(004) 021 315 56 78 Luni - Duminica, 09.00 - 19.00
Acasa
Bilete    Cauta
 Harta site Contact     Instagram       
 

Home/Prima pagina   ←Subiect precedent    

DESPRE NOI: Programe si Strategie


Bilete spectacole



Programul Cultural „ROMÂNI pentru ROMÂNI”
al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”,
în colaborare cu Primăria și Consiliul General ale Municipiului Bucureşti

Inițiat în colaborare cu Primăria Municipiului București, acest Proiect Cultural de mare anvergură destinat Diaspora și comunităților românești din întreaga lume, a demarat în anul 2007 cu ocazia turneului efectuat în Italia de artiştii Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” (Roma, Torino etc).
Programul „ROMÂNI pentru ROMÂNI” s-a concretizat şi materializat de-a lungul timpului în invitaţiile oficiale sosite din partea organizatorilor de spectacole în ţară, dar şi din partea reprezentanţilor comunităţilor româneşti din Italia, Germania, Spania, Rep. Moldova, Israel etc. De atunic, aproape în fiecare an (2008, 2009, 2010) au fost organizate turnee în cele mai importante oraşe din Europa de către Asociaţiile şi Organizaţiile de Români, cu sprijinul autorităţilor locale româneşti (Ambasade, consulate, biserică etc).

Astfel de evenimente reprezintă veritabile gesturi umanitare, de suflet (intrarea a fost de fiecare dată liberă) pentru românii plecaţi din ţară. Spectacole precum “Stelele Revistei”, Concert Extraordinar „Ok! Melody”, “Olé, Tănase!”, „Revista Revistelor”, „Poftă bună la Tănase” sau „Alo, aici Revista” s-au adresat cu precădere comunităţilor de români din ţările respective, s-au bucurat de o excelentă primire şi au avut de un mare succes. Turneele au fost amplu mediatizate și au avut parte de cele mai înalte aprecieri în rândul publicului, al organizatorilor și al partenerilor locali, al reprezentanților Asociațiilor de Români și al oficialilor Consulatelor și Ambasadelor României.

Financiar, acest Proiect-Program a fost susţinut şi de către Primăria Generală şi Consiliul General ale Municipiului Bucureşti. Deşi logistica spectacolelor (închiriere săli, montarea şi utilizarea instalaţiei de sunet şi lumini, personalul sălii) au fost asigurate de către organizatori, iar transportul intern a fost sponsorizat de Partenerul nostru tradiţional, realizându-se astfel economii însemnate cu ocazia fiecărei deplasări, ultimii ani (2011 – 2014) au fost marcați, din păcate, de... absenţa teatrului în alte țări şi de imposibilitatea derulării acestui Proiect atât de generos.

Programul ”Români pentru Români” a fost, este şi va fi unul remarcabil, asemeni ecourilor şi aprecierilor de care ne-am bucurat de fiecare dată. Sperăm ca, începând din acest an, spectacolele ROMÂNILOR pentru ROMÂNI să se desfăşoare în cât mai multe oraşe din Europa, pentru românii de pretutindeni. Pentru că şi astfel de evenimente definesc activitatea şi notorietatea unei instituții culturale precum este Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” ca pe un etalon artistic, la care au contribuit și contribuie personalități de frunte ale genului revuistic. Succesul acestor turnee reprezintă repere solide care definesc activitatea ultimilor ani ai teatrului nostur ca pe un etalon artistic și profesional, dar și ca pe un Management de succes.

TRCT Evenimente

 

SpaniA_Turneu `E VIVA REVISTA` in Programul Romani pentru Romani 2017

 

Spania_Turneu -Izolati, dar nu uitati!- Articol in Saptamanalul `Noi in Spania`2016

 

Festivalul National de Muzica Usoara `Aurelian Andreescu` Concurenti 2016

 

Spania_Turneu Madrid- Alcala de Henares `Ole, Tanase!` Album Foto 27.10.2016

 

Spania_Turneu Zaragoza Spectacolul `Ole, Tanase!` Album Foto 23.10.2016

 

Spania_Turneu `Romani pentru Romani` in Castellon, Valencia 2010

 

Spania_Turneu Getafe, Aranjuez, Alcala de Henares 2009

 

Turnee Rep. Moldova Teatrul de Revista `C-tin Tanase` sinonimul Unirii la Chisinau 2008

 

Spania_Turneu TRCT Ole, Tanase, Romani pentru Romani in Valencia 2008

 

Spania_Turneu `OLE, TANASE!` Romani pentru Romani program initiat cu Primaria Bucuresti 2008

 
  • Programe si Strategie TRCT

  • Programe si Strategie TRCT

  • Programe si Strategie TRCT


Imagine
Programe si Strategie TRCT
Programe si Strategie TRCT

    Pagina 1 din 1   

Reddit
Digg It
Tumblr


Alte articole similare


Bilete spectacole

Home/Prima pagina ←Subiect precedent Top





Termeni si conditii  |  Contact  |  Harta website

 

Teatrul de Revista `Constantin Tanase` este o Institutie de Cultura a Primariei Municipiului Bucuresti.
© TeatrulTanase.ro 2008 - 2020