(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete
Harta site Contact     Instagram       
 STIRI DIVERSE MEDIA
 27.03.2019 - Actorii din lumea intreaga sarbatoresc Ziua Mondiala a Teatrului! La Multi Ani tuturor iubitorilor de Teatru si slujitorilor acestuia!
 02.03.2019 - Vasile_Muraru merge in fiecare primavara in Moldova, sa puna un martisor pe mormsntul fostului coleg de scena, Nae Lazarescu (Libertatea.ro)
 01.02.2019 - Valentina_Fatu Patrascu interviu: Se implinesc 5 ani de cand colaboreaza cu Vasile Muraru (Libertatea.ro)
 28.01.2019 - Nepotii lui Tanase, satira politica pentru oameni mari. Primul spectacol muzical romanesc de revista jucat de copii, la Teatrul Constantin Tanase (Libertatea.ro)
 26.01.2019 - Teatrul de Revista la Ateneul din Iasi `Ca la Tanase`, in compania indragitilor actori Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Valentina Fatu si Ana Maria Donosa!
 24.01.2019 - Nepotii lui Tanase `Revista` NU are varsta ! Cum a luat nastere acest spectacol? Video Interviu Antena1 Pitesti
 23.01.2019 - Valentina_Fatu si Vasile Muraru Invitati la Kanal D Teo Show: An nou, proiecte noi, voci noi!


TRCT CENTRUL DE PRESA MEDIA
Nume Pct
1.TEATRUL de REVISTA `Constantin Tanase` Bucuresti va invita la NOAPTEA MUZEELOR 2019  
2.Ziua_Mondiala a Teatrului, sarbatorita la initiativa Institutului International de Teatru din 1961  
3.Alexandru_Arsinel premiat la Gala Premiilor UARF -Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film Romania 2019  
4.Campania Nationala Uniter `Artistii pentru artisti` Spectacole si Ambasadori  
5.Nepotii lui Tanase fac zilele frumoase! Cronica de Teatru la Revista Teatrala Radio  
6.Gala SENIORILOR de 5 STELE, eveniment organizat de CSMB la TRCT in 2019  
7.Vasile_Muraru si Valentina Fatu Invitati la Teo Show in Studioul KANAL D  
8.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa 2015-2018  
9.Israel 2018 Succes al Teatrului de Revista `C-tin Tanase` Comunicat de Presa  
10.Galerie Foto la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
11.Galerie Video la Teatrul de Revista `Constantin Tanase`  
12.PARTENERI Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  
13.TRCT PREMII, DISTINCTII, DIPLOME  
14.Ziua_Mondiala a Cartii - 23 Aprilie (UNESCO)  
..continua..


TRCT ECHIPA ARTISTI
Nume Pct
1.Echipa Artisti, Actori la TRCT  
2.Echipa Solisti, Interpreti la TRCT  
3.Echipa Ansamblului de Balet TRCT  
4.Echipa Regizori, Scenografi  
5.Echipa Orchestrei TRCT  
6.Echipa TRCT Biografii, CV  
7.Artisti Invitati in Spectacole TRCT  
..continua..

Contact Webmaster
       Home/Prima pagina   | Subiect urmator  

iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTOGRAFII Spectacole


Bilete spectacole

Reddit
Digg It
Tumblr"A plecat, STELA! Şi lasă în urmă o imensă durere neamului românesc, familiei, prietenilor, mediului artistic şi nu în ultimul rând, mie! Când m-am referit la familie, m-am gândit şi la familia noastră, a actorilor de teatru, film şi televiziune şi mai ales a familiei noastre de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Stela, plecarea ta reprezintă o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum încolo nu ştiu cum îl vom umple... Mă simt singur pe scenă, fără tine, draga mea prietenă, după patru decenii în care am împărţit bucurii, lacrimi, fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului care nu te va uita niciodată.

Ai fost, eşti şi vei rămâne STEAUA noastră şi STEAUA Teatrului Românesc de Revistă. Începând de astăzi, o nouă STEA va străluci pe cer în constelaţia marilor valori care nu mai sunt alături de noi.

Drum bun, către stele, STELA!"
(Alexandru Arsinel)
* * * * *
Sute de persoane i-au adus vineri un ultim omagiu regretatei actrițe Stela Popescu, sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia fiind depus în foaierul Sălii Savoy a Teatrului "Constantin Tănase".

Printre aceștia s-au numărat Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Corina Chiriac, Ștefan Bănică jr., Emilia Popescu, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Manuela Hărăbor, Victor Yila, Laurențiu Damian, Mitică Popescu.

