(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Turnee Rep. Moldova `Stelele Revistei` la Sala Mare a Palatului Culturii Chisinau 2009

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
STELELE REVISTEI

In periaoda 26-29 noiembrie 2009, trupa Teatrului de Revistă `CONSTANTIN TANASE` s-a aflat în turneu în Rep. Moldova cu spectacolul `STELELE REVISTEI`

Un turneu devenit deja tradiţional care a început în urmă cu trei ani în cadrul Programului `ROMÂNI PENTRU ROMÂNI` iniţiat si organizat impreuna cu Primaria Municipiului Bucuresti.

Sala Mare a Palatului Culturii din Chişinău a fost plină până al refuz cu spectatorii care i-au aplaudat în picioare pe Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Valentina Fătu, Adrian Enache sau Mirela Boureanu-Vaida.

* * * * * * * * * * * * * * * *
RETETA unui SUCCES anuntat si garantat in 2008!

Teatrul de Revist㠄Constantin Tănase” , din Spania, Germania si Italia în Timisoara via Chisinău, Rep.Moldova

„STELE REVISTEI” la Teatrul National de Operă si Balet din Chisinău

Alexandru Arsinel, Adrian Enache si Tamara Buciuceanu-Botez,
Cristina Stamate si Adriana Trandafir, Nae Lăzărescu si Vasile Muraru si toti ceilalti artisti au ridicat sala în picioare

La începutul lunii decembrie, Teatrul National de Operă si Balet din Chisinău a fost gazda unuia dintre cele mai asteptate evenimente culturale ale sfârsitului de an – spectacolul „STELE REVISTEI” cu Alexandru Arsinel, Tamara Buciuceanu-Botez (invitată de onoare a trupei Teatrului de Revist㠄Constantin Tănase”), Nae Lazarescu si Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Alexandru Lulescu, Mirela Boureanu, Alin Gherghisan, Miruna Birău, Cristian Simion, Nae Alexandru, Raluca Guslicov, Anamaria Donosă, DUO Acrobatic Lascu si Ansamblul de Balet (coregraf Cornel Popovici).
Acest spectacol a fost organizat si cu sprijinul Ambasadei României în Republica Moldova, reprezentată printre alti oficiali, de consulul Ion Nuică si de Ioan Gabriel Gaborean, Ministru Consilier.

Succesul a fost urias, iar cei peste 1.500 de spectatori i-au aplaudat pe artistii români minute-n sir, ridicati în picioare. Toti au rememorat succesul de care se bucură în fiecare an la Chisinău artistii Teatrului de Revist㠄Constantin Tănase”, pentru care biletele (deloc ieftine) se vând si s-au vandut cu mai multe săptămâni înainte. Asa cum s-a întâmplat in acest an, când, de fiecare dată s-a jucat cu casa închisă, cu ocazia turneelor din Italia, Germania, Spania si la Timisoara unde s-au jucat pe scena Operei Nationale două reprezentatii ale spectacolului „STELELE REVISTEI” din distributia căruia a făcut parte si Stela Popescu. In Spania, la Valencia si Castellon s-a jucat “OLE, TĂNASE!” în cadrul Proiectului-Program “Români pentru Români” initiat de Primăria Municipiului Bucuresti.

„Proiectul s-a bucurat de un succes urias. Anul acesta am mai jucat la Roma, Milano, Alessandria, Torino, Madrid si Nurenberg, marcand incheierea acestui proiect la Chisinau. Spectacolul „STELELE REVISTEI” a cărui retetă de succes este deja cunoscută este un veritabil cocktail alcătuit din cele mai bune momente artistice ale spectacolelor stagiunii 2008 – 2009 a Teatrul de Revistă. Si sunt aproape trei ore de muzică, dans, umor de cea mai bună calitate si bună dispozitie” – a tinut să mentioneze actorul Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revist㠄Constantin Tănase”.

La proiectele, premierele (spectacolul “Idolii Femeilor” este incontestabilul succes de casă al acestei stagiuni) si spectacolele stagiunii 2008 – 2009 (Bufonii Regelui, Omul care a vazut moartea, Pofta buna la Tanase, Dai un ban, dar face, OK, Melody, Mama Boema, Nevestele Vesele, Razbunarea Panterei Roz) s-a adaugat sirul de turnee efectuate în acest an în tară si în străinătate.
Turneul de la Chisinău a fost programat special în perioada în care Sala RAPSODIA a găzduit Festivalul Concurs de Interpretare „AURELIAN ANDREESCU”.

Celebrul cuplu Stela Popescu - Alexandru Arsinel care a împlinit 30 de ani de carieră este nominalizat din nou de către Trustul REALITATEA la Premiile “ZECE pentru ROMANIA” – “Cei mai iubiti actori”, după ce anul trecut Alexandru Arsinel a câstigat detasat, învingându-l pe Florin Piersic.

Una dintre cele mai asteptate premiere ale stagiunii 2009 va fi spectacolul “Aplauze, Aplauze” dedicat celor 30 de carieră a cuplului Stela Popescu – Alexandru Arsinel, spectacol la care au inceput deja repetitiile sub bagheta regizorului Bitu Falticineanu.

"Va fi un spectacol - remember, cu texte pe care noi le-am spus si jucat de-a lungul anilor" - a declarat Alexandru Arsinel.

"Vom readuce ceva din parfumul de alta data a Grădinii Boema si vom incerca sa ne prezentam la nivelul si pretentiile unui public care ne-a iubit, ne iubeste si care ne doreste aproape si de-acum incolo".
Oana GEORGESCU, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com

  • Turnee Rep. Moldova `Stelele Revistei` la Sala Mare a Palatului Culturii Chisinau 26.11.2009

  • Turnee Rep. Moldova `Stelele Revistei` la Sala Mare a Palatului Culturii Chisinau 26.11.2009

  • Turnee Rep. Moldova `Stelele Revistei` la Sala Mare a Palatului Culturii Chisinau 26.11.2009


Imagine
Turnee Rep. Moldova `Stelele Revistei` la Sala Mare a Palatului Culturii Chisinau 26.11.2009
Turnee Rep. Moldova `Stelele Revistei` la Sala Mare a Palatului Culturii Chisinau 26.11.2009

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020