(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel, `O pereche fara pereche` lansare Bookfest 2015

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Lansare carte
”Stela Popescu și Alexandru Arșinel.
O pereche fãrã pereche”

de Aurel Storin, lansatã cu succes la Bookfest 2015, in prezența celor doi mari actori !
23.05.2015
Cea de-a X-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest 2015 a gãzduit o lansare - eveniment, prilejuitã de apariția cãrţii ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fãrã pereche” de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier și fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase”.

Au fost prezenți alãturi de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase”, in frunte cu Directorul Artistic, binecunoscutul actor Vasile Muraru, personalitãți cultural-artistice, din showbiz, admiratori, fani, oameni care și-au dorit o carte-document pe care trebuie sã o aveți, sã o citiți și sã o pãstrați la loc de cinste și cu sfințenie In bibliotecã!

Aceasta este o carte despre doi mari actori romani care au jucat separat și Impreunã și care, tot separat și Impreunã, au dobandit o glorie fãrã egal."
Incepand cu teatrul și cu filmul, cu televiziunea și cu radio-ul, continuand cu gloria naționalã, internaționalã, dar și cea bucureșteanã a trecerii pe scena grãdinii „Boema”, pe scena sãlii din Calea Victoriei nr. 174, temporar pe scena Sãlii Rapsodia de pe Lipscani nr. 53 sau cu aceea a rãmanerii pe scenele sãlii Savoy (Calea Victoriei nr. 33) și pe cea a Teatrului de Varã ”Herãstrãu” ale Teatrului de Revistã „Constantin Tãnase”.
Sigur cã nu aceste scene celebre le-au creat pe cele douã vedete. Ele sunt și ar fi fost oricum! "
(AUREL STORIN, autor)

Aurel Storin a scris aceastã carte despre cuplul de aur al teatrului romanesc de Revistã, un alt reper cultural de succes al editurii ALL. Un proiect care urmeazã firesc excelentelor cãrți dedicate actorului Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de Revistã ”Constantin Tãnase” :
autobiografia ”De la Dolhasca pe Calea Victoriei”
și cartea ”Si a fost mana lui Dumnezeu”, dedicatã de marele actor slujitorilor, demnilor reprezentanți ai Școlii Romanești de Medicinã.

Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fara pereche este o carte despre cuplul de actori care aniverseazã 37 de ani de carierã. Impreunã! Pentru cã…separat, au depãșit 55 de ani de carierã strãlucitã și strãlucitoare.

Este o carte – document despre cuplul STELA POPESCU -ALEXANDRU ARȘINEL care debuta oficial In 1978 și, la succesul cãruia au contribuit in timp, așa cum scria Aurel Storin și ”scriitorul și textierul Mihai Maximilian, compozitorul Vasile Veselovski, regizorul Bițu Fãlticineanu, publicul spectator și, nu in ultimul rand Grãdina Boema aflatã in inima Bucureștilor și care, timp de un deceniu, panã in 1989 a fost o veritabilã baricadã artisticã de luptã in peisajul anti-putere al acelor vremuri”.
(Aurel Storin, autor)

STELA POPESCU și ALEXANDRU ARȘINEL sunt demni reprezentanți ai REVISTEI romanești, un gen unic in lume, ai Teatrului de revistã care se apropie cu pași repezi de aniversarea a 150 de ani, dar, mai presus de toate sunt CEI MAI IUBIȚI ROMANI șI CEI MAI DE INCREDERE ROMANI, titluri de onoare care le-au fost date, de fapt dãruite necondiționat, in repetate randuri marele public de aici și de pretutindeni. Și, nu credem cã poate ii poate caracteriza mai bine pe cei doi mari actori decat douã dintre titlurile capitolelor dedicate lor: ”Stela-i Stela” și ”Nat King Arșinel”…

„Stela Popescu caștigã. Ea și-a caștigat, in primul rand, dreptul de a fi o actrițã de succes. Ea nu poartã numai norocul de a fi posesoarea unui talent extraordinar; ea și-a construit cariera prin efortul de a face fațã talentului sãu, prin inteligența de a fi la timp, exact acolo unde trebuie sã fie...” - scria Aurel Storin care nota in aceeași manierã și despre partenerul sãu de scenã : „Pentru mine, Arșinel este « The King ». Il privesc, uneori, cum acoperã și timpul, și spațiul, și sufletul spectatorului și ii admir dorința sincerã, netrucatã, de a fi peste tot. El crede in publicul lui, și in familia lui, și in meseria lui.” - Aurel Storin.

Sambãtã, 23 mai 2015, ora 14.00, la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2015 vã invitãm la o lansare - eveniment, prilejuitã de apariția cãrţii: ”Stela Popescu și Alexandru Arșinel. O pereche fãrã pereche”, de Aurel Storin.

Vor fi prezenți alãturi de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, artiștii Teatrului de Revistã Constantin Tãnase, personalitãți cultural-artistice, din showbiz ș.a.
Evenimentul va avea loc la Scena Arena (pavilion C1) și va fi moderat de Oana Georgescu, PR&Secretar Literar Artistic Teatrul de Revistã „Constantin Tãnase”.
Aurel Storin dedicã aceastã carte unui cuplu de aur al Teatrului romanesc de Revistã.

Informaţii de contact:
Ana Maria Androne, Marketing&PR Manager Editurile ALL
Mobil: 0731 700 235; email: ana.androne@all.ro
Oana GEORGESCU, Secretar Literar&PR Teatrul de Revistã "Constantin Tãnase",
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com sau oanageorgescu2017@gmail.com

Cartea poate fi comandata online pe http://www.all.ro/carte/stela-popescu-si-alexandru-arsinel-o-pereche-fara-pereche.html

CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTO  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

  • Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin


Imagine
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin
Stela Popescu si Alexandru Arsinel, o pereche fara pereche, carte aparuta la Editura All, autor Aurel Storin

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020