Bucureștenii care au dorit să vină să o vadă pentru ultima dată pe actrița Stela Popescu au umplut foaierul Teatrului "Constantin Tănase" cu buchete de flori și zeci de coroane. Au trimis coroane de flori președintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, Ministerul Culturii, Ministerul Apărării Naționale, Casa Regală, fostul președinte Traian Băsescu, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, Uniunea Cineaștilor din România, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Viorel Păunescu, prieteni, colegi, alte instituții.

Pe trotuarul din fața Teatrului "Constantin Tănase" admiratorii regretatei actrițe au format inimi și cruci din lumânări.

Duminica, 26.11.2017, la ora 10, cortegiul funerar a plecat direct catre cimitirul Cernica.

Slujba de inhumare a avut loc in jurul orei 12, la Biserica inchinata Sfantului Mare Mucenic Gheorghe din incinta complexului Monahal.

Actrița Stela Popescu a fost condusă pe ultimul drum, duminică, de sute de persoane și înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Cernica, alături de soțul său, Puiu Mihai Maximilian.

La slujba de la Mănăstirea Cernica au fost, alături de fiica regretatei actrițe, Doina Maximilian, ambasadorul Republicii Moldova, Mihai Gribincea, actorul Alexandru Arșinel, directoarea Teatrului "Stela Popescu", Smaranda Oțeanu Bunea, actrița Adriana Trandafir, Adrian Enache, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, Manuela Hărăbor, Raluca Guslicov, Mihai Constantin, fostul soț al Stelei Popescu, Dan Puican.

* * * * *

Colectivul Teatrului de Revistă ”CONSTANTIN TĂNASE” anunță cu infinite regrete și imensă tristețe încetarea din viață joi, 23 noiembrie 2017 a marii actriţe STELA POPESCU, cea care și-a legat definitiv numele și cariera de spectacolele REVISTEI ROMÂNEȘTI.


Corpul neînsuflețit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.
RĂMAS BUN, STELA POPESCU – STEAUA REVISTEI ROMÂNEŞTI!
21 decembrie 1935 – 23 noiembrie 2017

«STEAUA S-A STINS... »
Doamnei Stela POPESCU…
Un zâmbet lumina o lume. / Cometa blândă era stea. / La bucurii şi la necazuri / Românii se-ncălzeau la ea.

Trecea prin timp ca o revistă, / prin inimi şi prin mâini, hai-hui / Ea dădea pâine de speranţă / La oameni, gâze...şi oricui.

Modestă - alerga prin viaţă / glumeaţă şi cu zâmbet pur. /Stela POPESCU a fost steaua / de demnitate - prin azur.

Dar azi...cuvintele-s schiloade. / dacă-o strigăm la catalog, / fosta elevă...e absentă, / cu voi - la geniul ei mă rog:

Steluţa...tu te-ai dus în ceruri, /cortina cade-n urma ta, /acum zâmbeşti cu sfinţii-n ceruri; /noi te jelim - NU NE UITA!...

George Filip, 23 noiembrie 2017, la Montreal

ULTIMELE DRUMURI ale STELEI POPESCU, marea actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Colectivul Teatrului de Revistă ”CONSTANTIN TĂNASE” anunță cu infinite regrete și imensă tristețe încetarea din viață joi, 23 noiembrie 2017 a marii actriţe STELA POPESCU, cea care și-a legat definitiv numele și cariera de spectacolele REVISTEI ROMÂNEȘTI.

Corpul neînsuflețit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii CERNICA, iar duminică, 26 noiembrie la Cimitirul CERNICA va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Alături de ALEXANRU ARŞINEL, partenerul său de scenă și parcă de-o viață, STELA POPESCU a contribuit la scrierea istoriei Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de sărbătorirea celei de-a 40-a aniversări a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Pe 15 martie 2016, marea actriţă STELA POPESCU a fost decorată de Preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Steaua României" în grad de Cavaler ”pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generaţii de spectatori”. Decretul de acordare a acestei distincţii a fost semnat pe 21 decembrie 2015, chiar în ziua în care actriţa Teatrului de Revistã "Constantin Tãnase" a împlinit 80 de ani şi a aniversat peste 55 de ani de carierã cu spectacolul "STELA de la TĂNASE". .„Vă multumesc pentru acest dar. Este o dovada a faptului ca timp de 55 de ani nu am muncit degeaba!” – a spus atunci actriţa.

