(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Bianca_Sarbu actrita, Biografie, Curriculum Vitae, solista la TRCT

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Bianca Sarbu actrita si solista

S-a nascut pe 12 martie 1978, la Resita, in judetul Caras-Severin din parinti artisti: tatal, Emil Anghel, saxofonist de exceptie si mama, absolventa a Liceului de Coregrafie din Cluj si timp de 25 ani solista a Ansamblului de Balet al Teatrului de Revista `Constantin Tanase`.

A mostenit, firesc, talentul artsitic al parintilor, asa ca Bianca poate spune cu mana pe inima ca n-a facut mari eforturi in acest sens. `Totul a venit cu usurinta, din pasiune`. . . - spune ea.

Ca orice copil nascut si crescut intr-o `casa de artisti`, inca de la gradinita a participat la toate spectacolele si serbarile posibile, realizarile neintarziind sa apara. Pasiunea pentru muzica a prins cu adevarat contur in vremea liceului, la Liceul cu predare în limba italiana `Dante Aligheri` unde a facut parte din formatia liceului `Ci ciamo`, cu care a sustinut numeroase concerte, atat pentru publicul roman, cat si pentru minoritatea italiana.

Cu toate ca muzica era pasiune si mereu pe primul plan, alegerea finala avea sa fie actoria.
Bianca Sarbu (fosta Anghel) a urmat 4 ani in cadrul Facultatii de Arte `Hyperion`, Sectia Actorie, unde, datorita unor profesori ca Rodica Mandache si Eusebiu Stefanescu, Silvia Cucu (teatrologie romaneasca), regretatul Dem Teodorescu, Constanta Campeanu (canto) a descoperit cu adevarat lumea magnifica a teatrului.

`In toti acesti ani petrecuti in facultate am sustinut alaturi de colegi si profesori o serie de spectacole atat in tara, cat si in strainatate. Personajele interpretate au fost in general dramatice si de forta in contra-amploare cu fizicul meu - o silueta miniona si copilaroasa, dar cu o voce puternica` - isi aminteste Bianca.

Printre rolurile interpretate s-au numarat `Katarina` din `Imblanzirea Scorpiei` W.Shakespeare sau `Tess` din `Tess D`Uberville` de Thomas Hardy, dar cel mai important a fost rolul de licenta, un rol de compozitie si anume `Elena Sergheevna` din piesa `Draga Elena Sergheevna` de Liudmila Razumovskaia. Bianca Sarbu a absolvit Facultatea de Teatru cu nota 10.

Era normal ca singurul concurs de angajare sa-l sustina la un singur teatru, cel in care a copilarit alaturi de mama sa, teatrul unde a visat sa ajunga de mica - singurul Teatru de Revista din Bucuresti - `Constantin Tanase`.

`M-au primit ca un membru al familiei, iar eu la randul meu ma simteam ca intr-o familie. Eram actrita, jucam alaturi de monstrii sacrii ai Teatrului de Revista - Alexandru Arsinel, Stela Popescu, Cristina Stamate, sau cuplul inegalabil Nae Lazarescu si Vasile Muraru, de Adriana Trandafir, Paula Radulescu, Alexandru Lulescu, Ortansa Stanescu, Miruna Birau, dar si de generatia tanara reprezentat de Valentina Fatu, Liliana Mocanu, Cristian Simion, Nae Alexandru, Monalisa Basarab, Ana Maria Donosa si cantaretii Mirela Boureanu-Vaida, Alin Gheorghisan, Radu Ghencea sau Daniela Cristea. Special i-am lasat la urma pe cei mai iubiti interpreti de muzica usoara - Adrian Enache si Gabriel Dorobantu`.
A sustinut roluri mici si mari, a cantat in majoritatea spectacolelor puse in scena cu pasiune si cu mare profesionalism de regizorul Bitu Falticineanu, maestrul `Generatiilor de Aur`, unul dintre oamenii care au crezut in ea de la inceput.


Spectacolele din cadrul Stagiunilor Teatrului de Revista `Constantin Tanase` in care a jucat si joaca Bianca Sarbu:
•`Te astept diseara pe Lipscani`, • `Doi baieti cu sticleti`, `Pofta buna la Tanase`, `Mama Boema`, `Bufonii Regelui`, `O Seara la Tanase`, `Bimbo` - spectacol pentru copii, `Pantera Roz` - spectacol muzical pentru copii, `Gulliver in Tara Miticilor` - spectacol pentru copii, `Comedie pe Titanic`, `Hohote in Herastrau` `Vivat Revista`, `Aer bun! De Herastrau!`, `Omagiu, Stela!`

Emisiuni TV:
Tv Host @ Antena Stars▪️ @dragostefarasecrete_official ▪️ @teiubescdenutevezi
•`Stele de 5 stele` - TVR 1, • `Genialii` - ANTENA 1, `TEO Show` - PRO TV, `Garsoniera lui Maruta` - Realitatea TV, `De Suflet` - PRO TV International, `Miezul Zilei` cu Iuliana Marciuc - TVR1, `Stare de Show` cu Adrian Enache - Kanal D, Te iubesc de nu te vezi, Te cunosc de undeva.
"Am avut onoarea sa particip la Sala Palatului la spectacolul extraordinar dedicat memoriei lui Dan Spataru alaturi de vedetele show-biz-ului romanesc, cu un moment scris special, cu sensibilitate de autorul de texte Nae Lazarescu. Desi am ales actoria, nu am tradat muzica si nici pe mine insami. Cu ajutorul unor oameni de suflet si al sotului meu Marian Sarbu, am reusit sa lansez primul dublu album cu si un album cu piese care ne apartin si piese vechi, nemuritoare, interpretate intr-o maniera moderna, cu muzica usoara autentica, o muzica in care eu cred si despre care ca va reveni in forta.
Am sperante mari in viitor, pragatim noi albume si imi doresc ca muzica mea sa ajunga la sufletele oamenilor si imi mai doresc ca intr-o zi, copiii mei sa fie mandri de mine, la fel cum am fost eu de ai mei parinti". . .
(BIANCA SARBU)

Foto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • Bianca Sarbu solista la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`

  • Bianca Sarbu solista la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`

  • Bianca Sarbu solista la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`


Imagine
Bianca Sarbu solista la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`
Bianca Sarbu solista la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020