(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Campania nationala UNITER Artistii pentru Artisti Clipe de viata 2014, invitati Stela Popescu si Al. Arsinel

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
CAMPANIEI NAŢIONALA „ARTIŞTII PENTRU ARTIŞTI”

EDIŢIA 2014

Bucurã-te de teatru şi de fapte bune!
Fiecare bilet cumpãrat înseamnã nu doar un semn de reverenţã pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor.
La `Tanase` Spectacolul din 29.03.2014 ale cãrui încasãri se direcţioneazã cãtre Fondul de Solidaritate Teatralã din Campania Naţionalã `Artiştii pentru Artişti` este "Veselia nu-i in criza".

Pentru Spectacolul `Clipe de viata` cu unica reprezentatie la Sala Radio in 31.03.2014, biletele s-au pus în vanzare la:
Sala Radio, Teatrul Naţional Bucureşti, bilete.ro precum şi în oficiile Poştei Române,
în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Lansãm a 13-a ediţie a programului social permanent al UNITER, Campania Naţionalã `Artiştii pentru Artişti`.
E din nou vremea destãinuirilor şi a manifestãrilor altruiste.
Început de primãvarã, noi viziuni, himere reformatoare la tot pasul, însã, potrivit obiceiului deja consolidat, aceleaşi principii morale, umane ne îndrumã sã mergem mai departe şi sã impulsionãm comunitatea teatralã sã facem totul pentru artiştii noştri. Campania Naţionalã „Artiştii pentru Artişti”.

Din 2002, pentru UNITER Ziua Internaţionalã a Teatrului – 27 martie nu este doar pretextul sãrbãtoririi universului miraculos al teatrului ci şi al preţuirii seniorilor scenei.

Cei 24 de artişti de seamã ai momentului reuniţi în spectacolul „Clipe de viaţã 2” s-au bucurat sã revinã şi anul acesta, aproape în aceeaşi formulã, de aceastã datã pe scena Sãlii Radio, într-un spectacol care va avea loc în data de 31 martie 2014, ora 19.00.
La final de martie vã aşteptãm sã ne reîntâlnim cu:
Dorin Andone, Alexandru Arşinel, Ilinca Dumitrescu, Felicia Filip, Marcel Iureş, Raul Kusak, Vasile Macovei, Medeea Marinescu, George Mihãiţã, Marin Moraru, Maia Morgenstern, Mihai Mãlaimare şi trupa Teatrului Masca, Horaţiu Mãlãele, Adrian Naidin band, Ioan Gyuri Pascu, Margareta Pâslaru şi corul Allegretto, Tania Popa, Aurelian Octav Popa, Stela Popescu, Victor Rebengiuc, Paula Seling, Eusebiu Stefãnescu, Cãtãlin Târcolea. Amfitrion: Ion Caramitru.
Totul pentru a elogia pe mai vârstnicii colegi care, cu tenacitate şi entuziasm, au reîmprospãtat, an de an, timp de o viaţã, miracolul teatral.

UNITER invitã şi în acest an pe toţi cei care care şi-au fãcut o plãcutã obişnuinţã în a fi aproape de seniorii teatrului, instituţiile de culturã şi publicul iubitor de teatru sã se alãture Campaniei Naţionale „Artiştii pentru Artişti”.

Sumele strânse din vânzarea de bilete se pot dona în Fondul de Solidaritate Teatralã (Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei), fond special deschis la UNITER.
Mai apoi, sprijinul financiar oferit artiştilor vârstnici cu probleme de sãnãtate va fi dovada cã acest simbolic contract de solidaritate teatralã a fost asumat şi însuşit.
*

Alãturã-te Campaniei, cumpãrã bilete, bucurã-te de teatru şi de fapte bune! Fiecare bilet cumpãrat înseamnã nu doar un semn de reverenţã pentru munca actorilor, ci şi un imens ajutor.

Biletele s-au pus în vanzare la: Sala Radio, Teatrul Naţional Bucureşti, bilete.ro precum şi în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi în magazinele Germanos.

Mai multe pe http://www.uniter.ro/Noutati/Teatrele-se-alatura-Campaniei-Nationale--Artistii-pentru-Artisti

Organizatori:
UNITER – Uniunea Teatralã din România
Societatea Românã de Radiodifuziune
Primãria Municipiului Bucureşti
ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti

Parteneri:
Centrul Român ITI, Societatea Românã de Televiziune
Casa de Producţie TVR

Parteneri media:
Radio România Actualitãţi
Radio România Cultural
Radio România Muzical
Radio România Bucureşti fm
DETALII SPECTACOLE

Bilete

Program

Media

CronMed

Distributie

Foto

Video

  • Ziua mondiala a Teatrului la Sala Radio Artistii pentru Artisti Clipe de viata incluzand pe Stela Popescu si Al. Arsinel 31.03.2014

  • Ziua mondiala a Teatrului la Sala Radio Artistii pentru Artisti Clipe de viata incluzand pe Stela Popescu si Al. Arsinel 31.03.2014

  • Ziua mondiala a Teatrului la Sala Radio Artistii pentru Artisti Clipe de viata incluzand pe Stela Popescu si Al. Arsinel 31.03.2014


Imagine
Ziua mondiala a Teatrului la Sala Radio Artistii pentru Artisti Clipe de viata incluzand pe Stela Popescu si Al. Arsinel 31.03.2014
Ziua mondiala a Teatrului la Sala Radio Artistii pentru Artisti Clipe de viata incluzand pe Stela Popescu si Al. Arsinel 31.03.2014

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020