(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Taifasuri.ro: Stela Popescu Editorial Prilej de de gandire asupra conditiei artistilor 2013

Taifasuri.ro: Stela Popescu Editorial
09.10.2013

Întâmplarea asta nefericitã cu operaţia lui Arşinel a fost prilej de tristeţe, îngrijorare şi, dacã vreţi, de gândire asupra condiţiei noastre, a artiştilor. La bine suntem priviţi cu ochi surâzãtori, cu zâmbet larg deschis, însoţit de vorbe mângâietoare. Noi ne simţim atunci folositori, apreciaţi, iubiţi. Nu aplauzele în sine constituie marea noastrã fericire, ci privirea aceea caldã pe care ţi-o adreseazã omul de pe stradã care vrea sã-ţi dovedeascã astfel cã te aprobã. Asta te face sã mergi mai departe cu încredere, cu sentimentul datoriei împlinite.

Fiecare om îşi dã aportul la drumul mai departe al societãţii, indiferent de profesie. Unii poartã pe umeri responsabilitãţi mai mari, alţii mai mici, dar toţi împreunã visãm la o viaţã mai frumoasã. Se spune cã noi, românii, nu ne apreciem valorile, cã trebuie sã mori ca sã fii apreciat. Dar, din pãcate, tu atunci nu mai cunoşti bucuria recunoaşterii. Și se întâmplã aceasta chiar cu personalitãţi remarcabile. Eu m-am obişnuit cu asta. Sigur cã mã gândesc la noi, actorii, cãci mi-e mai aproape lumea aceasta. Cine ştie cât timp ai petrecut în picioare în frig, în praf, pe o scenã care nu a fost încãlzitã, câte nopţi albe ai petrecut încercând sã pãtrunzi în sensul vorbelor ce tocmai trebuie sã le memorezi. Cum sã ajungi în sufletul celor din salã, sperând sã le creezi momente de bucurie şi de înţelegere a faptelor care-i înconjoarã.

Eu şi cu partenerul meu Alexandru Arşinel am strãbãtut ţara în lung şi-n lat, în condiţii destul de grele. Sigur, gurile rele ar putea spune cã nu-i mare lucru ce facem. Dar sunt şi oameni care i-au mulţumit cu lacrimi în ochi pentru clipele de speranţã pe care le-am dãruit la Grãdina Boema în spectacolele semnate de Mihai Maximilian. Nu vã mai amintesc despre toate bolile ce nu ne-au ocolit pe niciunul dintre noi, cãci nu degeaba au plecat la Cer atâţia artişti de neînlocuit. Un om de talent, de orice profesie, reprezintã esenţa acestui neam, cãci, aşa cum vã spuneam, fiecare dintre noi face sã meargã mai departe societatea româneascã. Fiecare dintre noi meritã respectul semenilor sãi. Am simţit în suflet o mare tristeţe nu numai eu, ci toţi cei care şi-au dãruit viaţa, cu credinţã, pe scenã. Am ales câteva poze în care sunt alãturi de câţiva actori care şi-au încredinţat viaţa în mâinile dumneavoastrã.

Vezi articol >>
Sursa: www.taifasuri.ro


  • Stela Popescu Editorial `Ingratitudine` in Revista Taifasuri 09.10.2013.Media

  • Stela Popescu Editorial `Ingratitudine` in Revista Taifasuri 09.10.2013.Media

  • Stela Popescu Editorial `Ingratitudine` in Revista Taifasuri 09.10.2013.Media


Imagine
Stela Popescu Editorial `Ingratitudine` in Revista Taifasuri 09.10.2013.Media
Stela Popescu Editorial `Ingratitudine` in Revista Taifasuri 09.10.2013.Media

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020