(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact            
 STIRI DIVERSE MEDIA
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!
 20.01.2019 - Nepotii lui Tanase Pe urmele tatalui: fetita de doi ani a Andreei Balan s-a cerut pe scena teatrului! (Libertatea.ro)


TRCT CENTRUL DE PRESA MEDIA
Nume Pct
1.Ziua_Mondiala a Teatrului, instituita de ITI- 27.03.1961  
2.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
3.Nepotii lui Tanase fac zilele frumoase! Cronica de Teatru la Revista Teatrala Radio  
4.Gala SENIORILOR de 5 STELE la TRCT 28.01.2019  
5.Vasile_Muraru si Valentina Fatu Invitati la Teo Show 23.01.2019  
6.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
7.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat de Presa  
8.Galerie Foto la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
9.Galerie Video la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
10.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `C-tin Tanase`  
11.TRCT PREMII, DISTINCTII  
12.Ziua_Mondiala a Cartii- Congresul General UNESCO 23.04.  
13.Istoric Arhiva de Aur Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  
14.TRCT Cronici, Recomandari, Testimoniale, Recenzii  
15.Ziua_Mondiala a Presei Libere, proclamata de Adunarea Generala a ONU 20.04.!  
16.Vasile_Muraru si Teatrul de Revista C-tin.Tanase Articole in Presa  
17.Teatrul de revista `C-tin. Tanase te invita sa castigi o invitatie cu RATB 16.12.2016 - 30.11.2018  
18.Distributie Spectacole la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
19.Alexandru_Arsinel si Teatrul de Revista C-tin.Tanase Articole in Presa 2013-2018  
20.Stela_Popescu (21.12.1935 - 23.11.2017) in Presa 2013-2017  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori, Solisti (Ziua Mondiala a Teatrului 27.03.)  
2.Echipa Solisti, Interpreti (Ziua Internationala a Muzicii 01.10.)  
3.Echipa Ansamblul Balet (Ziua Internationala a Dansului 29.04.)  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati la TRCT  
..continua..

Contact Webmaster
  Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator  

VIDEO Alexandru Arsinel a primit o stea pe Aleea Celebritatilor 30.05.2015


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr


Stele pe Aleea Celebritatilor -VIDEO -
Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu

Actorii Alexandru Arsinel si Ion Dichiseanu au primit pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului, iar regretatului Sergiu Nicolaescu i s-a oferit o stea, in memoriam. Evenimentul a fost organizat de Primaria Municipiului Bucuresti in parteneriat cu Teatrul Metropolis (director George Ivascu) si Cocor, Proiectul Aleea Celebritatilor fiind reluat la initiativa Primarului General al Municipiului Bucuresti, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu.

Laudatio pentru marii artisti romani
Actorul Vasile Muraru, Director Artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase, Prof. Univ. Dr. Laurentiu Damian, presedinte UCIN si Presedinte Senat UNATC si actorul Vladimir Gaitan au fost aceia care au rostit laudatio pentru cei trei laureati.

Prin prezenta dumneavoastra, apreciati gestul acesta superb care vine la initiativa teatrului Metropolis si a domnului primar. Ii multumim domnului primar pentru tot ce a facut pentru Teatrul Constantin Tanase, in numele teatrului, dar si al unuia din cei ce va primi astazi o stea aici, Alexandru Arsinel - a spus actorul Vasile Muraru.

Va multumesc pentru inaintarea la grad – a replicat marele actor, director al Teatrului de Revista Constantin Tanase. In sfarsit imi primesc si eu steaua. In sfarsit am fost deconspirat, nu voi mai lucra sub acoperire. Aceasta stea reprezinta rasplata unei munci de peste 50 de ani, nu doar a mea, ci si a colegilor mei care contribuie la succesele mele si la trainicia acestui gen de teatru, a Teatrului de Revista Constantin Tanase. Ii multumesc lui George Ivascu, pentru Teatrul Metropolis, nu pentru stea. Va multumesc dumneavoastra, (…) celor care ne acordati aceste grade. Sa va dea Dumnezeu sanatate!.