STELA POPESCU a fost actriţa Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" în perioada 1963 - 1969 şi a revenit pe faimoasa scenă în 1993 unde a continuat să joace în mii de spectacole până săptămâna trecută (pe 11 si 12 noiembrie)... pentru că acum se pregătea de turneul din Spania (Valencia) din cadrul Programului ROMÂNI PENTRU ROMÂNI din perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2017, cu spectacolul "E VIVA REVISTA!" dedicat Zilei Naţionale a tuturor românilor - 1 DECEMBRIE.

* * * * * *
Stela Popescu s-a născut într-o familie modestă de învățători pe 21 decembrie 1935 la Orhei, în Basarabia.

În 1940, odată invadarea Basarabiei de către armata rusă, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă a fost deportat în Siberia, iar mama și fiica s-au refugiat în România, la Brașov.

Stela Popescu a reușit să se mențină în topul celor mai iubiți actori ai scenei românești timp de bine de jumătate de veac, dar şi în cel al celor mai iubiţi şi mai de încredere români.
Pe scena Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", Stela Popescu a strălucit şi a continuat să o facă până în ultima clipă, în mii de spectacole.

Pe lângă activitatea sa ca actriţă de teatru şi film, de teatru radiofonic şi teatru şi film de televiziune, Stela Popescu a realizat un cuplu memorabil cu Ştefan Bănică şi a continuat să o facă de aproape patruzeci de ani alături de Alexandru Arşinel pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.

În 1953, Stela Popescu a susținut examenul de admitere la Facultatea de Limbă Rusă „Maxim Gorki“, la care a renunțat după un an si jumătate când a intrat în trupa Teatrului Ministerului de Interne. În 1956 a fost admisă la Institutul de Artă Teatrală si Cinematografică din București, iar în paralel a continuat să joace în spectacole de teatru.

După absolvirea IATC, în 1960 Stela Popescu a fost repartizată la teatrul din Braşov, acolo unde ajunge să susţină și 400 de spectacole pe an. Din 1963 până in 1969 a jucat la Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", apoi a părăsit pentru câțiva ani Revista şi a devenit actrița Teatrului de Comedie unde rămâne până în 1993. În perioada 1969 – 1993 (desi a debutat în 1967 în spectacolul „Un Hamlet de provincie” de A.P. Cehov, sub bagheta lui Lucian Giurchescu!), Stela Popescu a fost actrița Teatrului de Comedie

A fost nelipsită în emisiunile și spectacolele de divertisment, ceea ce nu a impiedicat-o să continue colaborarea cu Radiodifuziunea Română (pe atunci Radioteleviziunea Română) din 1963 până în 2017. În paralel, a colaborat cu Teatrul de Revistă, sub condeiul lui Mihai Maximilian, cu care avea să se căsătorească în 1969, la puţin timp după divorţul de Dan Puican. Totodată, a jucat în celebrul serial "Boema" de la Grădina Boema, spectacole care se înscriu în peisajul anti-putere pentru vremea aceea, cu succes de public foarte mare.

Timp de 24 de ani cât a jucat la Teatrul de Comedie, vara, când se încheia stagiunea teatrală, juca în spectacolele de Revistă de la Grădina Boema. La Teatrul de Comedie a jucat din 1969 până în 1993, când revine la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", unde lucrează si în prezent.

A jucat 18 ani în "Presul", 12 ani în "Pețitoarea" si 10 ani în "Plicul". A avut sansa de a lucra cu mari regizori, precum: Sanda Manu, Ion Cojar, Lucian Giurchescu, Valeriu Moisescu. În anii 1971-1979 face un cuplul memorabil, pe scenă si la televiziune, cu Ștefan Bănică. Cât despre longevivul cuplu umoristic Stela Popescu - Alexandru Arsinel, care a început în 1979, acesta a fost garanția umorului de calitate si în prezent, dar şi în trecut, atunci când textele scenetelor erau semnate Mihai Maximilian.
În 1958, a debutat în cinematografie în pelicula "Alo? Ați gresit numărul". A jucat în peste 25 de filme precum “Nea Mărin miliardar” (1979), "Pe malul stîng al Dunării albastre" (1983), "În fiecare zi mi-e dor de tine" (1988), etc. Stela Popescu a făcut o carieră memorabilă si în televiziune. A jucat în televiziune de la înființare până în prezent, în piese de teatru si emisiuni de divertisment, reusind să transmită ceva din spiritul satiric si contestatar al Revistei prin textele unor scriitori de valoare: Mihai Maximilian, Grigore Pop, Octav Sava sau Dan Mihăescu. TVR a scos pe piață DVD-urile "O stea printre stele" (2006) si "Stela si Arsinel" (2005) care reunesc cele mai memorabile apariții TV ale Stelei Popescu.
Începând jumătatea anilor '90, Stela Popescu a fost moderatoare unor emisiuni TV pentru femei pe posturile TVR, Realitatea TV si Național TV.
Pe 15 martie 2016, cu ocazia unei ceremonii găzduite de Palatul Cotroceni, Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis i-a înmânat marii actriţe STELA POPESCU Ordinul ”Steaua României”, în rang de Cavaler ”pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generaţii de spectatori”.
Decretul de acordare a acestei distincţii a fost semnat pe 21 decembrie 2015, chiar în ziua în care actriţa Teatrului de Revistã "Constantin Tãnase" a împlinit 80 de ani şi a aniversat peste 55 de ani de carierã. „Vă multumesc pentru acest dar. Este o dovada a faptului ca timp de 55 de ani nu am muncit degeaba” – a spus actriţa.

