(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Stela_Popescu si Maria Ciobanu `Regina si Ciocarlia 50 de ani de teatru, muzica si film` la Sala Palatului 20.11.2011


Bilete spectacoleSTELA POPESCU SI MARIA CIOBANU - 50 DE ANI DE TEATRU, MUZICA SI FILM

de Cristina Mitrea

Evenimentul `Regina si Ciocarlia - 50 de ani de teatru, muzica si film` se va desfasura la Sala Palatului duminica, 20 noiembrie 2011 de la ora 19.00.


In pleiada artistilor romani de mare valoare, numele Stelei Popescu si al Mariei Ciobanu au devenit sinonime cu superlativul, astfel ca orice alaturare de termeni care sa le caracterizeze devine redundanta. Pretuirea si dragostea pe care le-o poarta romanii le-au adus supranumele de `Regina Teatrului de Revista`, respectiv `Ciocarlia cantecului popular`.

Talentul, frumusetea, sufletul curat si cald au facut ca Stela Popescu si Maria Ciobanu sa fie iubite, respectate si apreciate in egala masura de fani si de colegii de breasla. Le vor sarbatori si omagia in spectacolul-eveniment de la Sala Palatului: Alexandru Arsinel, Florin Piersic, Corina Chiriac, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Draga Olteanu Matei, Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Gabriel Dorobantu, Steliana Sima, Mariana Ionescu Capitanescu, Anca Turcasiu, Gelu Voicu, Annes. Artistii vor fi acompaniati de Orchestra Ansamblului Folcloric `Maria Tanase`, dirijor Nicu Cretu.

Stela Popescu si Maria Ciobanu, doua artiste care au depasit bariera celor 50 de ani de cariera, sarbatoresc impreuna aceasta trecere pe 20 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului, printr-un spectacolla care vor participa diversi artisti invitati, atat din generatia dumnealor, cat si mai tineri.

`Spectacolul merita vazut, pentru ca atrage un public de varste diferite`, ne-a asigurat Stela Popescu, prezenta pe 15 noiembrie la conferinta de presa dedicata evenimentului, adaugand ca, pe langa artistii consacrati care vor urca pe scena duminica alaturi de dumneaei - precum Florin Piersic, Alexandru Arsinel, Corina Chiriac si altii -, se vor afla si tineri plini de talent precum Gelu Voicu sau Annes.

Maria Ciobanu nu a putut fi prezenta la conferinta, pentru ca avea obligatii de natura muzicala in alta parte, insaStela Popescu a vorbit foarte frumos despre dumneaei, comparandu-i talentul cu cel al Mariei Lataretu si subliniind ca o considera una dintre putinele cantarete de muzica populara care si-a pastrat autenticitatea si demnitatea, intr-o mare de asa-zisi artisti populari care nu au nimic de spus.

Raspunzand la intrebarile jurnalistilor prezenti, Stela Popescu (daca n-ati vazut-o de aproape, trebuie sa stiti ca e o doamna energica, vesela si carismatica, a carei prezenta nu te lasa indiferent) a vorbit despre teatrul de revista, care este amenintat in zilele noastre de lipsa textierilor talentati, despre spectacolele de dinainte de `89, vanate de cenzura, dar savuroase si iubite de public, care se inghesuia sa le vada si mii de bilete se vindeau cat ai clipi si despre secretele longevitatii artistice (putere individuala, putere de adaptabilitate si pasiune pentru profesie), exprimandu-si regretul ca unii dintre marii artisti din trecut au ramas cumva deoparte pentru ca n-au putut sa tina pasul cu timpurile.

Atunci nu puteai ajunge pe un afis daca nu aveai o anumita valoare[. . . ] Acum, ce se vinde la televizor nu se da pe bani, la televizor se apare gratis, ii numeri pe degete pe cei care din cand in cand mai sunt platiti. . . Sigur ca sticla cere fete frumoase si tinere, e adevarat, sticla are nevoie de tinerete si de frumusete, dar daca ea e dublata si de valoare, atunci chestia asta se plateste. Mie mi se pare ca s-au confundat notiunile, asta cu `vedeta` e cu totul altceva decat ar trebui sa fie. Astazi, unui artist adevarat nici nu-i mai face placere sa-i spui `maestre`, pentru ca e o amestecatura, asa, toti sunt vedete, toti sunt maestri. . .

In plus, Stela Popescu a luat in discutie si conditia artistului in Romania, declarand ca din actorie nu se castiga mult si ca aparitia in spoturi publicitare, blamata uneori de publicul care vine la teatru, este dictata de ratiuni financiare. Referindu-se la faptul ca actorii in varsta inca vor sa joace, a adaugat ca atata vreme cat publicul ii solicita si cat pe ei ii vor tine `balamalele`, nu au de ce sa iasa la pensie, chiar daca sunt voci care ii trimit acasa ca sa lase locul unora mai tineri.

Artista nu a dorit sa dezvaluie din surprizele spectacolului care va avea loc duminica 20 noiembrie, insa a marturisit ca acestea vor exista cu siguranta si, daca sunteti decisi sa mergeti, gasiti bilete la Sala Palatului, Teatrul de Opereta, Metrou Unirii 1 si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro, www.blt.ro.
http://www.4arte.ro/2011/10/15/stela-popescu-si-maria-ciobanu-50-de-ani-de-teatru-muzica-si-film/
>>VIDEO PROTV - LA MARUTA<<< VIZIBIL SI PE MOBIL


http://lamaruta.protv.ro/sezon-1/video/stela-popescu-a-fost-apreciata-peste-tot-in-lume.html
DETALII SPECTACOLE CLICK PE SECTIUNEA DORITA

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

  • STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)

  • STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)

  • STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)


Imagine
STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)
STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)
STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)
STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)
STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)
STELA POPESCU 50 ANI CARIERA INVITATA LA MARUTA (PROTV)

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020