(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent  
Subiect urmator→
 

Cartea `Amintiri cu Mari Actori` de G. MOSARI Editura `24:ORE` lansare la Teatrul de Revista `C-tin. Tanase` 26.09.2010
EVENIMENT la Teatrul de Revista `CONSTANTIN TANASE`

Lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`)

`Dincolo de inventarul propriu-zis al valorilor, fixat in sumarul volumului, G. Mosari cauta, intr-o pedagogie sui generis, ceea ce pare greu de gasit in cazul unor vedete despre care s-ar putea crede, spune autorul, ca sunt `cu nasul pe sus` - ION HOLBAN.

Duminica, 26 septembrie, ora 11, in foyerul Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` (Calea Victoriei nr.33) VA INVITAM la lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`).

La eveniment vor fi prezenti si actorii ALEXANDRU ARSINEL, Directorul Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` si VASILE MURARU, alaturi de autor si de cativa dintre protagonistii cartii.

`Am povestit aici despre cativa mari actori si cantareti, dar numarul adevaratilor maestri din teatrul romanesc este infinit mai important. Eu m-am oprit numai la cei despre care am amintiri personale, din pacate doi dintre acestia nu mai sunt in viata, insa am convingerea ca vor fi multi dispusi sa scrie despre marii actori romani fiindca ei se situeaza in primele randuri pe plan international - care s-au pus in slujba Thaliei`, scria autorul.

`Calatorie cu matusa mea` - CARMEN STANESCU, `Frumosul frumosilor` - FLORIN PIERSIC, `HORATIU MALAELE, omul cel mai ocupat din Romania`, `DAMIAN CRASMARU isi doreste un frate`, `ADELA MARCULESCU aduce primavara`, `CIUPI RADULESCU pleaca la drum cu autobuzul`, `NICU CONSTANTIN se odihneste in Dobrogea`, `STELA POPESCU si ALEXANDRU ARSINEL, un cuplu de exceptie` si `MAIA MORGENSTERN - mama lui Isus`, `NICOLAE NITESCU - o voce de aur`, `OANA SARBU, o fetita muzicala`, `SILVIU STANCULESCU, actorul recitarilor patriotice` si `O scrisoare deschisa lui Costel` sunt titlurile capitolelor acestei incitante si savuroase carti semnata de G.Mosari, autor al nu mai putin de 16 carti, majoritatea de calatorie.

Va invitam asadar duminica, 26 septembrie, ora 11, in foyerul Teatrului de Revista `CONSTANTIN TANASE` intr-o alta CALATORIE, de data aceasta in lumea Marilor Nume ale teatrului, muzicii si filmului romanesc.

Oana Georgescu, PR Teatrul de Revista `CONSTANTIN TANASE`

Bilete
 
Program
 
Media
 
CronMed
 
Distributie
 
Foto
 
Video  • Eveniment Lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`) la Teatrul Revista `C-tin Tanase`

  • Eveniment Lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`) la Teatrul Revista `C-tin Tanase`

  • Eveniment Lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`) la Teatrul Revista `C-tin Tanase`


Imagine
Eveniment  Lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`) la Teatrul Revista `C-tin Tanase`
Eveniment Lansarea cartii `AMINTIRI CU MARI ACTORI` de G.MOSARI (Editura `24:ORE`) la Teatrul Revista `C-tin Tanase`

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Home/Prima pagina ←Subiect precedent
Subiect urmator→
Top

Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020