Filmografie:
Mamaia (2013)* Toată lumea din familia noastră (2013)* Aniela – Serial TV (2009)* Regina – Serial TV (2007 - 2008)* Răzbiul sexelor – Serial TV (2007-2008)* De la miel pân’la Eiffel – TV (2007)* Cuscrele – Serial TV (2005 - 2006)* Sexy Harem Ada-Kaleh (2001)* Ministerul Comediei – Serial TV (1999)* A doua cădere a Constantinopolului (1994)* Maria şi Mirabela în Tranzistoria (1989) *Figuranții (1987) * În fiecare zi mi-e dor de tine (1987)* Secretul lui Nemesis (1985)* Vară sentimentală (1985)* Galax, omul păpusă (1984)* Un petic de cer (1984)* Galax, omul păpuşe (1984)* Zbor periculos (1984)* Căruța cu mere (1983)* Pe malul stîng al Dunării albastre (1983)* Sfântul Mitică Blajinul – TV (1982)* Am o idee (1981)* Ana şi hoțul (1981)* Grăbeşte-te încet (1981)* Nea Mărin miliardar (1981)* Drumuri în cumpănă (1978)* Tufă de Veneția (1977)* Ultima noapte a singurătății (1976)* Elixirul tinereții (1975)* Castelul din Carpaţi - TV (1975)* Despre o anumită fericire (1973)* Dimitrie Cantemir (1973)* Astă-seară dansăm în familie (1972)* Recomandări – TV (1971)* Pantoful Cenuşăresei (1969)* Vin cicliştii (1968)* Faust XX (1966)* Sărutul (1965)* Omul de lângă tine (1961)* Alo? Ați greşit numărul (1958)

Teatrul de Comedie (1969 - 1993) - selectiv
* Dispariția lui Galy (Brecht) * Un om egal un om (Brecht)* Mutter Courage (Brecht)* Mandragora (Machiaveli) * Steaua fără nume (Mihail Sebastian) * Presul (Ion Băiesu) - piesă care s-a jucat 18 ani * Pețitoarea (Thornton) - piesă care s-a jucat 12 ani * Plicul (Rebreanu) - piesă care s-a jucat 10 ani * Trei surori (Cehov) * Marele feudal (Al. Mirodan) * Curcanul * Turnul de fildes - Premiul pe țară pentru cel mai bun rol secundar * Sfăntul Mitică Blajinul (Aurel Baranga) * Capcană pentru un bărbat singur (Neil Simon)

Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” (1963-1969 şi 1993 - 2017) - selectiv
Stela de la Tănase* (2016) Vivat Revista! (2014)* Piei drace! (2013)* Aplauze, Aplauze (2010)* Revista revistelor* Omul care a văzut moartea* Te aştept diseară pe Lipscani* Nevestele vesele de la Boema (1979) *Boema, slăbiciunea mea (1980)* În grădina bucuriilor (1975)* Constelația Boema (1984)* Boema, bucuria mea (1985)* Stela, stelele si Boema (1987)* Buna seara,Boema (1989)
Teatrul de comedie (1969-1993) - selectiv* Dispariția lui Galy (Brecht) * Un om egal un om (Brecht)* Mutter Courage (Brecht)* Mandragora (Machiaveli) * Steaua fără nume (Mihail Sebastian) * Presul (Ion Băiesu) - piesă care s-a jucat timp+ 18 ani * Pețitoarea (Thornton) - piesă care s-a jucat 12 ani * Plicul (Rebreanu) - piesă care s-a jucat 10 ani * Trei surori (Cehov) * Marele feudal (Al. Mirodan) * Curcanul * Turnul de fildes - Premiul pe țară pentru cel mai bun rol secundar * Sfăntul Mitică Blajinul (Aurel Baranga) * Capcană pentru un bărbat singur (Neil Simon)

