STIRI DIVERSE MEDIA
 12.04.2017 - EURO SAVOY Premiera Teatrului de Revista `C-tin. Tanase` Ecouri in presa, mass media
 16.02.2017 - Vasile_Muraru si Valentina Fatu, 3 ani de cuplu artistic, Intalnire de Colectie, la `Rai Da Buni` Antena Stars
 11.02.2017 - Teatrul de Revista `C-tin Tanase` anunta cu regrete de necuprins, plecarea dintre cei vii, a d-nei Dir.Ec. Mihaela Stroe Capataneanu
 30.01.2017 - . Nae_Lazarescu (30.01.1940-19.12.2013) IN MEMORIAM O retrospectiva a spectacolelor de la Teatrul de Revista C-tin Tanase
 28.01.2017 - Stela_Popescu Invitata in emisiunea Ambasador Romania, Realitatea TV cu Alexandru Cumpanasu, ora 18.30


Echipa Noastra ARTISTII Teatrului de Revista `C-tin Tanase`
Nume Pct
1.Echipa noastra: ACTORII Teatrului de Revista `C-tin Tanase` (Albume Foto Spectacole, Interviuri)  
2.Echipa noastra: Artisti interpreti muzica, solisti vocali, cantareti la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`  
3.Echipa noastra: Ansamblul de Balet in Spectacole la Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Albume Foto  
..continua..


Teatrul de Revista `Constantin Tanase` MASS MEDIA, PRESA, PARTENERI
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Premii, Trofee, Distinctii, Diplome de onoare  
2.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa, 2015- 2017.Media  
3.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `Constantin Tanase`  
..continua..

Contact Webmaster
Termeni si Conditii

Bilete
   Program14.02.2009 - Termeni si Conditii


TEATRUL DE REVISTA `C-TIN TANASE` ESTE INSTITUTIE PUBLICA DE CULTURA A PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI

Site-ul Teatrul de Revista `Constantin Tanase` s-a relansat si va invita sa-i deveniti prieteni, vizitatori si spectatori. Urmariti noutatile noastre pentru a beneficia de invitatiile acordate de catre conducerea Teatrului la spectacolele sale!

In curand puteti afla aici multe detalii despre Teatrul de Revista `Constantin Tanase`, dupa monografia realizata de Secretarul Literar al Teatrului si compozitorul Aurel Storin.

Revista romaneasca moderna este legata de numele si activitatea lui Constantin Tanase si a Companiei `Carabus`, infiintata la 2 iulie 1919.

Dupa Compania Carabus (1919 - 1939) si dupa disparitia marelui actor popular `C.Tanase` (1945), Teatrul a functionat sub alte denumiri temporare (Ansamblul de Estrada, apoi Teatrul de Stat de Estrada si, in 1962 Teatrul satiric - muzical `C.Tanase`) pana in anul 1990 cand a primit titulatura cea mai adecvata, sub care functioneaza si astazi, Teatrul de Revista `Constantin Tanase`.

Teatrultanase.ro (`Serviciul`), aflat in proprietatea si administrat de TEATRUL TANASE, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord (`Acord`). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www.teatrultanase.ro, numita in continuare `website`.

TEATRUL TANASE nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile. Continutul website-ului este proprietatea TEATRUL TANASE si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al TEATRUL TANASE.

TEATRUL TANASE defineste prin continut, toate informatiile cuprinse in website sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau vectoriale.  

TEATRUL TANASE poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care informatiile afisate de catre ascestia sunt de natura pornografica, xenofoba sau pot produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane. TEATRUL TANASE isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Intregul continut al website-ului este strict proprietatea TEATRUL TANASE si / sau a clientilor sai. Bineinteles ca aici ne referim la materialele care ne vor fi trimise si care nu vor fi instrainate.

Continutul website-ului nu poate fi reprodus, modificat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta, fara acordul prealabil, in scris, al TEATRULUI TANASE.

Se pot prelua materiale de pe website numai in baza unui acord scris, cu respectarea conditiilor enumerate mai jos:
- preluarea fara cost a unor texte se poate face doar in limita a 500 de caractere (inclusiv spatiile), dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza;
- preluarea a mai mult decat este scris mai sus, se poate face doar in baza unui acord scris, financiar sau de alta natura, cu TEATRUL TANASE;
- preluarea oricarui material scris, foto sau video, cu respectarea conditiilor enuntate mai sus, se face precizand sursa, fara a se interveni asupra lor si avand link catre articolul de pe website.
In cazul nerespectarii celor de mai sus, TEATRUL TANASE isi rezerva dreptul de a actiona in judecata datorita violarii legislatiei in vigoare privind drepturile intelectuale.

Orice material trimis de utilizatorii si vizitatorii site-ului prin intermediul serviciilor de email sau web-hosting, nu este proprietatea TEATRULUI TANASE.

TEATRUL TANASE nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.
Nici o informatie cu caracter personal (inclusiv adresa de email) nu va fi dezvaluita nimanui din afara TEATRUL TANASE decat cu acordul clar al acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa TEATRUL TANASE: 

Calea Victoriei, nr.33 Sector 1, Bucuresti

Tel/Fax: 021.312.10.29 / 021.314.19.79

sau prin e-mail la Oana GEORGESCU, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`

oanageorgescuro@gmail.com

oana_georgescu2003@yahoo.com

pr@teatrultanase.ro

Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502

* *
Paginile noastre pe facebook sunt:
https://www.facebook.com/Teatrul-de-Revista-Constantin-Tanaseofficial-293479520683212 
si
http://www.facebook.com/teatrul.constantintanase 

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1    Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact

 

© TeatrulTanase.ro 2008 - 2017
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media