(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Alexandru_Arsinel si Jolt Kerestely au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor (click.ro) 27.11.2014.Media
Autorul celebrei melodii ”Copacul”, Jolt Kerestely şi Alexandru Arşinel au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor

Zeci de vedete și admiratori la lansarea cărții cărţii biografice cu dublu CD, ”Jolt Kerestely, O viață pentru cântec”, scrisă de Oana Georgescu și a fost lansată la Editura PRO UNIVERSITARIA . Evenimentul a avut loc la cea de-a XXI-a ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus de la Romexpo.

Lansarea volumului ”Jolt Kerestely, O viață pentru cântec” a strâns numeroși artiști. Cei care au sărbătorit alături de compositor s-au numărat: Margareta Pâslaru, Stela Enache, Dorin Anastasiu, Raoul, Marina Florea, actorii Marin Moraru și Alexandra Velniciuc, compozitorii George Natsis, Andrei Kerestely și Virgil Popescu au sărbătorit alături de maestrul Jolt Kerestely, succesul acestei apariții editorial, atât de special. Cartea include în premieră, 2 CD-uri cu 40 de șlagăre compuse de Jolt Kerestely.

La Târgul de carte Gaudeamus s-a lansat la Editura ALL și volumul „ALEXANDRU ARŞINEL. Și a fost mâna lui Dumnezeu...”, o carte – mărturie scrisă de Oana Georgescu. „Îmi doresc nespus ca toți aceia care vor citi această carte să mă cunoască și mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arșinel, actorul de teatru și de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci așa, ca pe un om ca toți oamenii. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt eu și la fel cum sunteți dumneavoastră” - mărturisea Alexandru Arșinel în prefaţa cărţii.
Vasile Muraru, Octavian Ursulescu, Alexandru Arsinel, Viorel Zaicu, Oana Georgescu
Vasile Muraru, Octavian Ursulescu, Alexandru Arsinel, Viorel Zaicu, Oana Georgescu
Cartea este un omagiu adus medicilor care i-au salvat viața. „Această carte este un Omagiu pe care am dorit să îl aduc Școlii Românești de Medicină în general și tuturor slujitorilor săi, de ieri, de azi și de mâine, în special. Este o Reverență în fața oamenilor în halate albe care sunt și rămân OAMENI – medici, chirurgi, anesteziști și membri ai echipelor lor –, care îți redau necondiționat SĂNĂTATEA și VIAȚA.

Cu sau fără voia noastră, la un moment dat, destinul ne poartă către un moment de inspirație a unui medic, către mâna lui DUMNEZEU, care ne îngăduie să ne mai bucurăm de ceea ce EL a lăsat pe pământ mai frumos, VIAȚA…

Lansarea cartii Alexandru Arsinel ~Si a fost mana lui Dumnezeu...~
Și lor, PERSONAJELOR principale ale acestei cărți, le dedic acest volum care înseamnă un imens MULȚUMESC. Nu mi-ar ajunge nici măcar o altă viață sau mai multe vieți să rostesc încontinuu acest cuvânt care înseamnă atât de mult pentru oricine, dar mai ales pentru PACIENTUL Alexandru Arșinel. Acela care a preferat dintotdeauna să apeleze numai la medicii români și să se interneze și să se opereze numai în clinici și spitale de stat din România!După ce veți fi citit această carte, vă veți convinge încă o dată ce oameni grozavi sunt acești medici. Admir sacrificiile pe care le-au făcut pentru a ajunge până aici, le respect munca depusă, probitatea profesională și seriozitatea, dăruirea, vocația și pasiunea pentru meseria aleasă din tot sufletul lor.
Tot articolul la >>:
http://www.click.ro/vedete/romanesti/autorul-celebrei-melodii-copacul-jolt-kerestely-si-alexandru-arsinel-au-dat-zeci-de


Bilete

Program

Media

CronMed


Distributie

Foto

Video

Parteneri

Plan Sala

Harta


  • Alexandru Arsinel si Jolt Kerestely au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor (click.ro) 27.11.2014.Media

  • Alexandru Arsinel si Jolt Kerestely au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor (click.ro) 27.11.2014.Media

  • Alexandru Arsinel si Jolt Kerestely au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor (click.ro) 27.11.2014.Media


Imagine
Alexandru Arsinel si Jolt Kerestely au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor (click.ro) 27.11.2014.Media
Alexandru Arsinel si Jolt Kerestely au dat zeci de autografe la lansarea cartilor lor (click.ro) 27.11.2014.Media

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020