STIRI DIVERSE MEDIA
 03.12.2017 - Sala Studio a Teatrului Sica Alexandrescu va purta numele marii actrite Stela Popescu
 24.11.2017 - Stela Popescu `Eu te plang...poporul te plange, Stela mea`(Alexandru Arsinel) Ganduri de la cei ce au iubit-o si nu o vor uita
 24.11.2017 - STELA ! DE CE ?! Tot romanul o plange, indiferent pe ce parte de pamant vietuieste (Smaranda Oteanu Bunea)
 24.11.2017 - STELA POPESCU . ZIUA IN CARE A MURIT ARTISTA…! (Confluente.org, Aurel Zgherean)
 23.11.2017 - Teatrul Stela Popescu va duce mai departe spiritul unei mari artiste


Teatrul de Revista `Constantin Tanase` Spectacole, Evenimente GALERIE VIDEO
Nume Pct
1.AER BUN! DE SAVOY! VIDEO Spectacol  
2.STELA de la TANASE Video din Spectacol  
3.VIVAT REVISTA VIDEO Spectacol  
..continua..


Teatrul de Revista `Constantin Tanase` MASS MEDIA, PRESA, PARTENERI
Nume Pct
1.Teatrul de Revista `C-tin Tanase` Premii, Trofee, Distinctii, Diplome  
2.Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` si activitata sa in Presa, 2015- 2017.Media  
3.PARTENERI ce sustin activitatea Teatrului de Revista `Constantin Tanase`  
..continua..

Contact Webmaster
Termeni si Conditii

Bilete
   Program14.02.2009 - Termeni si Conditii


TEATRUL DE REVISTA `C-TIN TANASE` ESTE INSTITUTIE PUBLICA DE CULTURA A PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI

Site-ul Teatrul de Revista `Constantin Tanase` s-a relansat si va invita sa-i deveniti prieteni, vizitatori si spectatori. Urmariti noutatile noastre pentru a beneficia de invitatiile acordate de catre conducerea Teatrului la spectacolele sale!

In curand puteti afla aici multe detalii despre Teatrul de Revista `Constantin Tanase`, dupa monografia realizata de Secretarul Literar al Teatrului si compozitorul Aurel Storin.

Revista romaneasca moderna este legata de numele si activitatea lui Constantin Tanase si a Companiei `Carabus`, infiintata la 2 iulie 1919.

Dupa Compania Carabus (1919 - 1939) si dupa disparitia marelui actor popular `C.Tanase` (1945), Teatrul a functionat sub alte denumiri temporare (Ansamblul de Estrada, apoi Teatrul de Stat de Estrada si, in 1962 Teatrul satiric - muzical `C.Tanase`) pana in anul 1990 cand a primit titulatura cea mai adecvata, sub care functioneaza si astazi, Teatrul de Revista `Constantin Tanase`.

Teatrultanase.ro (`Serviciul`), aflat in proprietatea si administrat de TEATRUL TANASE, va este furnizat in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord (`Acord`). Acest serviciu va este furnizat in primul rand prin intermediul adresei web http://www.teatrultanase.ro, numita in continuare `website`.

TEATRUL TANASE nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile. Continutul website-ului este proprietatea TEATRUL TANASE si al companiilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al TEATRUL TANASE.

TEATRUL TANASE defineste prin continut, toate informatiile cuprinse in website sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau vectoriale.  

TEATRUL TANASE poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai website-ului in cazul in care informatiile afisate de catre ascestia sunt de natura pornografica, xenofoba sau pot produce prejudicii de imagine asupra unei persoane sau a unui grup de persoane. TEATRUL TANASE isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

Intregul continut al website-ului este strict proprietatea TEATRUL TANASE si / sau a clientilor sai. Bineinteles ca aici ne referim la materialele care ne vor fi trimise si care nu vor fi instrainate.

Continutul website-ului nu poate fi reprodus, modificat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta, fara acordul prealabil, in scris, al TEATRULUI TANASE.

Se pot prelua materiale de pe website numai in baza unui acord scris, cu respectarea conditiilor enumerate mai jos:
- preluarea fara cost a unor texte se poate face doar in limita a 500 de caractere (inclusiv spatiile), dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza;
- preluarea a mai mult decat este scris mai sus, se poate face doar in baza unui acord scris, financiar sau de alta natura, cu TEATRUL TANASE;
- preluarea oricarui material scris, foto sau video, cu respectarea conditiilor enuntate mai sus, se face precizand sursa, fara a se interveni asupra lor si avand link catre articolul de pe website.
In cazul nerespectarii celor de mai sus, TEATRUL TANASE isi rezerva dreptul de a actiona in judecata datorita violarii legislatiei in vigoare privind drepturile intelectuale.

Orice material trimis de utilizatorii si vizitatorii site-ului prin intermediul serviciilor de email sau web-hosting, nu este proprietatea TEATRULUI TANASE.

TEATRUL TANASE nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea continutului transferat sau afisat prin intermediul serviciilor enuntate mai sus.
Nici o informatie cu caracter personal (inclusiv adresa de email) nu va fi dezvaluita nimanui din afara TEATRUL TANASE decat cu acordul clar al acestora.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin posta la adresa TEATRUL TANASE: 

Calea Victoriei, nr.33 Sector 1, Bucuresti

Tel/Fax: 021.312.10.29 / 021.314.19.79

sau prin e-mail la Oana GEORGESCU, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`

oanageorgescuro@gmail.com

oana_georgescu2003@yahoo.com

pr@teatrultanase.ro

Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838 / 0766. 650.502

* *
Paginile noastre pe facebook sunt:
https://www.facebook.com/Teatrul-de-Revista-Constantin-Tanaseofficial-293479520683212 
si
http://www.facebook.com/teatrul.constantintanase 

<< Inapoi

    Pagina 1 din 1    Teatrul Constantin TanaseTermeni si conditii  |  Contact

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2017
       
Search/ Cauta in site

Nume actori, spectacole
Foto, Video
Articole media