(004) 021 315 56 78
(004) 076 225 13 66
Casa de bilete
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram             
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Campania nationala UNITER `Artistii pentru artisti` APLAUZE, APLAUZE cu TRCT 2012

Teatrul de Revistã “Constantin Tãnase” Bucuresti, Calea Victoriei nr.33
Campania nationala Artistii pentru artisti
Spectacolul "APLAUZE, APLAUZE"


Ca in fiecare an, teatrele din Bucuresti si din tara sustin Campania Nationala "Artistii pentru artisti" pe care UNITER o deruleaza inca din 2002. Este un program permanent cu scopul strangerii de fonduri si de a veni in ajutorul artistilor care se confrunta cu probleme de sanatate si al artistilor pensionari.

Astfel, actorul Alexandru Arsinel, Directorul Teatrului de Revista `Constantin Tanase` a hotarat ca sambata, 26 martie 2011, incepand cu orele 19.00 sa dedice acestei Campanii spectacolul `APLAUZE, APLAUZE` (regia Bitu Falticineanu), cea mai noua premiera a actualei stagiuni, dedicata aniversarii a peste 30 de ani de cariera a cuplului Stela Popescu-Alexandru Arsinel.

De altfel, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului (27 martie ) sarbatorita la toate institutiile teatrale din Romania, evenimentul central dedicat acestei zile este chiar Campania Nationala `Artistii pentru artisti`.

Duminica, 25 martie 2012, de la ora 19.00 este programat spectacolul `APLAUZE, APLAUZE`la Teatrul de Revista `C-tin Tanase`.

Inainte de inceperea spectacolului se va da citire mesajul international adresat de Ziua Mondiala a Teatrului de John Malkovich.

Actor, scenarist şi regizor american, John Malkovich este în primul rînd actor de teatru.
ce a descoperit teatrul la începutul anilor 70, la Universitatea din Illinois, a înfiiinţat celebra trupã de teatru Steppenwolf, împreunã cu Terry Kinney, Jeff Perry şi Gary Sinise.
Faima în cinema i-a adus-o interpretarea rolului Valmont din „Legãturi primejdioase”, în regia lui Stephen Frears, alãturi de Michelle Pfeiffer şi Glenn Close.
acest rol, un pas important în cariera sa, a jucat în peste 70 de filme, atît în SUA cît şi în strãinãtate.
Interpretarea unor roluri variate i-a adus douã nominalizãri la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar, în Places in the Heart (1984) şi In the Line of Fire (1993), şi premii pentru rolurile din Killing Fields, The Dangerous Liaisons, Being John Malkovich şi Changeling.
În 2011 a regizat a treia sa producţie teatralã la Paris, Les Liaisons Dangereuses, la Théâtre de l’Atelier, dupã succesele cu Hysteria (Marigny, 2002) şi The Good Canary (Comédie, 2007), pentru care a primit premiul Molière pentru regie.

Sumele obtinute din vanzarea de bilete, donatii si sponsorizari in cadrul derularii in aceste zile a Campaniei `Artistii pentru artisti` se directioneaza catre Fondul de Solidaritate Teatrala, COD IBAN RO40 RZBR 0000 0600 0780 1286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.
Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `Constantin Tanase`

Spectacolul APLAUZE... APLAUZE` - Revista in 2 acte si 36 de tablouride Mihai Maximilian si Vasile Veselovski este dedicat aniversarii a peste 30 de ANI de CARIERA a celebrului cuplu de actori STELA POPESCU - ALEXANDRU ARSINEL
Regia: Bitu Falticineanu,
Texte si muzica: Mihai Maximilan si Vasile Veselovski
Distributie: STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL, TAMARA BUCIUCEANU, SANDA LADOSI, ANA MARIA DONOSA, MIRELA BOUREANU-VAIDA, CRISTIAN SIMION, NAE ALEXANDRU, MIRUNA BIRAU, RALUCA GUSLICOV, MONALISA BASARAB, DANIELA CRISTEA. ALIN GHEORGHISAN si RADU GHENCEA, DUO Acrobatic LASCU .

Baletul Teatrului de Revista `Constantin Tanase` (coregrafia Cornel POPOVICI), solisti: Edy Chiritescu - Ligia Judeanu, Mihai Ciobanu - Oana Popovici, Vali Rosca -Daniela Lazar.
Scenografia: arh.Theodora Dinulescu
Directia muzicala: Dan Dimitriu
Make-up: Maria Ionita, Perucherie: Magda Marinescu
Director: Alexandru Arsinel
CLICK AICI DESCHIDERE ALBUM FOTOFoto: Dragos Constantin, Venus Five Studio
  • Ziua mondiala a Teatrului APLAUZE APLAUZE Campania `Artistii pentru artisti`

  • Ziua mondiala a Teatrului APLAUZE APLAUZE Campania `Artistii pentru artisti`

  • Ziua mondiala a Teatrului APLAUZE APLAUZE Campania `Artistii pentru artisti`


Imagine
Ziua mondiala a Teatrului APLAUZE APLAUZE Campania `Artistii pentru artisti`
Ziua mondiala a Teatrului APLAUZE APLAUZE Campania `Artistii pentru artisti`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020