Teatru Radiofonic:
*Agachi * Flutur * Avarul * Burghezul gentilom * Cafeneaua cea mică * Catrina din Heilbrunn * Caviar, vodka si bye bye * Cinci cânticele * Coana Chirița cântăreță * Dimineața pierdută * Din nou... Caragiale * Divanul Persian * Doamna ministru * Fata cinstită * Ferma de struți * Filantropul actor * Franțuzitele si un poet romantic * Gaițele (varianta 1964) * Gaițele (varianta 2002) * Hangița * Hades în război * Încurcă lume * Leac pentru chelie * Mânastirea din Parma * Mizantropu * Nunta lui Figaro * O viață pe roată * Rinocerii actor * Sânziana si Pepelea * Stăpânul tăcerii actor * Suflete moarte * Trenurile mele * Un cuib de nobili

STELA POPESCU -SPECTACOLE
CĂLDURĂ MARE; PETIŢIUNE; DIPLOMAŢIE; FIVE O'CLOCK; O NOAPTE FURTUNOASĂ de CARAGIALE, ION LUCA
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică 'I.L.Caragiale' - București
10.10.1957
NU-I TOTDEAUNA PRAZNIC de OSTROVSKI, ALEKSANDR NIKOLAEVICI
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică 'I.L.Caragiale' - București
25.01.1960
MICA STUDENTĂ de POGODIN, NIKOLAI
Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică 'I.L.Caragiale' - București
22.02.1960
UN HAMLET DE PROVINCIE de CEHOV, ANTON PAVLOVICI
Teatrul de Comedie Bucureşti
15.02.1967
DISPARIŢIA LUI GALY GAY de BRECHT, BERTOLT
Teatrul de Comedie Bucureşti
21.11.1969
MANDRAGORA de MACHIAVELLI, NICCOLO
Teatrul de Comedie Bucureşti
21.01.1970
ALCOR ŞI MONA de SEBASTIAN, MIHAIL
Teatrul de Comedie Bucureşti
23.12.1970
MUTTER COURAGE de BRECHT, BERTOLT
Teatrul de Comedie Bucureşti
07.04.1972
PREŞUL de BĂIEŞU, ION
Teatrul de Comedie Bucureşti
01.10.1972
VOLPONE de JONSON, BEN
Teatrul de Comedie Bucureşti
04.04.1974
TOVARĂŞUL FEUDAL ŞI FRATELE SĂU de MIRODAN, ALEXANDRU
Teatrul de Comedie Bucureşti
23.01.1975
TREI SURORI de CEHOV, ANTON PAVLOVICI
Teatrul de Comedie Bucureşti
05.12.1975
PLICUL de REBREANU, LIVIU
Teatrul de Comedie Bucureşti
08.09.1976
CIRIPIT DE PĂSĂRELE de GRIGORESCU, DINU
Teatrul de Comedie Bucureşti
11.05.1978
PEŢITOAREA de WILDER, THORNTON NIVEN
Teatrul de Comedie Bucureşti
15.07.1979
ADUNATE DE LA NOI de LUCIAN, ION; PUICEA, VIRGIL
Teatrul de Comedie Bucureşti
28.01.1980
MOFTURI de CARAGIALE, ION LUCA
Teatrul de Comedie Bucureşti
02.04.1980
TURNUL DE FILDEŞ de ROZOV, VICTOR
Teatrul de Comedie Bucureşti
02.04.1981
SENTIMENTAL TANGO de MAZILU, TEODOR
Teatrul de Comedie Bucureşti
26.12.1981
PACHETUL CU ACŢIUNI de ŞTEFĂNESCU, MIRCEA
Teatrul de Comedie Bucureşti
21.03.1984
APCANĂ PENTRU UN BĂRBAT SINGUR de THOMAS, ROBERT
Teatrul de Comedie Bucureşti
17.12.1985
SFÎNTUL MITICĂ BLAJINU de BARANGA, AUREL
Teatrul de Comedie Bucureşti
16.10.1987
SCAIUL de FEYDEAU, GEORGES
Teatrul de Comedie Bucureşti
12.01.1989
CAFEAUA DE CRĂCIUN de
Teatrul Naţional - Compania 'Liviu Rebreanu' - Târgu Mureş
19.12.1998
Sursa:
http://www.cimec.ro

