Îi invit pe bucureşteni, şi nu numai, să viziteze Hanul Gabroveni în zilele în care îşi va deschide porţile pentru public, respectiv pe 20 şi 21 septembrie. Şi îi aşteptăm la expoziţiile, concertele, spectacolele care vor avea loc aici, de acum înainte", a mai spus primarul general, care a declarat deschise, cu acest prilej, Zilele Bucureştiului, în care vor fi sărbătoriţi 555 de ani de atestare documentară a Capitalei.

Despre Zilele Bucureştiului, edilul a spus că municipalitatea a pregătit "o serie întreagă de evenimente artistice, culturale" care sunt dedicate locuitorilor Capitalei. "Şi pentru că vreau să preîntâmpin întrebările, am împărţit banii alocaţi pentru această sărbătoare şi am ajuns la 'fabuloasa' sumă de 2,5 lei pe cap de bucureştean. Cred că merită mai mult bucureştenii în sărbătorirea zilelor acestui oraş", a adăugat el.
Oprescu a mai spus că, în prezent, alte cinci monumente importante ale Capitalei se află în restaurare, acestea fiind Arcul de Triumf, Casa Cesianu, Muzeul "Nicolae Minovici", Observatorul Astronomic şi sediul tradiţional al Primăriei Municipiului Bucureşti.
La rândul său, premierul Victor Ponta l-a felicitat pe primarul general "pentru că reuşeşte proiecte" şi a dat asigurări că va continua tot ceea ce ţine de colaborarea dintre Guvern şi Primăria Capitalei, respectiv primăriile de sector.

"Am constatat că, atunci când muncim împreună, avem mai mult spor, iar atunci când ne certăm, pierde toată lumea. Cred că Bucureştiul, înainte de mandatul actual al domnului primar Oprescu, a văzut multe războaie politice şi nu s-a construit nimic", a mai spus Ponta, care, pe de altă parte, s-a declarat convins că evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului "vor atrage foarte mulţi bucureşteni şi numai, şi foarte mulţi turişti".

La festivitatea de inaugurare au participat şi personalităţi din diferite domenii, între care Ioan Holender, Ion Caramitru, Constantin Bălăceanu-Stolnici, Florina Cercel, Luminiţa Gheorghiu, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, dr. Valentin Calu şi dr. Radu Zamfir, precum şi reprezentanţi ai unor ambasade de la Bucureşti.
DETALII SPECTACOLE -CLICK PE DISTRIBUTIE, APOI PE NUMELE ARTISTILOR PENTRU MAI MULTE FOTO CU FIECARE DINTRE EI

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

Parteneri

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente


Imagine
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, premiati cu Diploma IN HONORIS, la inaugurarea noului Centru Cultural HANUL GABROVENI 19.09. 2014.Evenimente

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopALEXANDRU_ARSINEL Spectacole FOTO, INTERVIURI

iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTOGRAFII Spectacole

Spectacole Program Repertoriu

TRCT Evenimente
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media