(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

Directorul Teatrului de Revista `Constantin Tanase`, Alexandru Arsinel, a primit Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP, eveniment care s-a desfasurat luni seara la Ateneul Roman.

`Multumesc publicului care de ani de zile ne da posibilitatea sa nu fim desfiintati asa cum au fost desfiintate alte teatre din Romania sau asa cum s-a încercat, la un moment dat, sa eliberam bugetul Romaniei începand cu artistii neamului. Într-un tarziu le-a venit mintea si pentru o perioada acesti minunati oameni care sunt artistii au fost, într-o oarecare masura, salvati. Multumesc pentru aplauzele cu care m-ati primit si pentru premiul acordat` - a spus vizibil emotionat Alexandru Arsinel.

Sa nu uitam sa amintim si faptul ca pe 15 decembrie 2010, tot la Ateneul Roman, cuplul de actori Stela Popescu - Alexandru Arsinel a fost distins cu TROFEUL Galei `10 PENTRU ROMANIA` 2010 la categoria ACTORI. Acestia s-au aflat pentru cea de-a 6-a oara pe podiumul prestigiosului clasament, dupa ce anul trecut au fost votati si în top-ul `Cei mai de încredere romani` alaturi de Nadia Comaneci si Gheorghe Hagi. `APLAUZE, APLUZE` este cea mai noua premiera a Stagiunii 2010-2011 a Teatrului de Revista `Constantin Tanase` Aniversarea si este dedicata celor peste 30 de ani de cariera ai celebrului cuplu de actori.

La categoria `Teatru` distinctia a fost acordata `Festivalului International Shakespeare`, eveniment desfasurat sub genericul 'Constelatia Hamlet' si `dedicat în totalitate celui mai important text al literaturii dramatice universale`. Premiul i-a fost înmanat lui Emil Boroghina directorul evenimentului, actor, regizor si director al Teatrul National din Craiova,. Lungmetrajul `Autobiografia lui Nicolae Ceausescu` (regia Andrei Ujica), pelicula care în luna noiembrie a primit premiul pentru cel mai bun documentar est-european la cea de-a XIV-a editie a Festivalului International de Film Documentar de la Jihlava (Cehia), a fost premiatul Categoriei `film`.

La categoria `Cultura` premiul a fost primit de Dan C. Mihailescu, profesorul Vasile Astarastoaie a primit Premiul pentru `Stiinta si Viata`, iar la categoria `Contributie la dezvoltarea societatii` a fost premiat profesorul Ovidiu Nicolescu.

La categoria `Sport` premianti au fost Echipa Nationala de Handbal fete (cu o seara înainte de a pleca la Campiontul Mondial din Danemarca, fetele, în frunte cu atrenorul Radu Voina au vizionat la Sala SAVOY spectacolul `REVISTA REVISTELOR`), care a fost reprezentata de Luminita Hutupan si Narcisa Lecusan, si Echipa feminina de spada a Romaniei. Luminita Hutupan a fost aleasa în urma cu putin timp cel mai bun portar din toate timpurile în urma unui sondaj realizat de site-ul IHF la care au participat aproape 7.000 de iubitori ai handbalului din întreaga lume.

Indragitul rapsod Tudor Gheorghe a fost premiat la categoria `Arta Populara`. Deputata PDL Raluca Turcan a primit premiul la categoria `Eleganta`, iar designerul Irina Schrotter a fost premianta categoriei `Moda`.

Un premiu special a fost acordat contratenorului Vladimir Catana care a încheiat prima parte a Galei cu o arie din `Samson si Dalila` de Camille Saint-Saens. Premiile au fost înmanate de Ducu Bertzi, Constantin Cotimanis, Florin Zamfirescu, Florin Busuioc, dr.Ion Lascar, Ivan Patzaichin, Luana Ungureanu, Andreea Vass, Valentina Fatu si Ana Maria Donose.

In partea a doua a Galei, Orchestra Simfonica a Filarmonicii `George Enescu` din Bucuresti dirijata de Adrian Petrescu a sustinut un concert extraordinar cu `Uvertura festiva` de Sostakovici, Suita de balet `Spargatorul de nuci` (fragmente) de Ceaikovski, uvertura la opera `William Tell` (finale) de Rossini, intermezzo din opera `Cavalleria rusticana` de Mascagni, Marsul toreadorului din opera `Carmen` de Bizet, `Polka maghiara` de Strauss sau `Rapsodia I` de George Enescu.

In acest an, Revista VIP sustine dezvoltarea mediului educational romanesc prin campania `Împreuna, pentru o Romanie mai buna!` Concret, prin intermediul biletelor achizitionate la fiecara Gale organizata sunar, o scoala din mediul rural va fi ajutata oferindu-i-se mijloacele materiale necesare pentru desfasurarea unor acte educationale de calitate si contribuitia la sustinerea învatamantului romanesc!
Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`
DETALII SPECTACOLE

Bilete
 
Program
 
Media
 
CronMed
 
Distributie
 
Foto
 
Video


  • Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

  • Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

  • Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente


Imagine
Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente
Alexandru_Arsinel Premiul de Excelenta la Gala Superlativelor VIP la Ateneul Roman 10.01. 2011.Evenimente

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020