Secretar Literar&PR Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"
Calea Victoriei nr. 33, Sector 1, Bucureşti
Email: oana_georgescu2003@yahoo.com / oanageorgescuro@gmail.com
Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502
www.teatrultanase.ro
http://www.facebook.com/teatrul.constantintanase

APLAUZE, APLAUZE Stela Popescu (21.12.1935 -23.11.2017) si Al.Arsinel Foto Spectacol

 

Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 Biografie, Momente video memorabile in emisiuni televizate

 

STELA de la TANASE Stela Popescu (21.12.1935 - 23.11.2017) Album Foto

 

Stela_Popescu (21.12.1935 - 23.11.2017) PIEI, DRACE!!! Album Foto

 

Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 Interviu Radio Romania Actualitati

 

Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 Album Foto VIVAT REVISTA

 

Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 in REVISTA REVISTELOR Foto

 

Stela_Popescu si Tamara Buciuceanu -Botez, decoratia `Artist al Poporului` 09.06.2016

 

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel, cartea `O pereche fara pereche` lansare Bookfest 23.05.2015

 

Alexandru_Arsinel si Stela Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017 Album PIEI, DRACE!!!

 

Stela_Popescu sarbatorita la 80 ani de viata `APLAUZE... STELA!` 19- 21.12.2015

 

Stela_Popescu 21.12.1935 - 23.11.2017, aniversata la Palatul Copiilor Bucuresti Video 21.12.2015

 

STELA_POPESCU EVENIMENTE, LANSARI, ACTIVITATI, INVITATII, FESTIVALURI

 

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel, cuplu emblematic 1978-2017 la Teatrul de Revista `Tanase`

 

Stela_Popescu album Foto `HOHOTE IN HERASTRAU` Teatrul Revista `Tanase`

 

Stela_Popescu actrita Steaua Teatrului de Revista `C-tin. Tanase`

 

Stela_Popescu decorata `Nihil Sine Deo` de Regele Mihai I al Romaniei 10.09.2013

 

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel FOTO Spectacol omagiu pentru N.STROE 14.04.2011

 

Stela_Popescu si Alexandru Arsinel (travesti) `APLAUZE, APLAUZE` Foto

 

Stela_Popescu si Al Arsinel `10 Zece pentru Romania` premiati pentru a 5-a oara 15.12.2010

 

Stela_Popescu Interviu in cartea `Surasul si lacrima scenei`, autor Oana Georgescu

 

Stela_Popescu `OMUL CARE A VAZUT MOARTEA` Album Foto Spectacol

 
 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 `VIVAT REVISTA` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 `VIVAT REVISTA` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • In Memoriam Stela Popescu – momente de aur din cariera artistică a marii actrițe, 8 iulie 2018, ora 17:00, la Matnas Hadar, Haifa

 • iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 Israel Jurnalul Saptamanii

 • iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 Israel Jurnalul Saptamanii

 • iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

 • iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017


Imagine
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 `VIVAT REVISTA` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 `VIVAT REVISTA` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 `VIVAT REVISTA` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 `VIVAT REVISTA` la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
In Memoriam Stela Popescu – momente de aur din cariera artistică a marii actrițe, 8 iulie 2018, ora 17:00, la Matnas Hadar, Haifa
In Memoriam Stela Popescu – momente de aur din cariera artistică a marii actrițe, 8 iulie 2018, ora 17:00, la Matnas Hadar, Haifa
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
Stela_Popescu 21.12.1935-23.11.2017 Ramas bun de la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` !
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 Israel Jurnalul Saptamanii
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 Israel Jurnalul Saptamanii
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 Israel Jurnalul Saptamanii
iN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 Israel Jurnalul Saptamanii
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017
iN MEMORIAM Actrita STELA POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017

    Pagina 1 din 1   


Alte articole similare

Home/Prima pagina   | Subiect urmator TopiN MEMORIAM STELA_POPESCU 21.12.1935 - 23.11.2017 FOTOGRAFII Spectacole

Spectacole Program Repertoriu

Stela_Popescu 21.12.1935 -23.11.2017 Ramas bun, Steaua Revistei Romanesti! Comunicat de presa

Stela_Popescu Spectacol Aniversar 80 ani de viata si peste 55 ani de cariera 2015
 Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
  © TeatrulTanase.ro 2008 - 2019
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media