(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

VIDEO Alexandru Arsinel a primit o stea pe Aleea Celebritatilor

Teatrul de Revistã "Constantin Tãnase" Bucuresti, Calea Victoriei nr.33

Stele pe Aleea Celebritatilor -VIDEO -
Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu


Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului, iar regretatului Sergiu Nicolaescu i s-a oferit o stea, in memoriam. Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Teatrul Metropolis (director George Ivascu) si Cocor, Proiectul Aleea Celebritatilor fiind reluat la initiativa Primarului General al Municipiului Bucuresti, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu.

Laudatio pentru marii artisti romani
Actorul Vasile Muraru, Director Artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase, Prof. Univ. Dr. Laurentiu Damian, presedinte UCIN si Presedinte Senat UNATC si actorul Vladimir Gaitan au fost aceia care au rostit laudatio pentru cei trei laureati.

Prin prezenta dumneavoastra, apreciati gestul acesta superb care vine la initiativa teatrului Metropolis si a domnului primar. Ii multumim domnului primar pentru tot ce a facut pentru Teatrul Constantin Tanase, in numele teatrului, dar si al unuia din cei ce va primi astazi o stea aici, Alexandru Arsinel - a spus actorul Vasile Muraru.

Va multumesc pentru inaintarea la grad . In sfarsit imi primesc si eu steaua. In sfarsit am fost deconspirat, nu voi mai lucra sub acoperire. Aceasta stea reprezinta rasplata unei munci de peste 50 de ani, nu doar a mea, ci si a colegilor mei care contribuie la succesele mele si la trainicia acestui gen de teatru, a Teatrului de Revista Constantin Tanase. Ii multumesc lui George Ivascu, pentru Teatrul Metropolis, nu pentru stea. Va multumesc dumneavoastra, (…) celor care ne acordati aceste grade. Sa va dea Dumnezeu sanatate!.– a replicat Alexandru Arsinel, director al Teatrului de Revista Constantin Tanase.

Primarul Capitalei i-a multumit acestuia pentru prestatia sa artistica de-a lungul timpului:
Maestre, dumneavoastra vreau sa intelegeti ca, inca o data astazi, se exprima respectul comunitatii pentru tot ce ati facut. Va iubim si va respectam, maestre, sa ne traiti.

Aduc salutul meu si salutul cineastilor pentru un mare actor, un actor cu 55 de ani de activitate, 55 de ani de transfigurare in roluri de teatru si roluri de film. Dichiseanu a facut 60 de filme de lungmetraj. A inceput ca un june prim si a imbatranit pe ecran in diverse ipostaze de bucurie, de extaz si tin sa spun ca este foarte grea transfigurarea. Pentru un actor este ingrozitor de greu sa devina, seara de seara, alt si alt personaj - a spus Prof. Univ. Dr. Laurentiu Damian in cuvantul sau dedicat actorului Ion Dichiseanu.

Sunt emotionat. Este o incarcatura emotionala mare. Am cochetat cu filmul, cu muzica. Este foarte greu sa vorbesc despre mine. Fiecare om are o steluta, are un destin. La mine a fost o stea norocoaa, foarte norocoasa. Am fost un rasfatat al teatrului si filmului. Am jucat roluri diferite si am tinut foarte mult la atitudinea actorului care se daruieste publicului. Doresc sa le multumesc celor care s-au gandit sa imi ofere steaua geamana - a spus Ion Dichiseanu.

Actorul Vladimir Gaitan a vorbit despre prietenia speciala si adevarata cu regretatul regizor Sergiu Nicolaescu:
Sa va vorbesc astazi despre Sergiu Nicolaescu mi se pare infinit mai greu decat sa strabat in galop nebun in armura regelui Sigismund Cheile salbatice ale Rasnovului, sub privirea necrutatoare a celui ce a fost marele regizor Sergiu Nicolaescu. Personalitate enigmatica asemuita de multe cu ori cu un urias aisberg, Sergiu Nicolaescu m-a onorat cu prietenia lui speciala, fara efuziuni gratuite, dar cu o dragoste adevarata, extinsa cu multa tandrete asupra familiei mele. Pe Sergiu Nicolaescu, ultraperfectionist, sever, profesionist de exceptie, l-a cunoscut intreaga suflare artistica a Romaniei si, de ce nu, a Europei, sa nu uitam filmele sale cu marii actori ai lumii.

https://www.sensotv.ro/lifestyle/Eveniment-6214/stele-pe-aleea-celebritatilor-
Realizator: Oana Georgescu
30.05.2015
  • VIDEO Alexandru Arsinela primit o stea pe Aleea Celebritatilor 2015

  • VIDEO Alexandru Arsinela primit o stea pe Aleea Celebritatilor 2015

  • VIDEO Alexandru Arsinela primit o stea pe Aleea Celebritatilor 2015


Imagine
VIDEO Alexandru Arsinela primit o stea pe Aleea Celebritatilor 2015
VIDEO Alexandru Arsinela primit o stea pe Aleea Celebritatilor 2015

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020