Primarul Capitalei i-a multumit acestuia pentru prestatia sa artistica de-a lungul timpului: Maestre, dumneavoastra vreau sa intelegeti ca, inca o data astazi, se exprima respectul comunitatii pentru tot ce ati facut. Va iubim si va respectam, maestre, sa ne traiti.

Aduc salutul meu si salutul cineastilor pentru un mare actor, un actor cu 55 de ani de activitate, 55 de ani de transfigurare in roluri de teatru si roluri de film. Dichiseanu a facut 60 de filme de lungmetraj. A inceput ca un june prim si a imbatranit pe ecran in diverse ipostaze de bucurie, de extaz si tin sa spun ca este foarte grea transfigurarea. Pentru un actor este ingrozitor de greu sa devina, seara de seara, alt si alt personaj - a spus Prof. Univ. Dr. Laurentiu Damian in cuvantul sau dedicat actorului Ion Dichiseanu.

Sunt emotionat. Este o incarcatura emotionala mare. Am cochetat cu filmul, cu muzica. Este foarte greu sa vorbesc despre mine. Fiecare om are o steluta, are un destin. La mine a fost o stea norocoaa, foarte norocoasa. Am fost un rasfatat al teatrului si filmului. Am jucat roluri diferite si am tinut foarte mult la atitudinea actorului care se daruieste publicului. Doresc sa le multumesc celor care s-au gandit sa imi ofere steaua geamana - a spus Ion Dichiseanu.

Actorul Vladimir Gaitan a vorbit despre prietenia speciala si adevarata cu regretatul regizor Sergiu Nicolaescu: Sa va vorbesc astazi despre Sergiu Nicolaescu mi se pare infinit mai greu decat sa strabat in galop nebun in armura regelui Sigismund Cheile salbatice ale Rasnovului, sub privirea necrutatoare a celui ce a fost marele regizor Sergiu Nicolaescu. Personalitate enigmatica asemuita de multe cu ori cu un urias aisberg, Sergiu Nicolaescu m-a onorat cu prietenia lui speciala, fara efuziuni gratuite, dar cu o dragoste adevarata, extinsa cu multa tandrete asupra familiei mele. Pe Sergiu Nicolaescu, ultraperfectionist, sever, profesionist de exceptie, l-a cunoscut intreaga suflare artistica a Romaniei si, de ce nu, a Europei, sa nu uitam filmele sale cu marii actori ai lumii.
>>>VIZIBIL SI PE MOBIL<<<

https://www.sensotv.ro/lifestyle/Eveniment-6214/stele-pe-aleea-celebritatilor-
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros
DETALII SPECTACOLE -CLICK PE DISTRIBUTIE PENTRU MAI MULTE FOTO CU FIECARE DINTRE ARTISTI:

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

  • VIDEO Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu au primit o stea pe Aleea Celebritatilor, sambata, 30.05. 2015.Premii

  • VIDEO Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu au primit o stea pe Aleea Celebritatilor, sambata, 30.05. 2015.Premii

  • VIDEO Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu au primit o stea pe Aleea Celebritatilor, sambata, 30.05. 2015.Premii


Imagine
VIDEO Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu au primit o stea pe Aleea Celebritatilor, sambata, 30.05. 2015.Premii
VIDEO Alexandru Arsinel, Ion Dichiseanu si Sergiu Nicolaescu au primit o stea pe Aleea Celebritatilor, sambata, 30.05. 2015.Premii

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina Subiect precedent   | Subiect urmator TopAlexandru_Arsinel a primit o stea pe Aleea Celebritatilor, in piata Timpului, Bucuresti FOTO 30.05.2015

Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta si Popularitate la Gala Celebritatile Anului 13.07. 2010.Premii

Spectacole Program Repertoriu

Stela_Popescu pe Walk of Fame /Aleea celebritatilor Bucuresti 14.12. 2011.Evenimente
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media